Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот manolovplamen » 03 авг 2015 01:09

GOLEADOR написа:
manolovplamen написа:
GOLEADOR написа:@manolovplamen
Аз не лъжа!Ако бях излъгал сега нямаше да пиша в този форум!Отделно вече писах каква е ситуацията по време на срещата между Русия и Австро-Унгария.Както предвидих и какви ще са коментарите на хейтърите защото вас истината не ви интересува,а само да се плюе по дадена страна(виж в офтопик).[offtopic]Да уточним ситуацията в която се провеждат срещите между Русия и Австро-Унгария.
Русия се готви за война с Турция.Това става след като Русия е разбита в Кримската война.Тогава Русия тръгва да воюва с Турция,но изведнъж се оказва,че воюва срещу Великите сили в Европа.Даже неутрална Австро-Унгария застава срещу Русия и я принуждава да се отегли от Дунавските княжества. В резултат през юни руската армия вдига обсадата на Силистра и се маха от Дунавските княжества!Русия е разбита в Кримската война от Великите сили.Сега предстои отново да води война с Турция.Съвсем нормално е да се подсигури и втори Севастопол да не и се случва.За това са тези договорки с Австро-Унгария и Великобритания.
Това е истината,но хейтърите никога няма да я признаят.Ще ме обвиняват,че извъртам темата или, че не отговарям на въпросите или,че те нямали отговори,но се питали,та хейтърите ще направят всичко,но няма да кажат истината за случилото се в подготовката за Руско-Турската война!Това е положението.[/offtopic]
Ако ти не си съгласен с професор Пантев,кажи къде точно бърка.Това е важното,а не дали е от БСП или какви убеждения изповядва.Но да си призная честно,не очаквам да ми отговориш на този въпрос или ако го сториш ще е в стила на Безчестния човек.

Ти първо кажи, кога някой се е споразумявал с теб, за това, ако ти публикуваш НЯКАКЪВ СИ ЛИНК, той няма да пише в този форум. Кога се е случило това?
Давам пример:
Аз ти казвам: Утре идвам да ти взема колата ако сутринта изям две банички. Споразумяхме ли се?
Ти ми казва: Не знам за какво споразумение ми говориш. Ако искаш изядеш и 100 банички! Твоя работа е!

На другият ден ставам, изяждам две банички, и идвам да ми даваш ключовете за колата. Естествената твоя реакция би трябвало да бъде - учудване. Естествено, че не ми даваш колата си. Аз си тръгвам, и започвам да обяснявам на хората, че си човек без чест.
Как ще оцениш моето държание при една такава ситуация?

Ако не можеш да докажеш, че някои се е съгласявал с теб на договорка в която се казва ти да публикуваш тук линк на предаване в което проф. Пантев говори, споразумяваме ли се повече да не пишеш в този форум, а?
Да или не?

Условията бяха ясни и ТОЙ ПОИСКА ЛИНКА!Не пожела да си намери инфото сам,а поиска аз да го направя!
Както винаги бях прав,изместваш темата в разни дребнавщини и няма да отговориш на въпроса ми!

Кой линк е поискал бе лъжец? Кой ти е искал линк с Андей Пантев как говори в някакво телевизионно предаване? Кога се случи това?

Разбираш ли въпросите? Ако не ги разбираш, да те питам пак?!
Някой искал ли е да публикуваш линк към телевизионно предаване в което говори Андрей Пантев?
Утре да идвам ли да ти взема колата? ( ако имаш де)
Споразумяхме ли се? Да или не?
Ако не докажеш, че някой ти е искал линк с телевизионно предаване в което говори Андрей Пантев ще спреш ли да пишеш повече в този форум, а?
Не можеш да докажеш? В такъв случай да разбирам, че сме се споразумели! Ок!
(не) Очаквам да си човек с чест и да спреш да пишеш тук!
Само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Да запушим на подлеца устата!

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2015 01:31

polmazpolm написа:1. Би ли ми цитирал къде е упоменато чие искане е това?
2. Какво притеснява Русия, та да се съгласи (тайно) с това "искане", след като по същото време съвсем официално се провежда международна конференция по същия въпрос, на която всички велики сили, включително и Русия (съвсем явно), се съгласяват, че България ще бъде в границите на (непризнатата от Русия) Българска Екзархия?

1.Трябва сам да си намериш линковете пуснати тука или от гугъл.Дали ще е от публикации,Е-вестници или записи на предавания,информация по темата има много.Доста от българските историци са коментирали този факт било то по радио,телевизия или в и-т сайтове,за това ме учудва,че ме питаш сякаш аз си го измислям.Разбира се,ако ми излезнеш с номера,че нищо не си намерил и аз лъжа,то тогава аз ще ти намеря линк с отговор на въпроса ти.Но от сега да се разберем,стигне ли се до там и аз ти предоставя линк,ти повече няма да пишеш в този форум.Реципрочното важи и за мен.Аз не ти давам линк и повече не пиша тук.Още веднъж - тук темата е дъвкана ,а и инфо се намира свободно в нета.Просто се потруди и виж какво казват българските историци по темата.
Отделно си задай въпроса кой се страхува от силна славянска държава на Балканите и кой иска да създаде такава.Виж коя страна воюва със Сърбия,иска Македония и Солун и коя страна се бори за България и Сърбия и иска голяма славянска държава на Балканите.Ако знаеш как започна 1-та световна война също ще ти помогне да си отговориш кой и защо настоява да няма силна славянска държава на балканите!
2.Аз ясно написах защо Русия търси тайно споразумение с Австро-Унгария.Погрома от Кримската война кара руснаците да търсят споразумение с великите сили за да не им се наложи да воюват отново с тях.

