Може би най-слабият мач в контролите бе вчера.
За В група може да не е много показателен, но за купата - трудно ще направим някоя изненада при такава форма.
Нямаше идея, как да се гради играта на постепенна атака, контраатака и как да се изнася при висока преса. Липсваше план Б, опит за смяна на ритъма, удари от средна и далечна дистанция.
Както се казва - нагледахме се на такива мачове тая пролет.
Като цяло - окомплектоване на отбор, индивидуални качества, физическа форма - ми харесват нещата. Ако не се виждаше потенциал за развитие у младите, нямаше да изказвам това мнение.
ЦСКА - Ашдод (неделя,02.08.) контрола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Ашдод (неделя,02.08.) контрола
Ама че варварщина!
Пак посрамвате Родината, докога бе? 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Ама че варварщина!Пак посрамвате Родината, докога бе?
Викаш, ..... друго си е да съблечеш тренерчето дибидюс на представянето му
Аз не бях на мача, но по думите на много близък приятел (който е повече от толерантен човек), "реакцията на публиката бе по-скоро справедлива".
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:TristaNNN написа:Ама че варварщина!Пак посрамвате Родината, докога бе?
Викаш, ..... друго си е да съблечеш тренерчето дибидюс на представянето му
Аз не бях на мача, но по думите на много близък приятел (който е повече от толерантен човек), "реакцията на публиката бе по-скоро справедлива".
Била справедлива, вика.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
zaleza1234
- Контакти:
Тихо бе Ционист
Повече от вас,нема накъде
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
zaleza1234 написа:TristaNNN написа:Ама че варварщина!Пак посрамвате Родината, докога бе?
Тихо бе Ционист![]()
ходи си в Израел да защитаваш тая еврейска паплач.
Тая еврейска паплач да не съм ви я довел аз насред Народна Армия? Вие си ги поканихте с ясната идея да биета някой чуждестранен отбор и да понапомпате самочувствието преди дербитата с Велбъжд и Чико. Ама такива позорни за репутацията на родния футбол варварски актове няма даже и в Ихтиман!
[offtopic]
[/offtopic]
http://www.sportal.bg/video.php?video=59847
Варварщина
TristaNNN написа:zaleza1234 написа:TristaNNN написа:Ама че варварщина!Пак посрамвате Родината, докога бе?
Тихо бе Ционист![]()
ходи си в Израел да защитаваш тая еврейска паплач.
Тая еврейска паплач да не съм ви я довел аз насред Народна Армия? Вие си ги поканихте с ясната идея да биета някой чуждестранен отбор и да понапомпате самочувствието преди дербитата с Велбъжд и Чико. Ама такива позорни за репутацията на родния футбол варварски актове няма даже и в Ихтиман!
Вие пък чакате мачовете със сателитите „Монтана“ и „Пирин“ ,за да можете да биете най-после някой в групата на „майсторите“
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
GA_ veliki написа:Дрисльовците които влезнаха на игрището, ако знаят какво се случи на арабелите нападнали еврейски спортисти в Мюнхен, вече ще се напикават на сън
Е, арабеските тогава взеха заложници и май убиха няколко, та затова и им се случи случката.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Върни се в “Кошче за отпадъци”