Мнениеот КироВарна » 05 авг 2015 21:23
Няма да крия,че съм поласкан от вниманието,което сте оказали на скромното ми мнение....все пак и аз съм човек,макар и от ВАРНА,си имам своите недостатъци!Ние тук по морето,не сме всички съвършени....въпреки слънцето,морето и чистия въздух....имаме петдесетина спартаклии,а в Бургас даже и нещастни чорбари се срещат!!!Когато писах,че отборите и феновете извън София имат същите права и свободи,както армейците и милиционерите,се базирах на Конституцията!!!Неприятно съм изненадан от това,колко хора отричат Основния Закон на република БЪЛГАРИЯ !!!На каква база,хора родени в Горубляне и в Подуене,се имат за нещо повече от хората родени в Самоводене?Бившите софийски села са избрани произволно,за благозвучност а Самоводене,заедно със Самоводската чаршия са ми едни от любимите места!!!Който не е ходил,да отиде и да види!!!Това е БЪЛГАРИЯ,това е ЗЕМЕН РАЙ!!!Това мнение,което медиите налагат,че БЪЛГАРИЯ са олигофрените,които съблякоха Петев...и тези които биха евреите,не е вярно!!!Не ме разбирайте неправилно!!!Във ВАРНА на ТИЧА скоро имаше подобен случай,с играчите на Локо ГО !Същата работа!!!Докато държава,администрация и медии не приемат един аршин за всички,нито футболът ни ще се оправи,нито животът ни !!!Виждам,че индивидът BRF,си е скъсал червения дирник да ме плюе!Плюнките на глорихънтър,невиждащ трагичното състояние на футбола в родния си Бургас,тръгнал да аплодира софийски отбор,ме трогват разбира се....но не достатъчно!!!Жал ми е само за момчето!!!Благодаря на онзи съфорумник,който ме обявава за пубер!!!Пубер бях,когато загинаха ГУНДИ и КОТКОВ!!!ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ !!!