Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Черно море - Левски

Мнениеот moreto vn » 04 авг 2015 17:06

Демба Ба написа:Изобщо не съм съгласен че Черно море бил по-класен отбор от Левски.След двата пловдивски отбора, ЧМ е най-слабият тим в първенството и ще се бори за оцеляване в А група-в това съм абсолютно убеден, сега не им се вярва но само след два-три кръга ще настъпи отрезвяване при тях. В игрови план Левски стои доста по-добре, играе доста по-смислен футбол, и ако съдията озапти традиционните грубости на играчите на ЧМ, смятам че не просто ще ги бием, но ще го направим и с разлика.Прогноза: 0:3. КАЗАХ! :twisted:

По написаното ми напомняш на един луд във форума.Пишеш абсолютно едно и също като него. :mrgreen:
Дали ще ни биете ще се разбере във събота.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 04 авг 2015 17:22

Демба ба, вие сте най - слабия отбор в А група тая година
Последна промяна от Iceberg на 04 авг 2015 19:42, променено общо 1 път.
Причина: т.1 от правилника

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 04 авг 2015 21:29

Не мога да разбера защо спорите... Всички сме футболни фенове! Едни подкрепят Левски, други ЦСКА, трети Черно море и т.н. Футболът е игра... Заради 50% от феновете по форумите, които се обиждат и доста често бият, битува общественото мнение, че запалянковците са малоумници, които търсят причина за бой... Няма смисъл от всички обиди и поругавания.. В събота ще стане ясно кой е по-добрият отбор.. Имам чувството, че повечето нямате работа и се чудите къде да си убивате времето... ;)
Само Черно море!!!!!!

kardiolog
Контакти:

Мнениеот kardiolog » 04 авг 2015 23:08

Отново един голям Курьор!!!
Последна промяна от Iceberg на 04 авг 2015 23:15, променено общо 1 път.
Причина: т.9

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 авг 2015 11:04

desi_1234_1997 написа:Не мога да разбера защо спорите... Всички сме футболни фенове! Едни подкрепят Левски, други ЦСКА, трети Черно море и т.н. Футболът е игра... Заради 50% от феновете по форумите, които се обиждат и доста често бият, битува общественото мнение, че запалянковците са малоумници, които търсят причина за бой... Няма смисъл от всички обиди и поругавания.. В събота ще стане ясно кой е по-добрият отбор.. Имам чувството, че повечето нямате работа и се чудите къде да си убивате времето... ;)

50% от феновере е една много сериозна част от хората по стадионите,бих казъл.И щом заради тях се насажда подобно мнение,значи отговаря на истината.Истината е,че запалянковците са си болни/психично/хора.Ще ви дам пример с мен.С 39 градуса температура и едва станал от леглото,тръгнах да ходя на мач в една от най големите зими във Варна.Сняг до колене и разбира се-отложен мач.Но аз ходих до стадиона.Кой нормален човек би направил подобно нещо?А това далеч не е най тъпото нещо правено от фенове.Е-дали сме нормални?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

mariq_iv
Контакти:

Мнениеот mariq_iv » 05 авг 2015 11:57

Хорааа, моля за помощ !!!!!!! Аз и приятелят ми ще ходим на мача. Купил си е зелен екип, шал, изобщо голям фен е. Обаче искам да го зарадвам и да му купя зелени маратонки за да стане целия в зелено. Той си беше харесал някакви на Sergio tacchini, но не били зелени. Дали можете да ми предложите нещо? Благодаря Ви ииии стискаме палци за мача. :)

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 05 авг 2015 12:07

Готвача написа:
desi_1234_1997 написа:Не мога да разбера защо спорите... Всички сме футболни фенове! Едни подкрепят Левски, други ЦСКА, трети Черно море и т.н. Футболът е игра... Заради 50% от феновете по форумите, които се обиждат и доста често бият, битува общественото мнение, че запалянковците са малоумници, които търсят причина за бой... Няма смисъл от всички обиди и поругавания.. В събота ще стане ясно кой е по-добрият отбор.. Имам чувството, че повечето нямате работа и се чудите къде да си убивате времето... ;)

50% от феновере е една много сериозна част от хората по стадионите,бих казъл.И щом заради тях се насажда подобно мнение,значи отговаря на истината.Истината е,че запалянковците са си болни/психично/хора.Ще ви дам пример с мен.С 39 градуса температура и едва станал от леглото,тръгнах да ходя на мач в една от най големите зими във Варна.Сняг до колене и разбира се-отложен мач.Но аз ходих до стадиона.Кой нормален човек би направил подобно нещо?А това далеч не е най тъпото нещо правено от фенове.Е-дали сме нормални?[/quote][/quote]

Нямам предвид хората, които ходят да подкрепят любимците си навсякъде и при всякакви ситуации.. Дори уважавам и имам респект към такива запалянковци.. Идеята ми беше, че много хора не ходят да гледат футбол, а да се обиждат и бият.. На такива индивиди ставаме почти всяка седмица, да не кажа ден, свидетели. Това трябва да спре.. Според мен трябва да има солени глоби/санкции за тези "фенове"... Както и да е, малко се отклонихме от темата. Успех на моряците в събота! Всички на стадиона..
ПС: Дано сега да разбрахте линията ми на разсъждение :) :) :)
Последна промяна от desi_1234_1997 на 05 авг 2015 12:26, променено общо 1 път.
Само Черно море!!!!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 05 авг 2015 12:14

mariq_iv написа:Хорааа, моля за помощ !!!!!!! Аз и приятелят ми ще ходим на мача. Купил си е зелен екип, шал, изобщо голям фен е. Обаче искам да го зарадвам и да му купя зелени маратонки за да стане целия в зелено. Той си беше харесал някакви на Sergio tacchini, но не били зелени. Дали можете да ми предложите нещо? Благодаря Ви ииии стискаме палци за мача. :)

Абе моме, не го прави целия зелен, като гущер?! Ще го загубиш нейде из треволяците на Тича! :!: Екипа на моряците е зелено, бяло и черно, така че... имаш опции. А иначе е хубаво, че ще бъдете на мача. Колкото повече хора дойдат, толкова по-добре. Ще е хубаво да стане един празник, особено ако и победим! :) И да поддържате отбора, ей, а не само като манекени там... ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 05 авг 2015 12:41

Iceberg написа:
mariq_iv написа:Хорааа, моля за помощ !!!!!!! Аз и приятелят ми ще ходим на мача. Купил си е зелен екип, шал, изобщо голям фен е. Обаче искам да го зарадвам и да му купя зелени маратонки за да стане целия в зелено. Той си беше харесал някакви на Sergio tacchini, но не били зелени. Дали можете да ми предложите нещо? Благодаря Ви ииии стискаме палци за мача. :)

Абе моме, не го прави целия зелен, като гущер?! Ще го загубиш нейде из треволяците на Тича! :!: Екипа на моряците е зелено, бяло и черно, така че... имаш опции. А иначе е хубаво, че ще бъдете на мача. Колкото повече хора дойдат, толкова по-добре. Ще е хубаво да стане един празник, особено ако и победим! :) И да поддържате отбора, ей, а не само като манекени там... ;)

хаахахахахахахахахахахахахахаха ... не го прави целия зелен, като гущер ... Култов !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 авг 2015 12:59

Кролик написа:
Iceberg написа:

хаахахахахахахахахахахахахахаха ... не го прави целия зелен, като гущер ... Култов !!!

Ха-ха-ха, на Тича имало трева - още по-култов :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( шегичка 8-) )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”