Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 0-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 17:30
Ще е тежко да загубим отново след финала за купата но реалностите са такива, че за да се вземе този мач ни трябва чудо. А чудеса без добри футболисти не стават. Момчетата имат желание и се раздават но трябва много работа и качественно надграждане. Прогноза 1Х.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
2:0! Просто в момента Черно море е по-силният отбор!
Поредна загуба на любимият отбор под мъдрото ръководство на Гонзо 

Окомплектовача казал ли е нещо през седмицата, всичко ли е окомплектовано или? Победа за Черното, това са реалностите. А гонзо има още 2-3 месеца да доокомплектова.
- Синьо сърце
- Контакти:
Първа победа за сините.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Вихрен Манев ще ръководи мача между Черно море и Левски.
- BlackNBlue
- Контакти:
Морето, преди мача, ще изкарат Беларус-а с големия плуг, и ще подготвят отлично терена за големия сблъсък.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
"Аз съм търпелив човек, още в началото знаех, че ситуацията ще е много тежка. Редуциране на бюджета, на футболисти, прави се нов отбор, ясно е, че ще се вкарат и много юноши. Една ситуация, която за всеки треньор е ясно, че ще бъде много тежка. Носиш си кръста, да видим колко съм прав"...
Не знам дали и Ст.Стоев ще издържи на тази ситуация или в един момент ще го разпънат именно на кръста, който носи. А истината е,че поне сега се вижда някакъв колектив, отбор,макар и с млади момчета. Прогнозирах 1Х но ми се ще да стане чудо и този човек да заслужи и види радостта на момчетата си от победата....
Не знам дали и Ст.Стоев ще издържи на тази ситуация или в един момент ще го разпънат именно на кръста, който носи. А истината е,че поне сега се вижда някакъв колектив, отбор,макар и с млади момчета. Прогнозирах 1Х но ми се ще да стане чудо и този човек да заслужи и види радостта на момчетата си от победата....
1982 написа:Морето, преди мача, ще изкарат Беларус-а с големия плуг, и ще подготвят отлично терена за големия сблъсък.
Ти може и да се бъзикаш, но вече има такива случаи на картофената нива. От друга страна пък Черно море така нямат проблеми с физическата подготовка - те даже и тренират там между бабуните и браздите...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!