Планът Маршал за Съединените щати
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Планът Маршал за Съединените щати
Абе, като гледам в центъра на София, американските туристи са най-много и все на групи. И всичките са весели и в добро настроение. По нищо не им личи да са в рецесия, или регресия, или както е модерно да се казва по посткомунистически. А ние дето им се подиграваме, чакаме зелена карта за да отидем в САЩ и то не на екскурзия, а за да бачкаме за някой долар в повече и да ни мислят за туземци от 4-ия свят.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
petko.h.markov
- Контакти:
CTAHKO написа:Пак много бой отнесоха пустите им русофобчетаИ то само в има-няма десетина странички
Задобряваме все повече и повече
Колеги, предлагам да посмекчим малко захвата, че ще ги загубим като клиенти
Нали руснаци купиха рафинерията до Бургас-тн Лукойл.
-знаеш ли как я стопанисват
-при тези цени на петрола,на какви цени продават горивата-близки до тези в Германия
Голяма любов,няма що.
Качество на живота:
САЩ – 7. място
България – 44. място
Русия – 121
Дори и в "Еврогейският съюз" водим с две обиколки над Русия, по качество на живот, малко сме им пуснали аванта от времето на СИВ, ама има още доста квас да изпият
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
petko.h.markov написа:CTAHKO написа:Пак много бой отнесоха пустите им русофобчетаИ то само в има-няма десетина странички
Нали руснаци купиха рафинерията до Бургас-тн Лукойл.
-знаеш ли как я стопанисват
-при тези цени на петрола,на какви цени продават горивата-близки до тези в Германия
Голяма любов,няма що.
Европейски изисквания, какво да го правиш
Последна промяна от CTAHKO на 05 авг 2015 17:40, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Понеже в заглавието е споменат планът Маршал, ще кажа, че това е най-голямото доказателство за това, че САЩ иска да помага на другите да живеят мирно, спокойно и достойно. Ако САЩ бяха дори и на 10% като руснаците, щяха да окупират западна Европа и да имаме сега САЩ на два континента и СССР. Добре че беше САЩ да спаси Европа от мизерията и то без природни ресурси, за разлика от СССР, който се крепеше на ресурсите си, също като арабите. Русия без ресурси ще бъде копие на КНДР - глад и разруха. А русофилите да престанат с мокрите си блянове, че САЩ и Запада са фалирали или всеки момент ще фалират. Глупостите които ги пишат по проруските медии нямат край. Досега предричаха към 100 пъти долара да е по-евтин от тоалетна хартия. Вече няколко пъти започваше Трета Световна и хората на запад вече нямаше да имат дори и половината от доходите си днес . Дрън , дрън , дръъъъъън. Това са неща с които то много години зомбират шаранчетата, но с времето само доказват колко празни приказки говорят. Как може да пишеш едни и същи глупости постоянно и да не те е срам, че никога не си бил прав преди и пак да продължаваш. Така че русофили престанете да се излагате, защото само това правите и тук руско повече никога няма да бъде. На мен не ми пука също, както един колега каза както ядат в Русия, пука ми за заобикалящия ме свят, а в него не искам да има нищо от това което е било тук. За мен Русия освен с лошо, с друго не може да бъде свързана с България. Били са тук, видя сме ги що за стока са, спасиха ни от тях американците за което съм им благодарен и да си ходят по живо по здраво в Сибир руснаците и повече тук работа нямат.
-
balgarinrusofil
- Контакти:
CTAHKO написа:cska-632 написа:Карам Кадилак, имам Айфон 6, цъкам си на МакБук Про, пия Джак Даниелс, хапвам американски пай и шоколад Amedei Porcelana, обличам се с Найки и Мустанг и редовно ходя до Маями, Лас Вегас и Хавай.
Гледам с удоволствие американски авио шоута, в които военните им самолети и хликоптери не се разбиват.
Браво, напред си с материалаГледам че си заклет привърженик на китайското производство и китайските продукти
Продължавай в същия дух
![]()
СТАНКО , те много хора си мислят , че ползват стоки от Запад , само, че се произвеждат в Китай! Факт!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!
-
balgarinrusofil
- Контакти:
Thsmith написа:Да, точно ти. За теб ли говорим или за путин?
Никъде не съм казвал, че съм безпристрастен. Казвам, че не ми пука дали руснаците ще ядат черен хляб или не. Казвам, че не ми пука как живеят и дали изобщо живеят. Интересува ме просто да са далеч от мен. Не ми пука и какво ще правят янките и какво ще им донесе. Дали ще живеят по-добре или не. Интересува ме само как ще се отрази на мен. Само на мен и единствено на мен и заобикалящата ме среда.![]()
Естествено, че позицията ми е антипутинска. Защо? Защото това застрашава моя начин на живот и моето щастие.
Ако ти се чете... една от любимите ми книги. От любимия ми автор (която е родена дори в Русия)
Може да разбереш какво имам предвид.
--
пп тоя черния може да си го завре това пръстче в задникаи без това прави същото с млн хора със своите леви дивотии
Естествено, че позицията ми е антиамериканска!Факт!
И аз искам хамериканците и техните агенти да са далеч от мен , защото застрашават моя живот, моето здраве и съществуването на България!Факт!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!
Факт,добротата на САЩ е безгранична.Построиха отново Западна Европа,Япония,Южна Корея и т.н ,направиха Германия и Япония от най-мразените държави в света,едни от най-развитите и уважавани
Каква мощ,каква доброта,а Русия изгради Северна Корея
Не случайно държавите от Варшавският договор,ДОБРОВОЛНО се присъединиха към САЩ
Никой не ще с примитивната Русия факт,1 световна-с Германия сме,2 световна с Германия сме,след края на съветската окупация-избрахме САЩ.....винаги когато сме имали СВОБОДЕН избор-сме избирали ПРОТИВ Русия

-
balgarinrusofil
- Контакти:
CTAHKO написа:Пак много бой отнесоха пустите им русофобчетаИ то само в има-няма десетина странички
![]()
Факт! Мачкаме ги по всички фронтове!
-
balgarinrusofil
- Контакти:
Re: Станко
Странджата написа:По-добре да беше се замислил даже и най-повърхностно върху данните за последните пет години, които разкриват качеството на живота у нас, в просперираща Русия и в западащите САЩ.
Ето ги:
"Ето малко данни - не ги наричам факти, защото са само данни
http://www1.internationalliving.com/qof ... ld=country
Качество на живота:
САЩ – 7. място
България – 44. място
Русия – 121
http://www.numbeo.com/quality-of-life/r ... ountry.jsp
Quality of Life Index for Country 2015
САЩ - 4.
България - 55.
Русия - 74."
И какво виждаме - Русия има голям напредък за последните пет години, но е още твърде далеч от САЩ. Те от своя страна също бележат напредък - не е лошо да се отчете, че колкото по-висока е началната база, толкова по-незначителен е ръстът, затова трябва да оставим на други данни оценката дали придвижването с три места в първата десетка е по-малко значимо от продвижването с 47 места от втората стотица в първата. Но не може да се скрие абсолютния регрес на България. И това е много повече от тревожно, отколкото качеството на живот на американци и руснаци. И мога само да изкажа хипотезата, че това влошаване на показателите не е резултат на ориентация към една или друга политическа или световна сила, защото периодът се характеризира с ефекта на махалото в това отношение, а на далеч по-трайни и по-български причини.
Тази класация е американска пропаганда!
Русия е военна сила номер 1 , а Китай са икономическа сила номер 1!
Свиквайте с тази мисъл , иначе ставате като бабите и дядовците си, които още сънуват СССР и Варшавския договор!