В тази игра си има правила и те са еднакви за всички!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
miro_rz написа:Истинате е , че БФС няма уважение и респект към вече средняшкия и посредствен отбор на Левски . Отбора има единствено фенове и млади преспективни момчета .
Captain Stottlemeyer написа:КироВарна написа:ЕМИЛ написа:snakebite написа:И какво...казвате че нямало фаул срещу Кишада....... а била спорна топка....![]()
Жалко че закриха вестник "Стършел"- за вицове и анекдоти![]()
За авантите за Левски, що не се споменава нещо !?. А , господа принципни левскари, радетели на юношеския футбол ???
Кои аванти за Левски , че не се сещам ?
Това,че не се сещаш,означава само,че освен глупав....си и недосетлив!!!Левски е най съдийският отбор в историята на световния футбол!!!Няма да ми стигне времето и мястото,за да ти разкажа за всички аванти в полза на вашия отбор!...
Ех Кирчо, Кирчо-о!...Няма да ми стигнат нервите и търпението да прочета всички глупости и лъжи, които си написал, като се почне от варненската градска легенда за проваления финал на първото държавно първенство.Ако ние сме най-съдийският отбор в историята на световния футбол, то вие сте най-посраният, еклерчета мамини златни! Затова и на стадион "Ивайло" преди години публиката ви посреща достойно: "Добре дошли, ДРИСЛЬОВЦИ"!...
dimov написа:Aз помня една култова реплика на Каубоя след мач в Бургас на Левски с Нафтата за 100 %ва дузпа(Сакалиев го сабарят в наказателното поле той става,след което Иванков го хваща за крака и го препъва) Каубоя ---Имаше дузпа,видях я, ама кво ми стана не я свирих.
Reckless написа:Нека да реват, нека пишат декларации ! Какво по-хубаво от това !? Нека да се пенят, плюят и да се молят за повече съдийски аванти, да се задушават ! Такъв "Левски" ми харесва !
drvasko98 написа:И ти помниш много добре. Репликата наистина е на Каубоя и е за мача Рилски спортист-ЦСКА, който завърши 1-1, а дузпата която "видял, но не дал" трябваше да е за ЦСКА, а не за Рилецо.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта