Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

polmazpolm
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 15:50

GOLEADOR написа:
polmazpolm написа:
Tzar_Kiro написа:
GOLEADOR написа:Аз бях ясен,ще търся линк само ако той се оправдае,че не може да го намери или ме нарече лъжец,като това обаче носи последствия - или аз,или той ще трябва да напуснем форума в зависимост дали успея да дам линк към дадения материал или не!Е,безчестния поиска линк и аз изпълних моето задължение,сега е ред на Безчестния да се махне от форума!

...и да замълчи завинаги!!!

И аз бях ясен - не сме на Женския пазар. Отделно от това, не си представил никакъв документ.
Нещо май съм ви неудобен? ;)

Безчестни,тук не става въпрос дали си удобен или не,а за това,че те мързи да си потърсиш информация в нета.Иначе за какво да си неудобен,ти нищо ново не казваш и всичко което не ти изнася го отхвърляш.Даже не разбирам в какво обвиняваш Русия ,че ни е освободила.Какъв е проблема от това?

Ма що си говориш сам? :roll:

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 15:54

GOLEADOR написа:
manolovplamen написа:
GOLEADOR написа:Аз бях ясен,ще търся линк само ако той се оправдае,че не може да го намери или ме нарече лъжец,като това обаче носи последствия - или аз,или той ще трябва да напуснем форума в зависимост дали успея да дам линк към дадения материал или не!Е,безчестния поиска линк и аз изпълних моето задължение,сега е ред на Безчестния да се махне от форума!

Той каза да търсиш каквито си искаш линкове с което не е дал съгласието ти за твоето предложение. Що за нагъл човек трябва да си ти бе, а?

Мерзавецо,аз казах моите условия за търсене,щом той поиска от мен да му намеря линка,значи е наясно какво следва от това.Ти защо не му помогна в търсенето.Кажи му,че като не може да се справи ти ще намериш нужния линк и да не иска това от мен!Аз си изгубих времето заради неговата некадърност и мързел,сега да се маха!

А така си му кажи, де, не го псувай. :twisted: Сега, като не можеш да дадеш смислени отговори на въпросите ми, минаваш на махленска свада, а?

По-добре помисли: Защо, докато цивилизована Европа се опитва да принуди Султана да даде автономия на България в рамките на Българската екзархия, Русия и Австро-Унгария сключват тайно споразумение в обратна посока? По същото време.

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 15:57

manolovplamen написа:Изображение

А бе момче, къде видя ти някакво съгласие за споразумение бе? Може ли толкова нагло да лъжеш и изопачаваш нещата? И някакъв там пък те цитирал и призовал да замълчим. За лъжите ли да мъчим бе, колега?

Мерси, manolovplamen.

Не искат да коментират подмолните действия на Русия спрямо българите и затова минават на лични обиди. Не им обръщай внимание.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2015 15:57

polmazpolm написа:А така си му кажи, де, не го псувай. :twisted: Сега, като не можеш да дадеш смислени отговори на въпросите ми, минаваш на махленска свада, а?

По-добре помисли: Защо, докато цивилизована Европа се опитва да принуди Султана да даде автономия на България в рамките на Българската екзархия, Русия и Австро-Унгария сключват тайно споразумение в обратна посока? По същото време.

Аз съм ти отговорил вече на този въпрос.Интересуваме твоя отговор на него.Отговори и ще ги сравним.Или не ти отърва,а?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 02 авг 2015 15:58

GOLEADOR написа:
manolovplamen написа:

Той каза да търсиш каквито си искаш линкове с което не е дал съгласието ти за твоето предложение. Що за нагъл човек трябва да си ти бе, а?

Мерзавецо,аз казах моите условия за търсене,щом той поиска от мен да му намеря линка,значи е наясно какво следва от това.Ти защо не му помогна в търсенето.Кажи му,че като не може да се справи ти ще намериш нужния линк и да не иска това от мен!Аз си изгубих времето заради неговата некадърност и мързел,сега да се маха!

Има много точна история за това какво е каза. Ти си ужасно нагъл бе!
Изображение
Само Левски!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2015 16:01

polmazpolm написа:
GOLEADOR написа:
manolovplamen написа:

А така си му кажи, де, не го псувай. :twisted: Сега, като не можеш да дадеш смислени отговори на въпросите ми, минаваш на махленска свада, а?

Райхщадтският договор е от юли 1876-а. Цариградската конференция е няколко месеца по-късно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 02 авг 2015 16:03

Той ти казва, че не знае за какви сделки му говориш още преди да си пуснал какъвто и да бъде линк. Как може такава безочлива наглост да има на тоя свят?! Това не е истина!
Каза ти, че това не е пазар, и не се е съгласявал на каквито и да било сделки. Пита те някакви въпроси 3 дни, ти като един истински изопачавър въртиш разговора на някаква абсолютно безсмислена тема, само и само да избягваш същината на въпроса. Дъвкъл бил той.

От три дни пишем тук, на теб най-солидният ти аргумент е " много сме дъвкали тази тема". И като сте я дъвкали, каква файда?

*Изопачаврата е преди всичко най-използваният способ на лявото за саботиране на всеки смислен разговор по каквато и да било значима обществена и дори лична тема, диверсионната тактика на превръщането на всички междучовешки опити за комуникация и размяна на мисли или идеи в разкаляна локва, в кочина, в нецивилизовано оборище. Така разумът и логиката стават нежелани емигранти и биват прогонени надолу в тинята или навън и биват скоропостижно удавени в тинята, която се преструва на дискусия. Това е тяхно оръжие.
Само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2015 16:10

Безсмислената тема я зададе ти!Отговорил съм на зададените към мен въпроси и съм дал исканите от мен линкове!Задал съм и въпроси,но отговор на тях не съм получил.Защо ли?

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 16:13

GOLEADOR написа:
polmazpolm написа:А така си му кажи, де, не го псувай. :twisted: Сега, като не можеш да дадеш смислени отговори на въпросите ми, минаваш на махленска свада, а?

Аз съм ти отговорил вече на този въпрос.Интересуваме твоя отговор на него.Отговори и ще ги сравним.Или не ти отърва,а?

Не съм наглец, като някои други тук, че да се изживявам като "последна инстанция".
Аз не мога да дам отговори, но си задавам въпроси и търся факти.

Да, Райхщадското споразумение е преди Цариградската конференция и линията, която то започва, се продължава в Будапешенската конвенция (която е по време на Цариградската конференция) и се вижда ясно и в Берлинския договор.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2015 16:13

Кашчей написа:
polmazpolm написа:По-добре помисли: Защо, докато цивилизована Европа се опитва да принуди Султана да даде автономия на България в рамките на Българската екзархия, Русия и Австро-Унгария сключват тайно споразумение в обратна посока? По същото време.

Райхщадтският договор е от юли 1876-а. Цариградската конференция е няколко месеца по-късно.

Даже да приемем,че тази конференция е по-рано,човека не иска да каже неговия трактат за тази сделка.Няколко пъти го питам и все се крие.А за датата.....

Върни се в “Свободна зона”