Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 01.08, 21:00
Чист гол за Левски!!! Поредното подпиране на кренвиршите!!!!!!!!
Гол ама друг път . Владо спря да играе след сигнала ... иначе, според мен има минимална засада , но аз съм пристрастен . А какво ще кажеш за грубата игра на Левски ... всяко влизане е нарушение , накъсват играта ...
IvailoRz написа:Гол ама друг път . Владо спря да играе след сигнала ... иначе, според мен има минимална засада , но аз съм пристрастен . А какво ще кажеш за грубата игра на Левски ... всяко влизане е нарушение , накъсват играта ...
Не гледам мача,ама прочетох малко коментари!Не ти ли е неудобно при тази селекция и умрелия Левски срещу който играете да пишеш,че Стоянов спрял да играе?!?

BRF написа:IvailoRz написа:Гол ама друг път . Владо спря да играе след сигнала ... иначе, според мен има минимална засада , но аз съм пристрастен . А какво ще кажеш за грубата игра на Левски ... всяко влизане е нарушение , накъсват играта ...
Не гледам мача,ама прочетох малко коментари!Не ти ли е неудобно при тази селекция и умрелия Левски срещу който играете да пишеш,че Стоянов спрял да играе?!?
Като не гледаш какво коментираш ? Ако гледаше щеше да видиш че Владо се спря и направи 2-3 крачки дори и оня стреля , правейки се че не е чул свирката ... сигурно 5-7 сек след сигнала ..
IvailoRz написа:BRF написа:IvailoRz написа:Гол ама друг път . Владо спря да играе след сигнала ... иначе, според мен има минимална засада , но аз съм пристрастен . А какво ще кажеш за грубата игра на Левски ... всяко влизане е нарушение , накъсват играта ...
Като не гледаш какво коментираш ? Ако гледаше щеше да видиш че Владо се спря и направи 2-3 крачки дори и оня стреля , правейки се че не е чул свирката ... сигурно 5-7 сек след сигнала ..
Гледам резултата!Четох за моцко,навсякъде коментират ,че няма засада!Смешни сте!
IvailoRz написа:BRF написа:IvailoRz написа:Гол ама друг път . Владо спря да играе след сигнала ... иначе, според мен има минимална засада , но аз съм пристрастен . А какво ще кажеш за грубата игра на Левски ... всяко влизане е нарушение , накъсват играта ...
Тя цялата атака беше 10 секунди бе, мокрьо!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

- DrAvalanche
- Контакти:
Сватбата играч на мача.
Многомилионната селекция на зализания олигофрен имаше нужда от съдийска помощ за да се справи с децата на Левски.
Многомилионната селекция на зализания олигофрен имаше нужда от съдийска помощ за да се справи с децата на Левски.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Има ли Лудогорциииии??? - Имааааа...
Целувайте тогава задника на Сватбаря!!!!
Целувайте тогава задника на Сватбаря!!!!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Както и да завърши мач на Левски, съдията винаги ще е порязал Левски!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Спорна засада ... а нещо за безспорната дузпа ? Май само в едната посока се цвили ... Напълно заслужена победа , доста по -добри сме в момента . Много груб мач , особено от страна на Левски ... всяка атака се спира с фал .