Омръзна ми от ЕФУ!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

registraciq
Контакти:

Re: Омръзна ми от ЕФУ!!

Мнениеот registraciq » 02 авг 2015 17:53

Личи си, че отдавна не сте залагали в ЕФ. Последно време коефицентите нямат нищо общо с това, което бяха преди. За краен изход много често ми се е случвало да се по-високи ставките от бет365, намалени са единственото за пълното тото и шано - точен резултат и полувреме/краен. Също не се имам за неграмотен, както и приятелите с които залагаме в ЕФ, залагали сме и в бет-воте, предимството на ЕФ е КОНТРОЛА, който имаш над парите, знаем колко лесно се губят виртуални пари. И още нещо до грамотните и многознаещите тук - Черепа отдавна е безгласна буква в ''ЕФУ''.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 авг 2015 18:25

Хиксът за Арсенал-Челси в Ефу е 2,9 , а в Бет365 е 3,5. Няма какво повече да добавя.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2015 13:41

Speranza написа:Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...

Добре, след като порева като леличка, поне ще кажеш ли защо са ти отказали залога? Да ни информираш, дет' се вика. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 04 авг 2015 00:39

TristaNNN написа:
Speranza написа:Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...

Добре, след като порева като леличка, поне ще кажеш ли защо са ти отказали залога? Да ни информираш, дет' се вика. :roll:

Защото не на всички мачове има вариант да играеш на точен резултат а за български мач абсурд. Но явно автора почти никога не е играл Еврофутбол.

Върни се в “Свободна зона”