HardWork написа:Аргументи срещу глупостите които си напписал сме ти давали хиляди пъти! Ти си платен, малодушник, продал си телесата и черната си душица за шепа рубли! Какви аргументи да ти давам, като ти лъжеш и изопачаваш фактите всеи път! Хората като тебе са истнския проблем на България! Точно такива като теб работят срещу интересите на собствената си родина, опитвайки се да прокарат чужди интереси в нея! Безочлив безсрамник си ти, но за всеки идва видов ден ...
Значи който харесва САЩ, Англия ,Франция, Германия, Италия е партиот и родолюбец , а който харесва Русия е национален предател, рубладжия, работещ за чужди интереси и всякакъв грешник?
Пиша факти , които не ви изнасят на промитите ви мозъци от хамериканската пропаганда!
Не изопачавам фактите! Говоря самите факти!
Никой не ми плаща! Пиша според своите собствени убеждения!
България е под колониално робство на САЩ и техните подлоги от ЕС!Факт!
Вие се продадохте телесата и черната си душица за долари и центове на чужда и враждебна на България страна - САЩ! Като ти гледам името на профила HardWork ми приличаш на доларджия!
Златото на България се продава на канадска фирма за концесионна такса 0,7%!Факт!
ТЕЦ "Марица-Изток", който е американска собственост ни дерат със скъп ток!
ЕРП-тата са собственост са ЕС! Факт!
В България има американски бази! Дори по времето, когато бяхме със СССР не съм си спомнял в България да е имало съветски бази! Факт!
В България има военна техника на НАТО НАТО-вса армия! Факт!
Под натиска на САЩ и ЕС в България има идиотски и малоумни програми като "Десетилетие на ромското включване"!
Не хора като мен са проблема на България , които са проблем само за продалите се доларджии и колониалните администратори на България изпълняващи безропотно заповедите на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!
И Капитан Петко войвода ли е продажник,само защото бил русофил и по време на турското робство е бил на мнение , че братска Русия може да ни помогне да се освободим от турско робство тогава?