Наджи Шенсой: Мечтата ми е Локо (Пд) пак да стане шампион!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bambam

Re: Наджи Шенсой: Мечтата ми е Локо (Пд) пак да стане шампион!

Мнениеот bambam » 26 дек 2009 22:39

Yanev написа:Коментара ми за назначението на Шенсой е .. АХХАХАХАХАХХАХАХАХХАа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ЧЕСТИТ ТРЕНЬОР,ЧЕСТИТО ПРЕБИВАВАНЕ В 'Б' ГРУПА ! :lol:

нали ще изпаднем не е ясно,но е факт,че Шенсой е 10 класи над чичовото като треньор.Доколкото си спомням и супата му духаше Любчо!...или греша :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 дек 2009 09:30

Аз не знам Шенсой с какво е показал, че е голям треньор, като има футболисти, играе горе-долу отборът му, не че той има основната заслуга, просто не им пречи с разни много оригинални идеи. Ама знам ли, не е тренирал досега някой отбор който по-добре да го познавам и да му следя играта, може и да не е така. Според мен трябваше да си върнете Садъков, ама така е, като има пари и се почват претенции кой е учил до трети клас, кой е не знам си какъв и накрая се появява някой много ерудиран и харизматичен шемет. И в ЦСКА така гонят Пенев винаги, когато има пари и може да се направи отбор, тогава веднага се сещат, че бил прост и затова най-големият успех напоследък е последно място, ама чак в групите на ЛЕ. Ама във всеки случай, радвам се, че поне единият голям пловдивски отбор няма да е вече тая смешка, която беше. Ако това не е треньора, ще си намерите друг, важното е, че ще има отбор Локо Пд.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 27 дек 2009 09:54

Шенсой нищо не доказа .. да го сравняваш с Любослав Пенев е смехотворно .. Наджи е просто един палячо,който по цял мач крещи на тъч-линията и един път не направи правилна тактическа смяна .. Следя Пирин отблизо и съм останал с такива впечатления.Трябва да му забранят да стои на скамейката според мен .. Неприятни сте ми като отбор,но с такава пародия на треньор ви пожелавам да се спасите и да се класирате възможно най-добре .. ;)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 дек 2009 22:25

dgidgo1612 написа:dogodina a grupa chte e velika , montana,svoge,bansko,nesebar eiiiiiiiii peruki dokade dokarahte bg futbola

Говори по темата и пиши на кирилица !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Локо Пловдив”