Tzar_Kiro написа:Tommi написа:Какви заглавия бре, аз съм написал, че е в регистъра на забранени сайтове и Синьото сърце ми опонира, че не е било вярно.
А защо не си написал и причината,заради която е в списъка???
Били им нарушили правата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tzar_Kiro написа:Tommi написа:Какви заглавия бре, аз съм написал, че е в регистъра на забранени сайтове и Синьото сърце ми опонира, че не е било вярно.
Tommi написа:Tzar_Kiro написа:Tommi написа:Какви заглавия бре, аз съм написал, че е в регистъра на забранени сайтове и Синьото сърце ми опонира, че не е било вярно.
Били им нарушили правата.
Синьо сърце написа:Що се правиш на идиот като ония! Само отделни страници са под възбрана. Влез в Русская весна, примерно-всички клипове са от ютуба! Това на спрян сайт да ти прилича?
1982 написа:Северна и Южна Корея са прекрасен пример. Една държава, разделена на две - американска и руска. Е, резултатът е видим.
Tommi написа:Синьо сърце написа:Що се правиш на идиот като ония! Само отделни страници са под възбрана. Влез в Русская весна, примерно-всички клипове са от ютуба! Това на спрян сайт да ти прилича?
Отделните страници нали пак са Youtube.
Tommi написа:Синьо сърце написа:Що се правиш на идиот като ония! Само отделни страници са под възбрана. Влез в Русская весна, примерно-всички клипове са от ютуба! Това на спрян сайт да ти прилича?
Отделните страници нали пак са Youtube.
HoUs4oOL написа:1982 написа:Северна и Южна Корея са прекрасен пример. Една държава, разделена на две - американска и руска. Е, резултатът е видим.
Северна Корея е руска ли?![]()
Не скочиха ли китайците с 200 000 войска там?
Player написа:sl321 написа:Аз лично харесвам Германия, Холандия, Белгия..... В главите на промитите мозъци от Вова има само говна и Америка. Нищо друго няма. Няма Швейцария, няма Австрия......само говна и Америка.....пфф
Аз имам симпатии към Япония пък. Като култура, страна , народ, ценности, уважение, чест, достойнство, поглед върху всеки детайл от живота и още много неща. Ако не бях българин, щеше да искам да съм японец. Но мозъчно увредените русофилки все американофил ме изкарват.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 25 госта