ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 31 юли 2015 20:37

От тук насетне следващите 3-4 годинки, а защо не и повече, е въпрос на договорка между държавните наместници в Левски и държавно зависимия олигарх Кирил Домусчиев кой да взима титла и кой купа.

Това е.
Щастливци сте вие.

Бяха си ни наточили и ни спуснаха по пързалката. Скоро няма да се оправим. Не съм оптимист. Най-много да ни изселят и от Армията.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2015 20:48

Кировец написа:Синчец, ти май още не си разбрал, че ЦСКА е бледа сянка към днешна дата. Нали знаеш като изтъркаш с гумичката молив как остава следа дето си рисувал. В момента ЦСКА е просто една бледа следа. Нищо повече. Кой какво ще прави вече е малко безинтересно - ЦСКА е аут от голямата игра.

Твърде пресилено и черногледо ми се вижда подобно мнение. И ние сме сянка, но какво от това? БГ футболът трябваше да бъде разтърсен из основи, и да се обърне към своите корени-децата и школите. Нямало да играе ЦСКА или Левски в ЕКТ? Па голем праз-нали ги видя майсторите, или на тебе много ти се иска да ти пеят за Милсами и Йенгава...( да прощаваш, забравих им името на тия, дето биха Литекс). Нека се строи пирамидата отдолу нагоре, пък да видим няма ли да има резултат...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 юли 2015 20:57

@Кировец
Гледам доста си се отчаял,но за съжаление не мога да ти кажа нищо с което да ти вдъхна кураж!Писна ми от тези циркове и маймунджолъци на нашите шефове.Футбола е игра за забавление,но за нашия клуб играта е за оцеляване.И вече не съм много обнадежден,че ЦСКА ще спечели тази битка. Все пак кураж и дано клуба оцелее. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2015 21:09

Ма вие кво пак овесихте носовете, бре? На мен дерби със CELTIC FROST не ми се гледа, те идват 150 човека на Герена...уважавам пловдивските отбори, но там няма тръпка. С Дебел Венци ли дерби да играем? Мен ми се ходи на мач, дето отсреща опъват червени знамена, да има кого да попържаш! Така е било, откак се помня. Отишли във В група-голям праз. Ще се върнете.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 юли 2015 21:13

Синьо сърце написа:
Кировец написа:Синчец, ти май още не си разбрал, че ЦСКА е бледа сянка към днешна дата. Нали знаеш като изтъркаш с гумичката молив как остава следа дето си рисувал. В момента ЦСКА е просто една бледа следа. Нищо повече. Кой какво ще прави вече е малко безинтересно - ЦСКА е аут от голямата игра.

Твърде пресилено и черногледо ми се вижда подобно мнение. И ние сме сянка, но какво от това? БГ футболът трябваше да бъде разтърсен из основи, и да се обърне към своите корени-децата и школите. Нямало да играе ЦСКА или Левски в ЕКТ? Па голем праз-нали ги видя майсторите, или на тебе много ти се иска да ти пеят за Милсами и Йенгава...( да прощаваш, забравих им името на тия, дето биха Литекс). Нека се строи пирамидата отдолу нагоре, пък да видим няма ли да има резултат...

За съжаление сравнението с пирамидата не ме обнадеждава - не сме в Египет, а там са доказани специалисти в тия градежи.

Тука се разгражда. Не виждам нищо изненадващо да бъде разграден един исторически футболен клуб като ЦСКА. Сега гледам Кошлуков по канал 3 и си правя паралели с футбола - какви инвеститори да очакваме и какви инвестиции, като в тая скапана и смърдяща на лайна и дрога държава всичко е загубено, ако няма чадърче и/или кукловод?!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 юли 2015 21:19

За какво отношение можем да говорим - сега трябваше да се играе приятелски мач на ЦСКА. БФС вече ни третира като аматьори.
Но БФС е пряко свързано с телевизионната фирма на собственика на Хегемона?!
Няма смисъл от излишни навивки и розови мечтания.

Виждаме как се действа със замах, когато става въпрос за сини или зелени - строят се стадиони, бази, намират се спонсори без дори да бъдат търсени.

В ЦСКА тепърва осъзнават, че са фалирали...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2015 21:28

Малко офтопик и няма да ви занимавам-ами за Левски не е изненада. Бая време тези Хора водиха битка с Батков. Логично е да са готови с план как да действат. Преди години спорехме тук дали вариант бащица, или вариант група е по-добър. Май вече има отговор на въпроса. ГГ си е бащица, и просто повтаряте модела.
Плановете за строеж никак не са безумни и идиотски. Б и В общо ще струват колкото А ( малко повече). Какво ще излезе-ще видим, а същото ви чака и вас. Времената са преходни и мътни и излишна еуфория, както и излишен песимизъм са вредни. Това е.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 юли 2015 21:33

Ръководители левскари си признаха - можеше да сме на мястото на ЦСКА. Е, можеше, но изведнъж нещо за задейства и оправи нещата. Малко Баткови сълзи и всичко влезна в ритъм.
Нас ни наблюдаваха дълги години и само се подхилкваха как разни палячовци се опитват да връзват бюджетите на клуба. Работата е била ясна. Ама БФС не реагира по-рано, когато кошницата още е имала някоя друга здрава плетка? Т.е. умишлено се стигна до днешното положение.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2015 21:36

Кировец написа:За какво отношение можем да говорим - сега трябваше да се играе приятелски мач на ЦСКА. БФС вече ни третира като аматьори.
Но БФС е пряко свързано с телевизионната фирма на собственика на Хегемона?!
Няма смисъл от излишни навивки и розови мечтания.

Виждаме как се действа със замах, когато става въпрос за сини или зелени - строят се стадиони, бази, намират се спонсори без дори да бъдат търсени.

В ЦСКА тепърва осъзнават, че са фалирали...

Кировец, на вас БФС ли ви организира приятелските мачове? Даже и за програмата си плюете по БФС, но не и по Зоналния му съвет в София, който администрира В ЮЗ група. Сега пък Киро имал телевизионна фирма, заедно с ония (норвежци ли бяха), собствениците на Нова. Много сте силни на приказки на едро.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 юли 2015 21:51

GOLEADOR написа:@Кировец
Гледам доста си се отчаял,но за съжаление не мога да ти кажа нищо с което да ти вдъхна кураж!Писна ми от тези циркове и маймунджолъци на нашите шефове.Футбола е игра за забавление,но за нашия клуб играта е за оцеляване.И вече не съм много обнадежден,че ЦСКА ще спечели тази битка. Все пак кураж и дано клуба оцелее. :shock:

Горе главата ,ей ! Спокойно , ако всички се провалят, аз ще се заема с ЦСКА и ще сме наказателна шпиц команда от времето на Емо , Ицо и Любо ! :)

Върни се в “Архив”