Кировец написа:А като почнат сравненията кой бил на стадион и кой не, чак ми става смешно. Какво като съм бил на стадиона и съм бил 400 километра? Или пък съм дарил пари без да притежавам нищо от ЦСКА? Нещо да се е променило?! Не! Проблемът е, че глупците имат повече възможности да са там и си мислят, че това ги прави с нещо повече, а е обратното - само загуби за клуба от реноме до финанси.
Кировец,пак се опитваш да налагаш мнението си като единственото и като винаги най-правилното,спри се.Убеден съм,че ако беше на стадиона,нямаше да ти издържат нервите.Ако момчетата искаха да се правят на големи футболни хулигани,щяха да направят нахлуването много по-рано,че и да набият тези глупаци.Плюс това из медиите се тиражира едва ли не,че ония чифути били се страхували за живота си,а като бяха пред Сектор Б се смееха като варени тикви.Имало било анти-семитски песни?Е,аз нито една не чух.За какво реноме и имидж говориш?Бат ти Стойо в последните години ни направи за смях в очите на всички,като виждаше проблема само не и в него и в оня дивият икономист...