Снимка в офтопик:[offtopic]Изображение[/offtopic]
Линк:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=171737&p=6983464#p6983464
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Re: Да запушим на подлеца устата!

Мнениеот manolovplamen » 03 авг 2015 01:46

GOLEADOR написа:
2. Какво притеснява Русия, та да се съгласи (тайно) с това "искане", след като по същото време съвсем официално се провежда международна конференция по същия въпрос, на която всички велики сили, включително и Русия (съвсем явно), се съгласяват, че България ще бъде в границите на (непризнатата от Русия) Българска Екзархия?

1.Трябва сам да си намериш линковете пуснати тука или от гугъл.Дали ще е от публикации,Е-вестници или записи на предавания,информация по темата има много.Доста от българските историци са коментирали този факт било то по радио,телевизия или в и-т сайтове,за това ме учудва,че ме питаш сякаш аз си го измислям.Разбира се,ако ми излезнеш с номера,че нищо не си намерил и аз лъжа,то тогава аз ще ти намеря линк с отговор на въпроса ти.Но от сега да се разберем,стигне ли се до там и аз ти предоставя линк,ти повече няма да пишеш в този форум.Реципрочното важи и за мен.Аз не ти давам линк и повече не пиша тук.Още веднъж - тук темата е дъвкана ,а и инфо се намира свободно в нета.Просто се потруди и виж какво казват българските историци по темата.
Отделно си задай въпроса кой се страхува от силна славянска държава на Балканите и кой иска да създаде такава.Виж коя страна воюва със Сърбия,иска Македония и Солун и коя страна се бори за България и Сърбия и иска голяма славянска държава на Балканите.Ако знаеш как започна 1-та световна война също ще ти помогне да си отговориш кой и защо настоява да няма силна славянска държава на балканите!
2.Аз ясно написах защо Русия търси тайно споразумение с Австро-Унгария.Погрома от Кримската война кара руснаците да търсят споразумение с великите сили за да не им се наложи да воюват отново с тях.

Снимка в офтопик:[offtopic]Изображение[/offtopic]
Линк:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=171737&p=6983464#p6983464

Тука polmazpolm те пита, къде е упоменато чие искане е това? ( в случая става въпрос за чл.3 (СТАТЬЯ III, стр. 155), където империите приемат текст, който категорично „изключва създаването на голяма и сплотена държава”).
Ти пускаш някакви интерпретации на Андрей Пантев който просто разсъждава от неговата камбанария. Аз може да ти кажа, че на Русия е това искане, трети може да каже, че на никой не е. Ей така просто само се е написало.
В случая Андрей Пантев цитира ли документ в който се пише, чие искане е това? Това се търси! А не линк на предаване по телевизията в което Андрей Пантев говори.
Та, ти доказа ли, че си имал договорка с някой която гласи, че ако му публикуваш линк на телевизионно предаване в което Андрей Пантев говори, той ще спре да пише в този форум?
Та, надявам се да изпълниш нашата уговоркани и да напуснеш този форум!
Последна промяна от manolovplamen на 03 авг 2015 01:50, променено общо 1 път.
Само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Да запушим на подлеца устата!

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2015 01:49

polmazpolm написа:
GOLEADOR написа:

1. Ами, намери ми. :)
2. Логиката наистина е цяла наука, но все си мисля, че всеки човек би трябвало да може да разсъждава логично.
Та - би ли ми отговорил ЛОГИЧНО на въпроса: След като на Цариградската конференция, съвсем официално, ВСИЧКИ ВЕЛИКИ СИЛИ, включително и Русия, се съгласяват, че България ще бъде в границите на (НЕПРИЗНАТАТА ОТ РУСИЯ) Българска Екзархия, по каква логика, ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ Русия сключва ТАЙНА конвенция с Австро-Унгария, БЛАМИРАЩА ОФИЦИАЛНОТО РЕШЕНИЕ на международната общност?

Ако трябва, прочети въпроса няколко пъти. Искам логичен отговор. Благодаря предварително. :)

Снимка:[offtopic]Изображение[/offtopic]
Линк:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=171737&start=15640

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Re: Да запушим на подлеца устата!

