rhaegar написа:Тоя Градел не играеше ли в Лийдс като младеж?
Има 80 мача за тях, после отива във Франция, а сега отново се връща в Англия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тоя Градел не играеше ли в Лийдс като младеж?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Същият е значи. Слаб е, според мене.
AnalBreaker написа:Тази година прави впечатление колко много играчи от Лига 1 идват в Англия за да подсилят отборите. Много ми е странно това честно казано.
П.П. Батко ви се присъедини към фентъзи лигата. Другите да не се ослушват, ами да идват директно
matador написа:AnalBreaker написа:Тази година прави впечатление колко много играчи от Лига 1 идват в Англия за да подсилят отборите. Много ми е странно това честно казано.
П.П. Батко ви се присъедини към фентъзи лигата. Другите да не се ослушват, ами да идват директно
Някой отбори от Англия имат повече Френски футболисти от някой Френски отбориЗа мен не е странно няма много качествени Английски футболисти в момента ,а тези който са малко по-добри от останалите са прекалено скъпи.
AnalBreaker написа:matador написа:AnalBreaker написа:Тази година прави впечатление колко много играчи от Лига 1 идват в Англия за да подсилят отборите. Много ми е странно това честно казано.
Някой отбори от Англия имат повече Френски футболисти от някой Френски отбориЗа мен не е странно няма много качествени Английски футболисти в момента ,а тези който са малко по-добри от останалите са прекалено скъпи.
Досега не са пазарували така масово от Франсетата. Явно нямат пари за германци, испанци и италианци
Middlesbrough написа:Къф таран бе, кой я е писал тая статия :Д
Томлин си е плеймейкър : )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост