Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Тези които обиждаха града Разград, да ги попитам не им ли беше неудобно от феновете на Левски там, и най-добрият фен клуб на Левски в България И НАЙ-БЪЛГАРСКИЯТ който е там.
- Синьо сърце
- Контакти:
Яд ме е малко, защото можехме. И бях убеден в поне хикс дори след гола им, очаквайки Бедоя на терена. Но след 75 минута беше ясно, че няма да влезе да играе. Там всичко свърши, но такива са реалностите, както ви казах и преди мача...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Не играхме никак зле до първия им гол,че да не кажа и по голяма дума,след това момчетата паднаха духом и се предадоха.Много ,много спорна ситуация със засадата,тънко беше положението ,но по-скоро нямаше такава,но не виня съдиите,дори напротив.Въпреки загубата от мач на мач виждаме по-добри неща,липсва ни повече самочувствие,увереност ,но и те ще дойдат.
Впрочем не можах да гледам първите два мача и доста критики четох тук към младоците и за пореден път се уверих,че тук е пълно с "капацитети". В тези момчета е бъдещето,хубавите неща стават бавно и с много мъка.
Само Левски!
Впрочем не можах да гледам първите два мача и доста критики четох тук към младоците и за пореден път се уверих,че тук е пълно с "капацитети". В тези момчета е бъдещето,хубавите неща стават бавно и с много мъка.
Само Левски!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Тоя пък Рибеиро къде ги видя тези 3-4 гола........Много безидеен лудогорец и страхлив Левски...........
demon777 написа:Raid написа:demon777 написа:Айде да се хванем на бас дали ще съществуваме или не
А, да, вие сте ония с припознаването!
Ахахаха, колко сте жалки, не е истина!
Жалко е да си левскар то се знае ... а дали утре няма да се курдисате на любимата Ви позиция ... м?
Комуне, ние не киснем, с скучния ти форум, пълен с графици, за преодоляване на аматьори от В, група, ти си доушъл у нас, на гости в нашия форум и вместо да си възпитан, пак се държиш като дядо си - шумкаря, буташ се с лакти там, където не ти е мястото. ако си дошъл да кажеш нещо градивни, кажи, но виждам че злобееш, така се отпърди от нашия форум, грозна петолъчко, станишевска, добриджуровска, милко-калевска-балевска, ловвешко-помашка, престъпно-черепска, деперсако-инджовска, комунистическо-олигархично-манджуковска.
С двамата нападатели, Бедоя, Минев и Махмудов на крилото най-вероятно нивото ще се вдигне. Поне така се надявам...
Лошото е, че лесно изпускаме точки, които могат да натежат в края на сезона.
Лошото е, че лесно изпускаме точки, които могат да натежат в края на сезона.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Точките към този момент са без значение! От значение е само леко по леко да се гради отбор! А днес тези деца показаха, че ако се работи с тях добре в тях има адски много хляб и футбол! Това е най-важното към момента!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
Вълчан написа:Тоя пък Рибеиро къде ги видя тези 3-4 гола........Много безидеен лудогорец и страхлив Левски...........
Викаш, Левски с пет деца, без нападател, с липсващ основен халф( Бедоя), с ляво крило-бег, с десен бег-халф, трябваше да тръгне на щурм от първата минута?
Вие поне малко от футбол отбирате ли, бе, мааму? То пък срамна работа...
Отново се видя,че с този некадърен кондиционен треньор Ясен Екимов,отбора поддържа добро темпо до около 60-та минута.Оставам настрана качествата на младите футболисти,но това да си на около 20 години и да не можеш да ходиш след тази минута е атестат за професионалните качества на тази личност.Екимов и другия неграмотен и тъп като част от човешкото тяло откъдето излизат фекалиите псевдо ръководител Гонзо,трябва незабавно да бъдат изритани от Левски.Време е Тодор Батков да се лиши от тези двама свои любимци,защото се видя вече повече от 6 години,че от тях нищо не става.Не съм се объркал като казвам,че Батков трябва да вземе решението,защото продължавам да мисля,че това със промяна на собствеността на клуба си е чист театър и хвърляне на прах в очите на феновете на Левски.В клуба абсолютно нищо не се е променило в сравнение с предходните години.Ако този спортен директор продължава да се подвизава в клуба,борбата ще е за оставане в "А" група,което е истински позор.Време е за крути спешни мерки за да може Левски да стане този отбор,който беше преди появата на Гонзо като ръководител и чието съсипване от тази личност продължава.
===============================================================================================================================================
Гонзо и качулките завинаги вън от Левски!
===============================================================================================================================================
Гонзо и качулките завинаги вън от Левски!
- Синьо сърце
- Контакти:
Лудогорец е по-добър, но не можа да надиграе тази конфузно-аварийно-детска формация на Левски. Да не се лъжем-голът падна след фаул, отсъден за...случаен ( и затова-гаден)сблъсък между двама играчи, и там трябваше да има съдийска топка и пускане на медекипите на терена. Защо този сблъсък се възприе като нарушение на Костадинов, аз лично нямам обяснение! И защо Моци удари наш играч без последствие, а за по-невинно действие последният взе картона?
Но майната на съдиите-не са важни. За проблемите на Лудогорец достатъчно писах тук още след пролетните ни мачове-разни магарета и прочее ми се смееха...Нейсе, посмяхме се и ние с Милсами. Но когато не можеш да разбиеш защитна двойка, играла два мача заедно, единият на 18 години-ами нещо не е наред!
Не е вярно, че физически отпаднахме. В 75 минута сантиметри разделиха Махмудов от изравнителен гол. Вярно е обаче, че всички надежди за успех в този мач бяха свързани с Бедоя. Очевидно разбрали на полувремето, че няма да играе-Лц си взеха мерките. А нямаше да е така, ако играеше...
Така или инак, аз съм доволен от показаното. Наслушах се 25 години всички да викат-децата да играят! Ами ето-децата играят...Стоев се подсмихва, но тази усмивка има покритие. Само не съм съгласен с него, че надхвърляли възможностите си-имат много повече! Е, ако го казва в психически план-прав е. С търкане на пейката футболист не се става...Факт!
Но майната на съдиите-не са важни. За проблемите на Лудогорец достатъчно писах тук още след пролетните ни мачове-разни магарета и прочее ми се смееха...Нейсе, посмяхме се и ние с Милсами. Но когато не можеш да разбиеш защитна двойка, играла два мача заедно, единият на 18 години-ами нещо не е наред!
Не е вярно, че физически отпаднахме. В 75 минута сантиметри разделиха Махмудов от изравнителен гол. Вярно е обаче, че всички надежди за успех в този мач бяха свързани с Бедоя. Очевидно разбрали на полувремето, че няма да играе-Лц си взеха мерките. А нямаше да е така, ако играеше...
Така или инак, аз съм доволен от показаното. Наслушах се 25 години всички да викат-децата да играят! Ами ето-децата играят...Стоев се подсмихва, но тази усмивка има покритие. Само не съм съгласен с него, че надхвърляли възможностите си-имат много повече! Е, ако го казва в психически план-прав е. С търкане на пейката футболист не се става...Факт!