Мнениеот manolovplamen » 03 авг 2015 01:53

GOLEADOR написа:
polmazpolm написа:
GOLEADOR написа:

1. Ами, намери ми. :)
2. Логиката наистина е цяла наука, но все си мисля, че всеки човек би трябвало да може да разсъждава логично.
Та - би ли ми отговорил ЛОГИЧНО на въпроса: След като на Цариградската конференция, съвсем официално, ВСИЧКИ ВЕЛИКИ СИЛИ, включително и Русия, се съгласяват, че България ще бъде в границите на (НЕПРИЗНАТАТА ОТ РУСИЯ) Българска Екзархия, по каква логика, ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ Русия сключва ТАЙНА конвенция с Австро-Унгария, БЛАМИРАЩА ОФИЦИАЛНОТО РЕШЕНИЕ на международната общност?

Ако трябва, прочети въпроса няколко пъти. Искам логичен отговор. Благодаря предварително. :)

Снимка:[offtopic]Изображение[/offtopic]
Линк:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=171737&start=15640

Вместо да си изпълниш уговорката и да напуснеш този форум, ти пускаш тука някакъв флуд.
Някакво доказателство имаш ли за това, че някой ти е обещавал да спре да пише във форума на гонг, ако ти му публикуваш някакъв линк на Андрей Пантев, който говори в някакво телевизионно предаване?
Ако нямаш, нали имаме уговорка? Или имаш доказателство, или спираш да пишеш!
Само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

До Мерзавеца!

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2015 01:56

Важното е,че пак не отговори къде греши проф.Пантев!
П.П.
Аз съм дал условията при които ще му дам линка и той го поиска!

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Re: До Мерзавеца!

Мнениеот manolovplamen » 03 авг 2015 01:59

GOLEADOR написа:Важното е,че пак не отговори къде греши проф.Пантев!

Наглец, поне няма ли да се извиниш на човека, че абсолютно незаслужено го наричА няколко пъти човек без чест? Ако имаш поне грам достойнство и чест?! Само мъничко достойнство ти трябва!
Той обеща ли ти да спре да пише в този форум ако ти публикуваш линк на предаване в което Адрей Пантев говори?
Само Левски!

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Re: До Мерзавеца!

Мнениеот manolovplamen » 03 авг 2015 02:03

GOLEADOR написа:Аз съм дал условията при които ще му дам линка и той го поиска!

Той те попита, къде е упоменато и цитирано чие искане е това? ( в случая става въпрос за чл.3 (СТАТЬЯ III, стр. 155), където империите приемат текст, който категорично „изключва създаването на голяма и сплотена държава”).А ти му пусна някакъв линк на телевизионно предаване в който Андрей Пантев говори. Какво искаш повече? Това което той те пита ти не му го публикуваш. Ти публикуваш предаване в което Адрей Пантев говори.

А бе момче, какво имаш ти в главата бе? На луд ли се правиш, или наистина не можеш да разбереш? Това е нещо абсолютно елементарно. Не можеш ли да разбереш ( нямаш умствен капацитет), или се преструваш ( нямаш чест и достойнство)?

polmazpolm те пита, къде е упоменато или цитирано чие искане е това? ( в случая става въпрос за чл.3 (СТАТЬЯ III, стр. 155), където империите приемат текст, който категорично „изключва създаването на голяма и сплотена държава”). Ти му пускаш линк на предаване от телевизията в което Адрей Пантев просто говори, което разбира се, няма нищо общо.
И с цялата си наглост го наричаш човек без чест. Ей! Разбираш ли колко е нелепо, а?
Последна промяна от manolovplamen на 03 авг 2015 02:19, променено общо 3 пъти.
Само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

До Подлеца:

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2015 02:07

Ти не си добре!Ходи се лекувай!Явно и в теб няма грам чест щом не си признаваш грешките и се правиш на ударен.
така олекваш.Нали разбираш,че съфорумците виждат как се е развил спора и как се правиш на улав.Как мислиш,че думите ти ще имат някаква тежест като те виждат,че си подъл и мерзък тип?
Айде у лево и повече не ме занимавай с глупостите си!

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Re: До Подлеца:

Мнениеот manolovplamen » 03 авг 2015 02:14

GOLEADOR написа:Ти не си добре!Ходи се лекувай!Явно и в теб няма грам чест щом не си признаваш грешките и се правиш на ударен.
така олекваш.Нали разбираш,че съфорумците виждат как се е развил спора и как се правиш на улав.Как мислиш,че думите ти ще имат някаква тежест като те виждат,че си подъл и мерзък тип?
Айде у лево и повече не ме занимавай с глупостите си!

Ей лъжец! Какви съфорумци бе? А? Защо не ми представи доказателство а обиждаш хората? Ше ти кажа аз едни съфорумци и едно у лево. Лъжец безподобен.
Развил се бил спора. Ааа.....Дилетант с дилетантите! Тръгнал тука на краставичар краставици да продава. Ще квалифицира той хората, след като се усрал до ушите.
Той лъже за събития от преди един ден, тръгнал за преди 150 години да говори какво било и какво не било. Безочлив до безобразие!
Само Левски!

Върни се в “Свободна зона”