JohnnieWalker написа:BRF написа:sinqkrepost1914 написа:Значи общо взето се опитват да направят няква измамна схема, в която всички текущи дългове на цска да бъдат заличени и пак да си почнат от В група ?
И ако е така къде ще отидат тези дългове и кой ще ги плаща ?
И също така дали тези които трябва да предотвратят тея нелегални въртележки ще си затворят очите ?
Няма схема,каквото е по закон това ще е!
Пък като си толкова заинтересован за дълговете към държавата,може да направиш разследване къде са парите на НАП от марек,Хасково,Нефтохимик(няколко пъти),Берое,Спартак Варна,Спартак Плевен,Любимец,Пирин(няколко пъти),Локомотив София.........................................Лудогорец.........
Прав си, но бъде честен - дълговете на ЦСКА са повече отколкото на всички тези отбори ОБЩО...
Нямам точна представа!Тук дори не съм изредил всички клубове,а и едва ли някой ги знае дето се вика!Локото колко имат?Милион,милион и половина!Друг е въпроса,че такива като марек и Хасково(просто са последните от тази година),като натрупат дълговете и просто го хвърлят този клуб и си правят нов без да се пробват да го задържат!При нас се е пробвало и както се знае около 1/3 от дълговете са лихви!Какво е важно в случая?Сумата?Принципа?Да сме във В група за мене е достатъчно наказание!Освен това,по-скоро проблем са другите дългове,а не са НАП!
На скоро четох някъде пак за дългове на ЦСКА!Агента на Гранден(ако не се лъжа) го е докарал в ЦСКА за 35 000 евро!Онзи,човека на перхидроления ни е докарал 4 човека от Пловдив за по 80 000 евро

!Това как ти звучи?Да,знам че има подписани договори,но и НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ,че заради некадърността,глупостта или пък нарочно действие от страна на моментен собственик на ЦСКА,аз трябва да остана без Клуб!Пък кой каквото иска да си говори!