КШ: Арсенал - Челси / 02.08.2015г. / 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: КШ: Арсенал - Челси / 02.08.2015г. / 17:00ч.
Не можах да гледам мача, понеже бях на плаж, но 1-0 си е много зле и то срещу Арсенал. Да не можем да им вкараме и да вкарат с един повече от нас ... Някой да сподели кой как е бил по време на мача, щото едва ли да гледам запис.
-
Очаквано за мен - много слабо от наша страна.
Не че Арсенал играха кой-знае какво, но ние се поизложихме.
Пълна безидейност в атака.
И тези центрирания... Айде, когато влезна Фалкао, имаше резон, но и когато игра Реми, пак едни балони ...
Дано това днес играчите в синьо да са го взели като контрола, щото не ми се иска да гледам подобна продукция след седмица.
Не че Арсенал играха кой-знае какво, но ние се поизложихме.
Пълна безидейност в атака.
И тези центрирания... Айде, когато влезна Фалкао, имаше резон, но и когато игра Реми, пак едни балони ...
Дано това днес играчите в синьо да са го взели като контрола, щото не ми се иска да гледам подобна продукция след седмица.
usurper написа:Честита да им е джантата. Прекалено много пропуски направихме...
Глупости , погледни статистика на ударите . Арсенал имаха поне 3-4 100% положения.
биха ни както ние ги бием последните години...
не е станало нищо фатално, но се видяха всичктие ни проблеми. Тревожа се за Азар
положенията са им в края на мача, ае да мислим малко
не е станало нищо фатално, но се видяха всичктие ни проблеми. Тревожа се за Азар

miro_rz написа:usurper написа:Честита да им е джантата. Прекалено много пропуски направихме...
Глупости , погледни статистика на ударите . Арсенал имаха поне 3-4 100% положения.
положенията са им в края на мача, ае да мислим малко
- usurper
- Контакти:
miro_rz написа:usurper написа:Честита да им е джантата. Прекалено много пропуски направихме...
А ти изгледай мача

[offtopic]

[/offtopic]

- blue_dominator
- Контакти:
Личи си че още сме назад с подготовката, очаквам да бъдем в топ форма за мача със Сити.
П.П. Първия кокал винаги се хвърля на кучето (в случая помияра)!
П.П. Първия кокал винаги се хвърля на кучето (в случая помияра)!

[offtopic]
[/offtopic]

Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Според мен не стояхме лошо, просто те си вкараха положението, а ние изтървахме 2 100%. Видя се доста добре, че имаме крещяща нужда от нови хора в центъра на полузащитата. Ако не се вземе добър халф, не съм голям оптимист за този сезон. Трябва ни някой класен "box to box" играч, който да помага както във фаза зщита, така и при организирането на атаките. Единственият такъв, за когото се сещам в момента и който можем да вземем сега, е Сисоко от Нюкясъл, но не вярвам да се вземе такъв играч. Дано само зимата не е твърде късно...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- usurper
- Контакти:
Mourinho: "I would like to have 2 defenders this week, before the first game"
Баба и Каменов

[offtopic]

[/offtopic]

отпред сме безидейни и статични, разчитаме само на индивидуални блясъци... Няма как да стане с Реми и Рамирез в центъра..
usurper написа:Mourinho: "I would like to have 2 defenders this week, before the first game"
Баба и Каменов
Според мен Баба е сигурен. Според мен проблемите не са в защитата, но вярвам в Моу!
[center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]