Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 2:0 FT
Отговори ми на въпроса, не се измъквай като страхливец.
drvasko98 написа:Отговори ми на въпроса, не се измъквай като страхливец.
Ти да не мислиш, че си водя статистика кой и кога е получил картон, дузпа, в кой мач, срещу кого?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- openminded
- Контакти:
Искаме с нула инвестиции да имаме приличен футбол.Пичове, нема как да стане.Такъв филм още не е прожектиран.Съдиите са ни на нивото на футбола, това реване от тях е смешно, при положение, че всички водещи отбори у нас през годините са били брутално подпирани.Но когато е в наш интерес, се правим на неразбрали.Сега ще броим дузпи и картони.Отбора не играе нищо, ние броим картони.Иначе да, бруталните нарушения трябва да се наказват безкомпромисно, аз съм за.Но вместо да броим гафовете на разни собственици, директори и треньори, ние броим други неща."Примерно"
openminded написа:Искаме с нула инвестиции да имаме приличен футбол.Пичове, нема как да стане.Такъв филм още не е прожектиран.Съдиите са ни на нивото на футбола, това реване от тях е смешно, при положение, че всички водещи отбори у нас през годините са били брутално подпирани.Но когато е в наш интерес, се правим на неразбрали.Сега ще броим дузпи и картони.Отбора не играе нищо, ние броим картони.Иначе да, бруталните нарушения трябва да се наказват безкомпромисно, аз съм за.Но вместо да броим гафовете на разни собственици, директори и треньори, ние броим други неща."Примерно"

Не вярвам да те разберат, но си безкрайно прав и точен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
BPFC_1912 написа:Тия аборигени Дяков и Моци всеки мач са за гонене!Ама тук е България и съдийските назначения всички знаем кой ги прави-кирил гея,пардон гела!Докато тоя селяндурски оотбор лайногорец е зорлян добутван ежегодно до върховете на родния футбол,същият ще тъне в разруха.И на клубно и особено на национално ниво!Докато тази язва гнои и смърди,няма да видим ни европейско,ни световно,ни успехи в ЕКТ!
Ние успехи в ЕКТ видяхме бая ... това че Вие не сте правили никога нещо значимо си е ваш проблем . Скромния отбор от Разград ли пречи на бг футбола , след това което направи предните 2 сезона ? ! ... Лицемери !
Кашчей написа:openminded написа:Искаме с нула инвестиции да имаме приличен футбол.Пичове, нема как да стане.Такъв филм още не е прожектиран.Съдиите са ни на нивото на футбола, това реване от тях е смешно, при положение, че всички водещи отбори у нас през годините са били брутално подпирани.Но когато е в наш интерес, се правим на неразбрали.Сега ще броим дузпи и картони.Отбора не играе нищо, ние броим картони.Иначе да, бруталните нарушения трябва да се наказват безкомпромисно, аз съм за.Но вместо да броим гафовете на разни собственици, директори и треньори, ние броим други неща."Примерно"
Наистина е така! Когато доминираха подпираните грандове имахме наистина приличен футбол като цяло. Толкова приличен, че Дунав да победи Рома, Академик София - Милан, Марек - Байерн или Ботев (Тракия) - Барселона, а нациноалния отбор, ако не на всяко първенство, поне да е в борбата за визи а всяко първенство. В последните години подпираните грандове вече не ги подпират, подпират други, нови грандове, които много инвестират, но въпросните резултати ги няма.
Стефка Стоянова е любовница на Гонзу. Това и малките деца го знаят. Добре се е подложил тоя мазен плужек.
drvasko98 написа:Кашчей написа:openminded написа:Искаме с нула инвестиции да имаме приличен футбол.Пичове, нема как да стане.Такъв филм още не е прожектиран.Съдиите са ни на нивото на футбола, това реване от тях е смешно, при положение, че всички водещи отбори у нас през годините са били брутално подпирани.Но когато е в наш интерес, се правим на неразбрали.Сега ще броим дузпи и картони.Отбора не играе нищо, ние броим картони.Иначе да, бруталните нарушения трябва да се наказват безкомпромисно, аз съм за.Но вместо да броим гафовете на разни собственици, директори и треньори, ние броим други неща."Примерно"
Наистина е така! Когато доминираха подпираните грандове имахме наистина приличен футбол като цяло. Толкова приличен, че Дунав да победи Рома, Академик София - Милан, Марек - Байерн или Ботев (Тракия) - Барселона, а нациноалния отбор, ако не на всяко първенство, поне да е в борбата за визи а всяко първенство. В последните години подпираните грандове вече не ги подпират, подпират други, нови грандове, които много инвестират, но въпросните резултати ги няма.
Футболът го имахме по друга причина-не играеше на тати синчето, щото тати е платил 10 бона на школата. Тренерите на децата обикаляха училищата, ходеха на училищните спартакиади и търсеха талантливи деца, а как е сега?! Имах съученик, който можеше да направи страхотна кариера, но трябваше да има акъл поне колкото Стоичков или Искренов, а неговият се оказа по-малко. И техника и скорост имаше-идеално дясно крило, нооооооооо.....
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Vura написа:Стефка Стоянова е любовница на Гонзу. Това и малките деца го знаят. Добре се е подложил тоя мазен плужек.
Сигурно нещо неправилно е описал в статията? Кое е то, че недовиждам?
Само Левски!
- DrAvalanche
- Контакти:
няма нужда от коментар
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