КШ: Арсенал - Челси / 02.08.2015г. / 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача

Анкетата завърши на 03 авг 2015 19:05

Арсенал
17
39%
Челси
27
61%

Общо гласове: 44

THE G.A.M.E

Re: КШ: Арсенал - Челси / 02.08.2015г. / 17:00ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2015 11:27

Артилеристите ми изглеждат по-напред в материала.

А и със сигурност ще се хвърлят по-сериозно в мача.
Жозе обича тимовете му да са във върхова форма след 3-4 мача от сезона.
Макар че миналата година я почнахме ударно, но за тази според мен, ще сме малко по-кротки в началото. :roll:

Предвиждам успех за Арсенал, което не би трябвало да се приеме като драма.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 30 юли 2015 11:39

Приятелски мач?! :shock: От кога официалните срещи за суперкупите на страните се водят "приятелски"? Хайде малко по-сериозно, можем да вземем трофей само с един мач. Лично аз го възприемам като доста важен, ама всякакви хора. Да, няма да е кой знае какъв провал да паднем. Ама е 10000 пъти по-хубаво да бием.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 юли 2015 11:57

THE G.A.M.E написа:

По принцип да, но с оглед психологията, ако ви бият (нямам предвид с дузпи), ще ви бият и в първенството и тогава шампиони няма да станете.

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 30 юли 2015 14:51

saffron написа:Много тъпи коментари . То да те е яд да напишеш нещо в подобна тема. :arrow:

Ми не пиши, бе...
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юли 2015 15:24

Нашият надали ще иска да си разваля рекорда срещу Венгер, така че ще ги надъха на макс. Но пък ако все някога това трябва да стане, нека е сега :lol: А и тая е малко проклета, доста рядко отборът, който я взима, става шампион след това.
Далеч по-важно е да навлезнем добре в сезона и най-вече да няма травми, пък каквото и да стане в тоя мач, не е фатално.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

AkaM_B_Mpaka
Контакти:

Мнениеот AkaM_B_Mpaka » 30 юли 2015 15:37

drvasko98 написа:
THE G.A.M.E написа:

По принцип да, но с оглед психологията, ако ви бият (нямам предвид с дузпи), ще ви бият и в първенството и тогава шампиони няма да станете.

Страхотна логика вадиш,евала ти правя.Арсенал като биха 3:0 Сити в същия мач после кво стана за първенството е мой човек :?:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юли 2015 16:45

С оглед на миналия сезон и аз ще пожелая да няма контузии, пък който вземе джантата - жив и здрав, тя и без това е прокълната :lol: :lol: Взимаш джантата и после титла - дедов :lol: Алексис няма да играе ... Искам Аделейд да играе - показа много добри неща на Емирейтс къп 8-) Акпом да ги набомби и много спасявания на Пешо - 1-0 :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 юли 2015 17:01

Ще ми се да бием, но и лошите ще трябва да си хванат нещо през новия сезон, щото ги виждам дори след Ливърпул. :cry:

Нищо не подсилват, а са много слаб отбор- Барселона ги надиграва за има нема 15 минути с лапетата си! :lol: :mrgreen:
Изравнителният им гол беше напълно случаен, на Кейхил му счупиха нослето малко след хубавия нокаут. Да свикват, че са много комплексирани феновете на тоя изкуствен отбор! 8-)

Няма да пораснете изглежда и да почнете да говорите за футболните неща. Но на 12- годишни момчета им е простено. :)

А сега да кажа две думи за предстоящия мач с оглед и на видяното в контролите и на двата отбора- мисля си, че ще стане хубав мач с 3-4 гола поне. Арсенал наистина игра доста добре, но не мога да не отбележа, че само на Емирейтс къп съперниците бяха от добри футболни страни. Радващото е, че бяхме абсолютно безупречни срещу тях- натупахме Лион и то с резултат, който е плашещ, все пак те бяха миналогодишния претендент за титлата във Франция, последва и малко отпускане, но отново успех този път с 1:0 срещу друг претендент за титла и от доста по-добро първенство- Волфсбург от Германия, а най-добрият играч в Бундеслигата за миналия сезон Кевин де Брюйн беше обезличен напълно от 17- годишен хлапак (забележете Аделаид е на около месец само тренировки) , който впечатли доста света с начина по който борави с топката, техника, самочувствие и до ден днешен не спира да получава похвали от съотборници, днес ред беше на Тио Уолкот. Ще бъда изключително щастлив ако за изненада на всички нас Джеф Рейн Аделаид попадне в групата за мача в неделя, но това ще е грешката на Венгер, че никой от младите няма да бъде взет най-вероятно. За мен лично най-добрите в предсезонните контроли бяха точно най-младите попълнения плюс Чех, Йозил и Касорла. И тъй като гледах и някой мач на Челси, те си играеха почти с най-доброто, а нашите най-добри си тренираха по плажовете на забавен каданс, но и тва е начин да си поддържаш формата. :lol:
Да, но Челси даде и жертви по този начин- двама ще висят до последно.

С други думи, Арсенал ми се струва, че няма да е готов за този мач, поради простата причина, че още не сме излизали с всичките си титуляри, а други пък ще продължават да тичат на плажа на забавен каданс. :P

Прогнозата ми за мача е 2:2, точно защото още не сме готови и не разполагаме с всичките си налични играчи, за да бием в такъв мач, оттам вече е божа работа какво ще се случи.

Единственият ни по-стойностен отбор от Челси, който срещнахме, беше Волфсбург, останалите съперници заблуждават малко. Ако бием с 2:0 ще бъда много щастлив, защото момчетата ще ме опровергаят, но не вярвам да се случи без Дюрасел батерийката Алексис Санчес. Комплексарите ще триумфират, но пък това ще им е единственият трофей през сезона! :mrgreen: :) А после ги чака и много, много рев, защото дори Ливърпул ще има по-добър отбор от техния! Никъде нищо не подсилиха, а са слабаци навсякъде! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юли 2015 17:10

Завист ли усещам, чадо?

Успокой се малко, не се пени. Ще видим кой ще е след Ливърпул в края на сезона 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Челси”