Време е народа да се вдигне!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Време е народа да се вдигне!

Мнениеот fcb_bg » 03 авг 2015 14:22

v.r.s. написа:
Rali LoveR4o0o написа:Изображение

Настана време народа да се вдигне! Всички дружно трябва да идем до фризьорските салони - подстрижка нула номер, обуваме кобинките, жигосваме един пречупен кръст и почваме да гоним всякаква паплач, която се е впила като комар в изстрадалата ни държавица.
Вън негри, бежанци и всякаква чужда сган, която живее на помощи и подбива пазара на труда.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iFruWxzcYpo[/youtube]

А не може ли да сме си с коси и да носим друго, освен кубинки, тъй като на мен не ми отива да съм късо подстриган, а и в тези жеги няма да ми е удобно с кубинки?

Може.... ако Ралка левскарка му пусне най-накрая...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 03 авг 2015 14:37

HardWork написа:Аргументи срещу глупостите които си напписал сме ти давали хиляди пъти! Ти си платен, малодушник, продал си телесата и черната си душица за шепа рубли! Какви аргументи да ти давам, като ти лъжеш и изопачаваш фактите всеи път! Хората като тебе са истнския проблем на България! Точно такива като теб работят срещу интересите на собствената си родина, опитвайки се да прокарат чужди интереси в нея! Безочлив безсрамник си ти, но за всеки идва видов ден ...

Значи който харесва САЩ, Англия ,Франция, Германия, Италия е партиот и родолюбец , а който харесва Русия е национален предател, рубладжия, работещ за чужди интереси и всякакъв грешник?
Пиша факти , които не ви изнасят на промитите ви мозъци от хамериканската пропаганда!
Не изопачавам фактите! Говоря самите факти!
Никой не ми плаща! Пиша според своите собствени убеждения!
България е под колониално робство на САЩ и техните подлоги от ЕС!Факт!
Вие се продадохте телесата и черната си душица за долари и центове на чужда и враждебна на България страна - САЩ! Като ти гледам името на профила HardWork ми приличаш на доларджия!
Златото на България се продава на канадска фирма за концесионна такса 0,7%!Факт!
ТЕЦ "Марица-Изток", който е американска собственост ни дерат със скъп ток!
ЕРП-тата са собственост са ЕС! Факт!
В България има американски бази! Дори по времето, когато бяхме със СССР не съм си спомнял в България да е имало съветски бази! Факт!
В България има военна техника на НАТО НАТО-вса армия! Факт!
Под натиска на САЩ и ЕС в България има идиотски и малоумни програми като "Десетилетие на ромското включване"!
Не хора като мен са проблема на България , които са проблем само за продалите се доларджии и колониалните администратори на България изпълняващи безропотно заповедите на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!

И Капитан Петко войвода ли е продажник,само защото бил русофил и по време на турското робство е бил на мнение , че братска Русия може да ни помогне да се освободим от турско робство тогава?
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Reckless

Мнениеот Reckless » 03 авг 2015 15:30

Телевизорите по домовете ни са западни ! Факт ! Автомобилите ни са западни ! Факт ! Обувките ни не са руски, български, или северно корейски! Факт !
Телефоните ни са западни ! Факт ! Наистина са ни поробили САЩ и ЕС ! Да изхвърлим всичко западно и да си накупим руско и българско ! Нека да ползваме "Правец 16" вместо тъпите западни компютри ! Да спрем да ползваме шибаните колонизаторски парфюми ! Имаме "Ален мак" и "Дива река" ! Искаме руски телевизори и Москвич ! Искаме руска музика ! ФАК !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 авг 2015 16:21

sandi74 написа:Само с як бой могат да се оправят нещата.Факт.

няма да се оправиш :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 03 авг 2015 16:22

Reckless написа:Телевизорите по домовете ни са западни ! Факт ! Автомобилите ни са западни ! Факт ! Обувките ни не са руски, български, или северно корейски! Факт !
Телефоните ни са западни ! Факт ! Наистина са ни поробили САЩ и ЕС ! Да изхвърлим всичко западно и да си накупим руско и българско ! Нека да ползваме "Правец 16" вместо тъпите западни компютри ! Да спрем да ползваме шибаните колонизаторски парфюми ! Имаме "Ален мак" и "Дива река" ! Искаме руски телевизори и Москвич ! Искаме руска музика ! ФАК !

Лаптопа ми е "Леново" и 1 година го ползвам вече без проблеми! Карам "Лада"! Факт!
Телефона ми е Йотафон! Имам нов модел ЛЕД телевизор Рубин! Факт!
Парфюмирам се с "Ален Мак"! Факт!
Пазарувам само български и руски хранителни стоки ! Факт!
Обявил съм пълен бойкот на стоките от САЩ и Западна Европа! Факт!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 авг 2015 17:38

balgarinrusofil написа:Време е да се вдигнем срещу колониалното робство, налагано от САЩ и техните подлоги от ЕС вече 26 години и затриват държавата ни и дебългаризират, циганизират и ислямизират България!
Време е да се надигнем и да си върнем България!
Време е за Освобождение от колониалното робство на системата НОВ СВЕТОВЕН РЕД , налагана от Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!
Сами обаче няма да можем да се освободим от колониалното робство, трябва ни чужда помощ и тази чужда помощ се надявам да дойде от братска Русия!

Ае бягай в сибир, че те е напекло слънцето!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 03 авг 2015 21:03

гражданин от село написа:Само кажи от къде да си купя кОбинки и съм на линия. :lol:

От Коба кубана :lol:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 03 авг 2015 21:51

03 Юли 2015 21:00
aleksandrov77 написа:Като отида след седмица в Сочи на почивка със семейството си мисля да си купя този модел нов ЛЕД телевизор Рубин:
http://rubin-tv.ru/products/tv/led/se7/rb24se7t2c/

Иначе засега карам със стария си модел телевизор Рубин, който работи отлично!

03 Авг 2015 16:22
balgarinrusofil написа:
Reckless написа:Телевизорите по домовете ни са западни ! Факт ! Автомобилите ни са западни ! Факт ! Обувките ни не са руски, български, или северно корейски! Факт !

Лаптопа ми е "Леново" и 1 година го ползвам вече без проблеми! Карам "Лада"! Факт!

И не си Александров, а?!... :) :) :)
поне си се сдобил с LED телевизорче...кога ще подкараш Маруся... ;)

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 03 авг 2015 22:21

visentii написа:03 Юли 2015 21:00
aleksandrov77 написа:Като отида след седмица в Сочи на почивка със семейството си мисля да си купя този модел нов ЛЕД телевизор Рубин:
http://rubin-tv.ru/products/tv/led/se7/rb24se7t2c/

Иначе засега карам със стария си модел телевизор Рубин, който работи отлично!

03 Авг 2015 16:22
balgarinrusofil написа:

И не си Александров, а?!... :) :) :)
поне си се сдобил с LED телевизорче...кога ще подкараш Маруся... ;)

Това , че въпросния потребител aleksandrov77 си е купил и той руски телевизор, не означава съм Александров! Просто съвпадение!
Ако 77 му е набора , то аз съм 19 години по-млад от него!
Моят телевизор го купих от един приятел , когато ходеше на екскурзия в Москва, там имало такива телевизори и го помолих ако има такъв телевизор, непременно да ми вземе!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 авг 2015 08:46

Жив късмет е, че преди 130 години не е имало интернет и форуми, иначе всичките ни революционери щяха да са като повечето в тая "тема".
Едва ли има точка от правилата, която да не е нарушена тук.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”