Омръзна ми от ЕФУ!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Омръзна ми от ЕФУ!!
Личи си, че отдавна не сте залагали в ЕФ. Последно време коефицентите нямат нищо общо с това, което бяха преди. За краен изход много често ми се е случвало да се по-високи ставките от бет365, намалени са единственото за пълното тото и шано - точен резултат и полувреме/краен. Също не се имам за неграмотен, както и приятелите с които залагаме в ЕФ, залагали сме и в бет-воте, предимството на ЕФ е КОНТРОЛА, който имаш над парите, знаем колко лесно се губят виртуални пари. И още нещо до грамотните и многознаещите тук - Черепа отдавна е безгласна буква в ''ЕФУ''.
Хиксът за Арсенал-Челси в Ефу е 2,9 , а в Бет365 е 3,5. Няма какво повече да добавя.
Speranza написа:Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...
Добре, след като порева като леличка, поне ще кажеш ли защо са ти отказали залога? Да ни информираш, дет' се вика.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Speranza написа:Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...
Добре, след като порева като леличка, поне ще кажеш ли защо са ти отказали залога? Да ни информираш, дет' се вика.
Защото не на всички мачове има вариант да играеш на точен резултат а за български мач абсурд. Но явно автора почти никога не е играл Еврофутбол.