Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 02 авг 2015 15:43

Mar70 написа:Тва последното, кво ще рече the former more likely.

Че втория е по-вероятно от първия...но според мен като цяло значи, че за Лаказет, ако е 0,0001 шанса, то за Ройс е 0,0004 :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 02 авг 2015 15:52

Мдам и аз се съмнявам. Особено ако се вземе Черишев или Траоре, просто не виждам, как ще вземем някой от Лаказет или Ройс, така че ги отписвам :D . С тая схема 4-2-3-1 Ияраменди ще се впише. но за дефанзивен в 4-3-3 според мен не става, но би свършил работа на отбора, като цяло.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 02 авг 2015 16:33

Не виждам зак'во са ни още атакуващи футболисти.Коутиньо, Фирминьо, Бентеке, Ингс, Айб, Ориги, Стъридж, Лалана, Маркович ще се борят за 4 позиции...Да не говорим, че и Милнър може да играе като крило.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2015 10:25

Лукас Дин в Рома под наем,Педро най вероятно при манафите а Салах и той в Рома .Мойта работа няма да стане за съжаление .Но все пак чакам нови трима ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2015 10:29

Както вчера прогнозирах ,повечето от малките ще бъдат дадени под наем .От днес Шей Оджо в Уулвърхямптън . Пожелавам му силен сезон .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 авг 2015 10:31

suareshampion написа:Както вчера прогнозирах ,повечето от малките ще бъдат дадени под наем .От днес Шей Оджо в Уулвърхямптън . Пожелавам му силен сезон .

Много добре, така трябва.Сега и Кент под наем, Тейшейра под наем, Чиривела под наем !
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2015 10:50

daduradam написа:
suareshampion написа:Както вчера прогнозирах ,повечето от малките ще бъдат дадени под наем .От днес Шей Оджо в Уулвърхямптън . Пожелавам му силен сезон .

Много добре, така трябва.Сега и Кент под наем, Тейшейра под наем, Чиривела под наем !

Мисля ,че Тейшейра вече му е писнало от наеми а и вече е на 22 ,Илори е същата работа .
По принцип ,процедурата в такива случаи е или картотека в първия отбор или продажба. Аз ги харесвам ,особено Илори .Интересно ми е какво ще се случи с тях двамата ..

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2015 10:57

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -move.html
Тук има слухче ,че тая седмица испанеца ще подпише с нас . Явно това ще е халфа ,който искам .По добър е от Алън ,така ,че аз съм за . Издразних се много на Алън в последните мачове от сезона . Явно това му е капацитета .Надявам се ,че след привличането на испанеца ,Алън ще бъде продаден. Лошото е ,че вчера се е контузил и ако му е дълга контузията ,няма продаване .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2015 11:24

http://soccerlens.com/barcelona-winger- ... al/173174/?
Тоя малкия Адама не съм го гледал и не мога да коментирам .Но като имаме предвид крехката му възраст ,не съм много навит . Исках опитно крило.
Но все пак е радващо ,че има слухове за крило и халф .Явно с Брендън отново мислим по един и същи начин .
Вие не вярвахте ,че ще има още нови ,но май и за това ще се окажа прав ..
Последния сезон беше трагедия и на мен ми идваше едва ли не да сменя целия отбор с две три изключения !! Ясно ми беше ,че Брендън трябва да направи много промени .Все пак този сезон е решаващ за неговото бъдеще и той иска да се подсигури както трябва . Нови 10 човека би трябвало да са достатъчни .Взел е 7 ,трябва още трима.
Но сега нека се настроим за неделя .Да се готвят Стоук ,че имаме да връщаме ебането :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2015 14:27

https://www.youtube.com/watch?v=5-9mT_bq97w
Разгледах го момчето ,никак не е лош. По бърз е даже от Ибе . Подобен на Рахим .Води топката близо до крака ,добра техника на скорост ,добра физика,рязък ,много добро центриране и голове вкарва . Умен футболист. Точно това което искам ,бързо и остро крило ,за да ни върне остротата . Единствената ми забележка е ,че не е опитен .

Върни се в “Ливърпул”