Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Абе, аз ти казвам, че излишно се опитваш да дразниш с подобни безсмислени постове и епитети разни, ти си тръгнал да ми правиш разбор на сезона на отбора?! Къде отиваш?! Кой ти говори за това сега?! Спри се. Мачовете отминаха, ближем рани и гледаме първенството, ти си седнал ни в клин, ни в ръкав да сипваш сол с "истините си". Кому е нужно?! Хайде стига глупости, пий чаша студена бира и лягай. Аз ще пия две, че една не ми стига 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"....Просто е глупаво да си мислите че като се възползвахте от сдухването при Левски във важни мачове през последните години сте готови за титли, пробиви в Европа и т.н. оттам и призива за малко повече реализъм!"[/quote]
А с тези приказки, можеш да се обърнеш на лични към тези, които са ги писали и от когото си ги прочел! Лошо слагаш общия знаменател. Повечето фенове на морето си бяха бая реалисти, те не са длъжни да четат това тук сега...
А с тези приказки, можеш да се обърнеш на лични към тези, които са ги писали и от когото си ги прочел! Лошо слагаш общия знаменател. Повечето фенове на морето си бяха бая реалисти, те не са длъжни да четат това тук сега...
Iceberg написа:Абе, аз ти казвам, че излишно се опитваш да дразниш с подобни безсмислени постове и епитети разни, ти си тръгнал да ми правиш разбор на сезона на отбора?! Къде отиваш?! Кой ти говори за това сега?! Спри се. Мачовете отминаха, ближем рани и гледаме първенството, ти си седнал ни в клин, ни в ръкав да сипваш сол с "истините си". Кому е нужно?! Хайде стига глупости, пий чаша студена бира и лягай. Аз ще пия две, че една не ми стига
Просто като се нахвърли за понятието средняк и ме амбицира да те замисля дали не е баш така тая година ставате втори или трети и понятието изчезва както жегите след някой месец не може в първенство като нашето след 22 кръга изиграни на равни начела да те няма сред първите 6-7 и да те пратят да риташ с Хасково и Марек и да се сърдиш на това определение!!! А и факта че Берое, Литекс, Лудогорец и Левски се избиваха в единия поток ди финала докато в другия ЧМ се потеше срещу Славия, Локо Горна и изпадналия в нищета Локо ПД си е факт без кавички!
[offtopic][/offtopic] А за другото ок ама ти като отговори и няма изтриване вече - айде че стана късно

Последна промяна от runnersa на 31 юли 2015 01:02, променено общо 1 път.
Говорим на различни езици май, а съм ти го казал толкова точно! Както и да е. Излишно е да дъвчем повече нещата...
Iceberg написа:Говорим на различни езици май, а съм ти го казал толкова точно! Както и да е. Излишно е да дъвчем повече нещата...
Айсберг, вие верно си говорите на чужди езици. Човекът е прав като каза, че сме средняци и че сме били в слабия поток. Тази година докато влезем в мача и той свърши, на пролет доигравахме... Нямахме битки и борби, объркване сметките на лидерите, както беше предни сезони. Това си пише той. А ти си прав от гледната точка на модератор, че това е излишна истина, защото има фенове, които не търпят да им се казват неприятните истини и ще се стигне до караници, нецензурни обяснения и късане на нерви. Живи и здрави.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Не е прав да вика на носителя на КБ средняци,а на провала Левски-гранд.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Не е прав да вика на носителя на КБ средняци,а на провала Левски-гранд.
Предполагам знаеш, че има две категории хора, които ги наричат "Гранд" - едните си вярвят, а другите не им знаят името, та за това...

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
runnersa написа:А и факта че Берое, Литекс, Лудогорец и Левски се избиваха в единия поток ди финала докато в другия ЧМ се потеше срещу Славия, Локо Горна и изпадналия в нищета Локо ПД си е факт без кавички!
Първо в този турнир нямаше никакви потоци, а жребият беше изготвен на съвсем случаен принцип. Второ в подобен турнир с директни елиминации на практика победителят е надделял над всички останали отбори, никъде не е казано, че трябва да срещне всеки един отбор по отделно. Трето "изпадналият в нищета" отбор на Локо Пд отстрани Ботев Пд и Локо Сф, тоест Черно Море е надделял и над тях, а не само над Созопол, Славия и Локо Го.
boys85 написа:runnersa написа:А и факта че Берое, Литекс, Лудогорец и Левски се избиваха в единия поток ди финала докато в другия ЧМ се потеше срещу Славия, Локо Горна и изпадналия в нищета Локо ПД си е факт без кавички!
Първо в този турнир нямаше никакви потоци, а жребият беше изготвен на съвсем случаен принцип. Второ в подобен турнир с директни елиминации на практика победителят е надделял над всички останали отбори, никъде не е казано, че трябва да срещне всеки един отбор по отделно. Трето "изпадналият в нищета" отбор на Локо Пд отстрани Ботев Пд и Локо Сф, тоест Черно Море е надделял и над тях, а не само над Созопол, Славия и Локо Го.
Черно море е надделял над ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ,щом КБ е във Варна.Въобще не ме ...кого сме срещнали и разчекнали и кой се е отървал.Ние какво сме виновни че на Левски им полягаха да ги добутат до финала?И там им мина МОРЯК-АДМИРАЛ път.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Динамото мина през Цюрих..... можеше сега това да сме ние, но уви