Nuke написа:А договорът с Виваком е за ЕДНА година, не са ни купили!
Самия факт,че във вашия форум няма НИТО ЕДИН коментар за новия ви спонсор,а сте тук да се дърлите с нас е показателен!Дори и на вас ви е неудобно!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Nuke написа:А договорът с Виваком е за ЕДНА година, не са ни купили!
korteneca написа:Red joker написа:korteneca написа:Red joker написа:Така е,това говорят фактите и няма за какво да ви завиждамеТова,че се борите за 7-то място говори колко сте зле ,въпреки протекциите от всякакво естество
И по-зле ще ставате,помни ми думата-всички гяволъци рано или късно се плащат
![]()
Кои факти? Недей така, че хората ще ти се смеят. Няма как цялата държава да е зад теб и да си седми. Няма как просто. Което значи, че си плямпате заучените от ГА фрази и това е.
По принцип фактите са много,но само погледни членовете на триумвирата от „собственици“ на „Левски“ в момента ,на кой са хора ...или викаш, само си плямпамеТова,че при вас „вали“ от години от яки спонсори ,а съдиите на вашите мачове не са„ ходили на очен лекар“ и въпреки това се проваляте ,доказва тезата ,че „парите не играят футбол“
![]()
Nuke написа:
Ами виж сега, точно толкова знаеш и ти, колкото и аз. Аз нямам нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо с Левски. Ти имаш ли? Ама говоря за реално доказателство, не статия от жълт вестник.
BRF написа:Nuke написа:А договорът с Виваком е за ЕДНА година, не са ни купили!
Самия факт,че във вашия форум няма НИТО ЕДИН коментар за новия ви спонсор,а сте тук да се дърлите с нас е показателен!Дори и на вас ви е неудобно!
BRF написа:Nuke написа:А договорът с Виваком е за ЕДНА година, не са ни купили!
BRF написа:Nuke написа:
Ами виж сега, точно толкова знаеш и ти, колкото и аз. Аз нямам нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо с Левски. Ти имаш ли? Ама говоря за реално доказателство, не статия от жълт вестник.
А бе не ги слушай тия бе!пеевски няма нищо общо с Левски,как ще има?Ония избягалия в Сърбия престъпник предупреди какво ще стане и как се пренасочват усилията!Още на другия ден му обясниха,че ако продължава да говори ще го изгонят от Сърбия!Щеше да е смешно ако не беше жалко!
Red joker написа:И с държавата зад себе си ,едни трупаха титли и слава зад граница,други трупаха калъфки и ги наричаха ЕВРОИДИОТИ
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Специалистът по спортно право Георги Градев за пореден път се изказа по темата "ЦСКА". Адвокатът е на мнение, че "червените" ще загубят членството си в БФС.
Ето какво написа Градев във Фейсбук:
Ще загуби ли ЦСКА членството си в БФС с откриването на производство за обявяването на дружеството в несъстоятелност? Според Правилника за статута на ФК-членове на БФС - ДА!
Nuke написа:BRF написа:Nuke написа:А договорът с Виваком е за ЕДНА година, не са ни купили!
Просто не виждам какво има да се коментира тоя краткосрочен договор. Ясно е, че закърпваме бюджет на парче. Не ми е неудобно, а ме е яд на некадърниците в Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 94 госта