Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Tzar_Kiro » 30 юли 2015 13:35

1982 написа:В САЩ, Великобритания и т.н., има гета, където се живее бедно, ала в Русия има цели градове и региони, където е тотална мизерия, това е огромната разлика. Дори, с изключение на няколко от големите градове, мизерията е навсякъде из Русия.

Имат гета,в които и полиция не влиза,ама иначе пък ни учат как да интегрираме нашите цигани и ни четат морал за измислените им човешки права!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 13:36

Синьо сърце написа:Гета има навсякъде, но бедните в САЩ са над 40 милиона. И по-интересен е материалът на DW за инфраструктурата им...такива стълбове няма и по селата в Странджа Сакар! Инак много приказки и дуене, ама на гол гъз-чифте пищови.

Изкара САЩ най-бедната и западнала страна в света :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Дооообре :mrgreen: В Русия съм , в Русия съм :mrgreen: Бай Шиле стига си се излагал вече :mrgreen:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 13:40

1982 написа:В САЩ, Великобритания и т.н., има гета, където се живее бедно, ала в Русия има цели градове и региони, където е тотална мизерия, това е огромната разлика. Дори, с изключение на няколко от големите градове, мизерията е навсякъде из Русия.

Абсолютно вярно! В по-голямата си част Русия е гето!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 13:42

boabbb написа:P.S. 1982, пак не ми отговори на въпроса от вчера - TodorT правилно е отбелязал тролската ти "латерна" тактика ...

Е, какво да ти отговори?
То момчето каза, че американците могат да влизат, където си искат и не им пука от ветото на Русия и Китай, другия каза, че американците можели да унищожат и Русия, и Китай без особено да се напъват?
Какъв отговор очакваш? :lol:
Едно към едно са с ей тоя пич. :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jo9Nmeyz5lo[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 13:44

Аз лично харесвам Германия, Холандия, Белгия..... В главите на промитите от Кремъл мозъци има само говна и Америка. Нищо друго няма. Няма Швейцария, няма Австрия, няма Япония, няма Нова Зеландия, няма Швеция......само говна и Америка..... :?
Последна промяна от sl321 на 30 юли 2015 13:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 13:47

Факт е, че милиони всяка година се стремят към САЩ. От цял свят. Явно не е толкова зле там, щом го правят толкова хора.

А САЩ не е и страната с най-висок жизнен стандарт. Такива са други, ама пак неудобни за Русия и нейните фенове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 13:47

Player написа:
Синьо сърце написа:Гета има навсякъде, но бедните в САЩ са над 40 милиона. И по-интересен е материалът на DW за инфраструктурата им...такива стълбове няма и по селата в Странджа Сакар! Инак много приказки и дуене, ама на гол гъз-чифте пищови.

Изкара САЩ най-бедната и западнала страна в света :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Дооообре :mrgreen: В Русия съм , в Русия съм :mrgreen: Бай Шиле стига си се излагал вече :mrgreen:

Кой се излага, се вижда прекрасно. Не аз, ДВ поства тези факти за инфраструктурата. Да видим какво казват официалните американски институции:
"Най-богатата икономика в света - САЩ, посреща новата година с нарастваща бедност и неравенство в обществото. Почти 45,3 милиона американци - 14,5 % от общо 320 милионното население на САЩ - живеят под прага на бедността. В сравнение с 2007 г., която се смята за последната година преди икономическата криза в САЩ, бедността се е повишила с 2 пункта. Едно от всяко 30 деца в САЩ (почти 2,5 милиона) е било без дом и е живяло само или със семейството си на улицата, в изоставени автомобили, временни приюти или импровизирани палаткови лагери.

Без медицински застраховки, което на практика означава без достъп до медицинска грижа, са общо 13,4 % или 42 милиона души. В етническо отношение данните сочат, че нямат здравни застраховки и не са обхванати от държавното здравно осигуряване 24,3 % от латиносите, 15,9 % са афроамериканците, 9,8 % от белите.

Това показват официалните данни на американските власти за състоянието на доходите и бедността през 2013 г. в САЩ, оповестени през последното тримесечие на настоящата 2014 г. Правителствената администрация във Вашингтон обобщава тези данни ежегодно в два годишни доклада - "Доходи и бедност в САЩ" и "Здравното застраховане в САЩ".
Когато цифрите говорят...тишина! Никъде не съм казвал, че САЩ са западнали, но си имат своите сериозни проблеми, а в добавка 18 трилиона федерален плюс 22 трилиона публични и вътрешни дългове.
На черното бяло не може да се каже. Всички опити за подобни подигравки неизменно свършват така. Снимки и клипчета за ужасяваща мизерия по щатитие-бол, но постнатото е достатъчно. Миззерия има навсякъде по света, но да се постват само кадри от Русия-вижте ги колко са зле, не е етично. Редно е и други страни да се покажат. Неприятно, но факт! :mrgreen:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 13:48

sl321 написа:Аз лично харесвам Германия, Холандия, Белгия..... В главите на промитите мозъци от Вова има само говна и Америка. Нищо друго няма. Няма Швейцария, няма Австрия......само говна и Америка.....пфф

Аз имам симпатии към Япония пък. Като култура, страна , народ, ценности, уважение, чест, достойнство, поглед върху всеки детайл от живота и още много неща. Ако не бях българин, щеше да искам да съм японец. Но мозъчно увредените русофилки все американофил ме изкарват. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 13:52

Да, важното е да си пишете как в САЩ имало 30% безработица и 40 млн. бездомни, за вас това са отговори, пък дали имат нещо общо с реалността, няма значение, важно е помия да се лее.

Оня ми обясняваше как Русия борели тероризма, бомбардирайки и изтребвайки цивилни жени и деца в Чечня, но като стане дума за САЩ, веднага сменя курса и това вече се наричало друго.

С вас наистина е безсмислено да се спори, вие лъжата я нямате за нищо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 13:54

Player написа:
sl321 написа:Аз лично харесвам Германия, Холандия, Белгия..... В главите на промитите мозъци от Вова има само говна и Америка. Нищо друго няма. Няма Швейцария, няма Австрия......само говна и Америка.....пфф

Аз имам симпатии към Япония пък. Като култура, страна , народ, ценности, уважение, чест, достойнство, поглед върху всеки детайл от живота и още много неща. Ако не бях българин, щеше да искам да съм японец. Но мозъчно увредените русофилки все американофил ме изкарват. :mrgreen:

Не съм бил нито в Япония, нито в САЩ. Това което знам за тези страни е от това което съм чел, и от преките впечатления на приятели и роднини.
Бил с в Русия и в почти всички държави от западна Европа. Живял съм в Англия две години. Разликата между Русия и всички държави от западна Европа от гледна точка на стандарта на живот е огромна. Естествено, че в Русия всичко е много по-добре. Западна Европа са много зле. :roll:

Върни се в “Свободна зона”