ЕМИЛ написа:boabbb написа:Евала, баткаМалко грубо ще се получи да купя на брат ми менте за рождения ден, нищо, че е боклук
![]()
![]()
Е нали и той е чорбе ?
Не, бе, това на майтап си викаме понякога разни "любезности"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:boabbb написа:Евала, баткаМалко грубо ще се получи да купя на брат ми менте за рождения ден, нищо, че е боклук
![]()
![]()
Е нали и той е чорбе ?
boabbb написа:ЕМИЛ написа:boabbb написа:Евала, баткаМалко грубо ще се получи да купя на брат ми менте за рождения ден, нищо, че е боклук
![]()
![]()
Е нали и той е чорбе ?
Не, бе, това на майтап си викаме понякога разни "любезности"Той е при вас на морето сега, разпространява селяния по родното Черноморие
trokadero_ написа:boabbb написа:ЕМИЛ написа:boabbb написа:Евала, баткаМалко грубо ще се получи да купя на брат ми менте за рождения ден, нищо, че е боклук
![]()
![]()
Е нали и той е чорбе ?
Не, бе, това на майтап си викаме понякога разни "любезности"Той е при вас на морето сега, разпространява селяния по родното Черноморие
Ти що не идваш бре
Groucho написа:Днеска дережето е нетръписимо
THE G.A.M.E написа:На мързелуващите ще ни требет факти за това заключение.
Groucho написа:Не е за разправяне. Секретаршата е с минижуп, около педя и половина дълъг. През 5 минути влиза в стаята. Като излезе тя, влиза шефа и ме пита що не съм готов със задачите, които ми е дал. Идва ми да ги изхвърля през прозореца и двамата
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта