А сега чакаме някви крила, дето май-май ще имат право да играят за нас чак от Септември месец.
Иначе на Гари няма как да му осигурим заплатата, която му дава ПАОК.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Българският защитник Борислав Стойчев ще продължи футболната си кариера в Израел. Стойчев ще премине в елитния Апоел Раанана, към който ще се присъедини утре със свободен трансфер. 28-годишният централен бранител игра в Левски през миналия сезон, но отказа да продължи договора си със "сините" по финансови причини.
Бившият халф на Левски Антонио Аниете излезе с прочувствено обръщение към "синята" общност, което, макар и малко закъсняло, едва ли ще остане недооценено от запалянковците.
"Никога няма да забравя времето, прекарано в Левски. Нямам думи да опиша какво означава да бъдеш част от най-големия клуб в България", пише Аниете.
И добавя: "Вие (феновете - б.р.) ме накарахте да се чувствам един от най-обичаните футболисти в клубната история. Искам да ви благодаря за обичта и признателността. Показахте какво означава истинска любов към отбора."
"Благодарен съм и на целия персонал, с който бяхме като едно семейство. На феновете желая много късмет през новия сезон, аз ще подкрепям отбора във всеки един мач. Със сигурност не казвам "сбогом", защото един ден пак ще се видим. Някой ден, ще имам привилегията да кажа, че съм играл в Левски, най-големият отбор в България. Благодаря на всички от дъното на моето сърце", казва още испанецът.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Halo, metodito, miro_rz, obi4am_pirin, tamkuan, tiamat, tmanolov, vratar4eto и 34 госта