Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Русия забранява YouTube
Някой няма ли да смени заглавието на темата, което си е долна лъжа? И без това тя се превърна в " Мизерията в Русия и благоденствието на Запада ". Нова порция илитератчета с плама на Гладното и Агента пеняват устенца и забавляват публиката, но поне да е в нова тема, за хаир! Сещам се за разказа на Чудомир " Косачи ", където ролята на горните ядрени лайномети се изпълнява от Чековица. Приликата е уникална! 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Тема за политика - Свят
За мен е странно - измааш някаква простотия на "стената" ( дали така му се викаше
) и после - "ама ти що го ползваш това "
Колкото до Youtube - под клиповете пише "Стандартен лиценз" - може там да е нещо проблема с другаря Путин 

Леевски, оле

Синьо сърце написа:Някой няма ли да смени заглавието на темата, което си е долна лъжа? И без това тя се превърна в " Мизерията в Русия и благоденствието на Запада ". Нова порция илитератчета с плама на Гладното и Агента пеняват устенца и забавляват публиката, но поне да е в нова тема, за хаир! Сещам се за разказа на Чудомир " Косачи ", където ролята на горните ядрени лайномети се изпълнява от Чековица. Приликата е уникална!
В България винаги можеш да намериш ибрикчии - независимо за кого става въпрос ... Имаш ли пари - и ИДИЛ ще защитават

Леевски, оле

Ти си прекрасен пример за жалък ибрикчия, руска подлого.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ти си прекрасен пример за жалък ибрикчия, руска подлого.

Леевски, оле

HoUs4oOL написа:1982 написа:Да, важното е да си пишете как в САЩ имало 30% безработица и 40 млн. бездомни, за вас това са отговори, пък дали имат нещо общо с реалността, няма значение, важно е помия да се лее.
Оня ми обясняваше как Русия борели тероризма, бомбардирайки и изтребвайки цивилни жени и деца в Чечня, но като стане дума за САЩ, веднага сменя курса и това вече се наричало друго.
С вас наистина е безсмислено да се спори, вие лъжата я нямате за нищо.
Не ми пиши глупости, темата беше Сирия, ти понеже си неподготвен отиде на майната си, или с твои думи ''що биете негрите''.
Ходи сери в другата тема и после ела да ми напишеш, че аз лея помия тук, да нямаш шизофрения?![]()
Не знам кой пише глупости, русофилче, ти дори не можеш от злоба да изпишеш правилно името на САЩ, толкова си озлобен и комплексиран.
За Сирия 16 пъти го написах, на теб не ти хареса отговорът, това си е твой проблем вече.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Разкажи за "борбата с тероризма", как се бомбардират и избиват невинни деца и жени, руска подлого.
Разкажи как не е имало атентати преди свалянето на Саддам, Кадафи и сие, а Локърби беше миналата година.
Умреш да пишеш глупости, само и само да го полапаш на любимата Русия.

Умреш да пишеш глупости, само и само да го полапаш на любимата Русия.

1982 написа:Разкажи за "борбата с тероризма", как се бомбардират и избиват невинни деца и жени, руска подлого.![]()
![]()
Разкажи как не е имало атентати преди свалянето на Саддам, Кадафи и сие, а Локърби беше миналата година.
![]()
![]()
Умреш да пишеш глупости, само и само да го полапаш на любимата Русия.![]()

Леевски, оле

1982 написа:Не знам кой пише глупости, русофилче, ти дори не можеш от злоба да изпишеш правилно името на САЩ, толкова си озлобен и комплексиран.
За Сирия 16 пъти го написах, на теб не ти хареса отговорът, това си е твой проблем вече.
Какво си ми написал, бре?
Написа ми, че ако сащ искали щели да влязат в Сирия без да им пука от никой, това ли ти е отговора?

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
boabbb написа:Цитирай само хора с двуцифрено IQ, моля
То момчето вчера каза, че половината му роднини мият чинии в сащ, разбирам го, ама да не беше писал 1 месец, че не му пука нито за едните, нито за другите.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]