Една легенда се завърна - огромно интервю с Михаел Шумахер

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Една легенда се завърна - огромно интервю с Михаел Шумахер

Мнениеот acmilan » 27 дек 2009 16:22

Огромен почитател съм на Шумахер,но не мога да приема за нормално да кара за Мерцедес!Повече обичам Ферари,отколкото него персонално,затова му пожелавам повече втори места в класирането,а първи да е Маса 8-) Алонсо не ми харесва въобще,искаше ми се най-великия да кара отново в скудерията,но това вече няма как да стане :(
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 дек 2009 21:16

Президентът на Ферари Лука Ди Монтедземоло заяви, че постъпката на Михаел Шумахер е предателска.

„Това е все едно Паоло Малдини да отиде да играе в Интер сега, след като обяви края на кариерата си”, сподели босът на Ферари пред Gazzetta.it.

„Шумахер напусна семейството на Ферари и няма как да се завърне при нас отново”, добави президентът на „черните кончета”.

„За мен митът за Михаел Шумахер рухна в този момент и той се превърна в съвсем обикновен пилот, като другите негови колеги”, каза още Лука Ди Монтедземоло.

Браво на Монтедземоло за изказването - Шумахер се превръща в един боклук с това предателство :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 20:48

Бижутера написа:
Президентът на Ферари Лука Ди Монтедземоло заяви, че постъпката на Михаел Шумахер е предателска.

„Това е все едно Паоло Малдини да отиде да играе в Интер сега, след като обяви края на кариерата си”, сподели босът на Ферари пред Gazzetta.it.

„Шумахер напусна семейството на Ферари и няма как да се завърне при нас отново”, добави президентът на „черните кончета”.

„За мен митът за Михаел Шумахер рухна в този момент и той се превърна в съвсем обикновен пилот, като другите негови колеги”, каза още Лука Ди Монтедземоло.

Браво на Монтедземоло за изказването - Шумахер се превръща в един боклук с това предателство :twisted:

За съжаление Лука ди Монтедземоло има право.Наистина бих сравнил постъпката на Шумахер с едно евентуално предателство на Паоло Малдини,което обаче е невъзможно!Друг е въпросът,че при положение,че беше ясно,че на Михаел му се кара отново,Ферари взе Алонсо да кара с Маса :x Макар че това,което направи германеца е грозно,ръководството на скудерията също има вина.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Формула 1”