Да го направя или не
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Да го направя или не
На 12 години съм и съм девствена. Това вече почва да ми създава проблеми, защото приятелките ми се подиграват, че не съм правила секс поне с едно момче и дори не пуша цигари и не искам да пия. Едната ми съученичка, която сяда с мен вече е правила секс с четирима и сегашния и приятел е на 31 и иска да ме запознае с някой негов приятел да ме отвори, защото големите били по-опитни и щяло да ми бъде по-хубаво с такъв и нямало да ме боли много първия път с опитен и щяло да ми хареса повече, защото им били по-големи. На други две съученички приятлите им са на 25 и 27. Момичетата ме отбягват, защото съм задръстена и не знам какво да прая. Все едно съм някоя миризлива. Да правя ли секс с някой и да почна да пия и пуша или да си стоя сама вкъщи?
Re: Да го направя или не
Здравей Маги!!!Колко си висока,колко килограма тежиш,колко ти е гръдната обиколка,месо ядеш ли и спортуваш ли нещо!!!Питам те за тези неща,за да науча малко повече за теб и твоята душевност преди да ти отговоря!!!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 01 авг 2015 15:06, променено общо 1 път.
Tzar_Kiro написа:Здравей Маги!!!Колко си висока,колко килограма тежиш,колко ти е гръдната обиколка и спортуваш ли нещо!!!
156 см, 41 кг, 78 см, ходя на модерни танци.
magi написа:Tzar_Kiro написа:Здравей Маги!!!Колко си висока,колко килограма тежиш,колко ти е гръдната обиколка и спортуваш ли нещо!!!
И се опитваш да се ебаваш с форума, нали

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
magi написа:Tzar_Kiro написа:Здравей Маги!!!Колко си висока,колко килограма тежиш,колко ти е гръдната обиколка и спортуваш ли нещо!!!
Да,благодаря!!!Струва ми се че имаш страхотен характер и ще си паснем много добре!!!А и на всичкото отгоре ще натриеш носовете на твоите приятелки,каот го напправиш с два пъти по-възрастен мъж от техните приятели!!!Да,може и да не ми е чак толкова голям колкото на техните приятели,но пък имам кожа като за два члена!!!Почти съм като Шарпей!!!Ако предложениетоми те заинтересова,можем да продължим приятната дискусия и да се опознаем по-отблизо!!!Споредмен въпросът не стои "дали" или "не",а по-скоро "кога" и "с кого"!!!Ако съм аз,един ден ще си ми благодарна!!!
Дзърррр..Дзъррррр.. Ало, г-н Цацаров ли е? Искам да съобщя тук за един педофил, който сваля 12 годишни мацки 

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Дзърррр..Дзъррррр.. Ало, г-н Цацаров ли е? Искам да съобщя тук за един педофил, който сваля 12 годишни мацки
Не е педофил , а дърта лесбийка...

АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
Tzar_Kiro написа:magi написа:Tzar_Kiro написа:Здравей Маги!!!Колко си висока,колко килограма тежиш,колко ти е гръдната обиколка и спортуваш ли нещо!!!
Да,благодаря!!!Струва ми се че имаш страхотен характер и ще си паснем много добре!!!А и на всичкото отгоре ще натриеш носовете на твоите приятелки,каот го напправиш с два пъти по-възрастен мъж от техните приятели!!!Да,може и да не ми е чак толкова голям колкото на техните приятели,но пък имам кожа като за два члена!!!Почти съм като Шарпей!!!Ако предложениетоми те заинтересова,можем да продължим приятната дискусия и да се опознаем по-отблизо!!!Споредмен въпросът не стои "дали" или "не",а по-скоро "кога" и "с кого"!!!Ако съм аз,един ден ще си ми благодарна!!!
Много голямо его имаш. Не искам да правя секс. Само като си помисля как някой ми го ръга и ме кара да му го лапам и ми става гадно. Ако се разболея от нещо или забременея ще умра.
irradeum написа:Кашчей написа:Дзърррр..Дзъррррр.. Ало, г-н Цацаров ли е? Искам да съобщя тук за един педофил, който сваля 12 годишни мацки
Не е педофил , а дърта лесбийка...![]()
![]()
И се гордея с това че съм лесбия!!!По-добре дърта лесбийка,отколкото млад педал!!!
Здравеопазването ни е под всякаква критика, единият се мисли за девствена девойка а другият за цар.
Да идват линейките, и право в Курило.

Да идват линейките, и право в Курило.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Върни се в “Кошче за отпадъци”