Монопол над свободата на словото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

registraciq
Контакти:

Монопол над свободата на словото

Мнениеот registraciq » 04 авг 2015 11:33

Омръзна ми от тези ченгесарския номера!Винаги когато кажа нещо срещу Леевски и се трие на секундата!Тук се действа по ченгесарски!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Монопол над свободата на словото

Мнениеот River Plate » 04 авг 2015 11:37

Споко Пеевски не е купил Гонг.бг, просто модераторите са пристрастни, затова няма свобода на словото.
Щом някой пусне факти, че ДПС е собственик на отборчето, веднага се трие. Ама, ако някой пусне тема, в която се плюе България, българите, ЦСКА и т.н. - няма проблеми. Сто комплексирани антибългари пуснаха тема за гонитбата на еврейските футболисти, нито една не беше махната, въпреки че нарушават по 2-3 точки от правилата ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 авг 2015 11:38

registraciq написа:Омръзна ми от тези ченгесарския номера!Винаги когато кажа нещо срещу Леевски и се трие на секундата!Тук се действа по ченгесарски!

Оплачи се на арменския поп :lol:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 04 авг 2015 11:42

River Plate написа:Споко Пеевски не е купил Гонг.бг, просто модераторите са пристрастни, затова няма свобода на словото.
Щом някой пусне факти, че ДПС е собственик на отборчето, веднага се трие. Ама, ако някой пусне тема, в която се плюе България, българите, ЦСКА и т.н. - няма проблеми. Сто комплексирани антибългари пуснаха тема за гонитбата на еврейските футболисти, нито една не беше махната, въпреки че нарушават по 2-3 точки от правилата ;)

Всички чорбари ли сте умствено изостанали?

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 авг 2015 11:43

Страхотен аргумент. Браво, много си напреднал ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 04 авг 2015 11:50

River Plate написа:Страхотен аргумент. Браво, много си напреднал ;)

Поглждаме ръководството на чорбата и кво да видим помак,доносник,фес,комунист,помак,доносник,фес,комунист.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 авг 2015 11:59

А вешето доносник, доносник, доносник, доносник, доносник, доносник, доносник, доносник, доносник, доносник, доносник, доносник... ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2015 12:11

registraciq написа:Омръзна ми от тези ченгесарския номера!Винаги когато кажа нещо срещу Леевски и се трие на секундата!Тук се действа по ченгесарски!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://clubz.bg/23070-glavsekyt_na_mvr_ ... bezobraziq
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 авг 2015 12:20

ЕМИЛ написа:

Оплачи се на арменския поп :lol:

:mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 04 авг 2015 13:11

River Plate написа:Споко Пеевски не е купил Гонг.бг, просто модераторите са пристрастни, затова няма свобода на словото.

Пич, абсолютно си прав - никва свобода на словото!!! И аз като казвам ФАКТИ ми трият мнението. То не е било един път, да не трият, като се кажат ДОКАЗАНИ ФАКТИ, че чорбаспор са турци, или че майка ти обслужва на околовръстното до гумаджийницата. И абсолютно обратното - никой не пипа турските теми, ако говориш нещо против най-обичания отбор в България - Левски или, както казваш, срещу България и българите. ФАКТ!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Кошче за отпадъци”