Филма успя да ме просълзи на 2 пъти, сега и играта веднъж
Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Game of Thrones / Игра на тронове
Днеска я изиграх играта. Нямам думи за последния епизод.... Като последния шаран се привързах към героите и накрая на епизод 5
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Днеска я изиграх играта. Нямам думи за последния епизод.... Като последния шаран се привързах към героите и накрая на епизод 5![]()
[offtopic]Бях забравил, че тва е ГоТ. Така бях афектиран накрая, че мислех да спра да играя/гледам. Кого спаси ?
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
- Eric_Cantona
- Контакти:
marchisio написа:Soulen написа:Днеска я изиграх играта. Нямам думи за последния епизод.... Като последния шаран се привързах към героите и накрая на епизод 5![]()
[offtopic]Бях забравил, че тва е ГоТ. Така бях афектиран накрая, че мислех да спра да играя/гледам. Кого спаси ?[/offtopic]
[offtopic]Аз спасих Родрик, Ашър изпълни задачата си да доведе армия в Вестерос за да помогне на семейството си,точно заради това оставих Родрик той е по-опитен и е отгледан да бъде Лорд, пък и ще се жени.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
Eric_Cantona написа:marchisio написа:Soulen написа:Днеска я изиграх играта. Нямам думи за последния епизод.... Като последния шаран се привързах към героите и накрая на епизод 5![]()
[offtopic]Бях забравил, че тва е ГоТ. Така бях афектиран накрая, че мислех да спра да играя/гледам. Кого спаси ?[/offtopic]
[offtopic]Аз спасих Родрик, Ашър изпълни задачата си да доведе армия в Вестерос за да помогне на семейството си,точно заради това оставих Родрик той е по-опитен и е отгледан да бъде Лорд, пък и ще се жени.[/offtopic]
[offtopic]Мен Родрик си ме кефи повече, за това го оставих жив. Все пак е игра, можеше да оставят и двамата живи.[/offtopic]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
И мен ме кефеше Родрик повече, но според мен той би се жертвал за малкия си брат,а и не вървеше Ашър да пропътува цялото море и да умре веднага + бойците му биха следвали само него, а и оня боклук Гриф му се зарадва на Родрик,нали си имаха вражда 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Абе четох някъде,че джонката се появил на снимачната площадка в Ирландия мисля че беше, като отказал коментар на летището. Има ли нещо такова или напразни мой надежди?
Тия Ланистърови са ебати боклуците. Само джуджето е пекан от тях. :@ Дано измрат сичките, мамичката им. :@
Роб е най-големия!!!!! <3
И тия Болтън са мн смотани. Тоя бащата е супер гнусния предател. :@ И той дано умре. Ама както е тръгнало ще измрат сички готини и накрая на трона ще иде най-злия от всичките. Иначе искам Халиси да си вземе трона. <3
Старк>Ланистър!!!!!!!!!!!!
Роб е най-големия!!!!! <3
И тия Болтън са мн смотани. Тоя бащата е супер гнусния предател. :@ И той дано умре. Ама както е тръгнало ще измрат сички готини и накрая на трона ще иде най-злия от всичките. Иначе искам Халиси да си вземе трона. <3
Старк>Ланистър!!!!!!!!!!!!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Малко оф-топик, но пак на тема фентъзи.
Някой чел ли е "Пътят на кралете" на Брандън Сандърсън или поредицата "Малазанска книга на мъртвите", на Ериксъ и какво му е мнението за превода на втората, защото попаднах на доста лоши коментари относно превода.
Някой чел ли е "Пътят на кралете" на Брандън Сандърсън или поредицата "Малазанска книга на мъртвите", на Ериксъ и какво му е мнението за превода на втората, защото попаднах на доста лоши коментари относно превода.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:Малко оф-топик, но пак на тема фентъзи.
На Сандерсън съм чел само "Mistborn".
Малазаните сега ги чета на английски, на български съм ги чел 3 пъти. Не бих казал, че е ужасен превод, но ако ти се намират в оригинал, по-добре е. Там е голяма мъгла, ако имаш въпроси-питай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Във Варна има сега Алея на Книгата и си взех някои книжки с прилични намаления и Лунните градини беше една от тях. От доста време се каня да почна поредицата и сега тъкмо излизам в отпуска и ще я прочета първата.
А за Пътят на Кралете на Сандърсън чета доста добри отзиви, само че не можах да я хвана намалена и ще трябва да се бръкна 30лв.
А за Пътят на Кралете на Сандърсън чета доста добри отзиви, само че не можах да я хвана намалена и ще трябва да се бръкна 30лв.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."