Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: Сектор Г
И в огъня ще вляза да пазя честта си!

Аз не приемам действията на хората, които решиха да раздават правосъдие. Аз съм против тях. Твърде вероятно е същите да се приемат и като съдници в живота. ЦСКА осъди тяхната постъпка. Така трябва!
Вън "наказателите" от стадионите!
-
- Контакти:
Кировец написа:Аз не приемам действията на хората, които решиха да раздават правосъдие. Аз съм против тях. Твърде вероятно е същите да се приемат и като съдници в живота. ЦСКА осъди тяхната постъпка. Така трябва!
Няма да те разберат.Миналата година докараха около 100хил.лв глоби,сега както тръгнаха може да ни изхвърлят.
За съжаление много привърженици на подобни действия доказват, че БФС или държавата спешно трябва да гласуват закон за хулиганите. Оставям на страна умствения капацитет на тия гладиатори, които считат, че някакво ритане между футболисти е причина да бъде пребит даден играч. Правят налудничави сравнения - например с агитката на сините, които не гонеха играчите на ЦСКА, че са пребили игрово за пореден път техния отбор, а искаха обяснение от своите любимци и им дръпнаха конско придружено със събличане, но нищо повече или пък събличането на Петев - това е нищо в сравнение със сафарито, което някои неадекватници си спретнаха на стадион Българска армия.
petko.h.markov написа:Кировец написа:Аз не приемам действията на хората, които решиха да раздават правосъдие. Аз съм против тях. Твърде вероятно е същите да се приемат и като съдници в живота. ЦСКА осъди тяхната постъпка. Така трябва!
Няма да те разберат.Миналата година докараха около 100хил.лв глоби,сега както тръгнаха може да ни изхвърлят.
Докато от ФИФА не приемат правило, че изцепките на играчи, треньори и публика в контролите ще се наказват и ще важат и за официалните мачове, такива изцепки ще има, и не само у нас. Те и сега не са само у нас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Кашчей написа:petko.h.markov написа:Кировец написа:Аз не приемам действията на хората, които решиха да раздават правосъдие. Аз съм против тях. Твърде вероятно е същите да се приемат и като съдници в живота. ЦСКА осъди тяхната постъпка. Така трябва!
Докато от ФИФА не приемат правило, че изцепките на играчи, треньори и публика в контролите ще се наказват и ще важат и за официалните мачове, такива изцепки ще има, и не само у нас. Те и сега не са само у нас.
Малко ли е да ни разнасят по цял свят.То и без това всичко мара втасала,само това ни остава.Бях на мача,имах усещането,че само малка искра трябваше за да скочат.
- CSKA_1948_
- Контакти:
Ами то трябва да си ебати безхарактерния тъпигьос, за да стоиш и да гледаш как цял мач ритат играчите ти...
CSKA_1948_ написа:Ами то трябва да си ебати безхарактерния тъпигьос, за да стоиш и да гледаш как цял мач ритат играчите ти...
Пич, това вчера беше безпределна глупост. Ти изобщо наясно ли си какво ще се случи с клуба ако това се случи в ЕКТ? Остави ЕКТ, наясно ли си какво ще стане ако във В група почнете с тия малоумни простотии? "Синьото" БФС ще изпраска един куп служебни загуби, още по-голям куп глоби и за капак изхвърляне от В група. А ти после ще ходиш да трошиш прозорците на БФС щото са прецакали ЦСКА. Дори за миг няма да ти мине през акъла, че именно ти носиш изцяло вината за една такава ситуация.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
CSKA_1948_ написа:Ами то трябва да си ебати безхарактерния тъпигьос, за да стоиш и да гледаш как цял мач ритат играчите ти...
Ти беше ли на терена да раздаваш правосъдие?
Да бяхте толкова активни покрай продажбата на акции.
Дейвид Бекъм получава първа помощ, след като кракът му бе строшен от аржентинеца Алдо Душер на мача между "Манчестър Юн" и "Ла Коруня"