Темата мисля вече е за коша, благодаря ви. Дано завали.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr269 написа:Много си тъп, Саше. Вероятно има милиони подобни клипове в интернет, които са направени от някой потребител. Филмът не е турски, а копродукция на Индия, Мексико и Испания и е уникален.
boabbb написа:pomiqr269 написа:Много си тъп, Саше. Вероятно има милиони подобни клипове в интернет, които са направени от някой потребител. Филмът не е турски, а копродукция на Индия, Мексико и Испания и е уникален.
Много ме кефи така, човека си признае грешката и някой го нахрани веднага![]()
![]()
Iceberg написа:boabbb написа:pomiqr269 написа:Много си тъп, Саше. Вероятно има милиони подобни клипове в интернет, които са направени от някой потребител. Филмът не е турски, а копродукция на Индия, Мексико и Испания и е уникален.
![]()
Безценно!
pomiqr269 написа:Iceberg написа:boabbb написа:pomiqr269 написа:Много си тъп, Саше. Вероятно има милиони подобни клипове в интернет, които са направени от някой потребител. Филмът не е турски, а копродукция на Индия, Мексико и Испания и е уникален.
![]()
Безценно!
Не съм длъжен да чета всички коментари от първия до последния. Теб ще те стопли ли, ако хирургът ти отреже крака по погрешка и ти признае грешката си?
JACKO написа:Май наистина ме е ударила жегата, та аз наистина не съм чел коментарите под клипа!
Темата мисля вече е за коша, благодаря ви. Дано завали.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта