Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 13:11

А това не е циганската махала Абисиния, а градче в богата колониална и горда Англия...
Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 13:13

Синьо сърце написа:
Tommi написа:Кое точно не е вярно:
Роскомнадзор предупреждает российских пользователей, что в понедельник, 27 июля 2015 года, отдельные указатели страниц сервиса YouTube будут включены в реестр нарушителей авторских прав.

Чети, чети... само отделни страници, зарад нарушени авторски права, след оплакване от носителя и решение на съда! И то до отстраняване на проблема. Коментар, или нямаш?

Т.е. е вярно, че Youtube е включен в списъка със забранени сайтове.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 13:14

Гета има навсякъде и всеки знае, че има бездомни в САЩ. Но и всеки знае как живее средната класа там. Може ли да се съпостави стандарта в САЩ и този в Русия? Колко пъти в повече е минималната заплата в САЩ от руската? Колко желаещи има да живеят в САЩ и колко в Русия? Няма какво да сравняваме пинчер с пит бул. Ясно е кой е по-по-най. Намерете си някое друго занимание в живота, защото това с хваленето на Русия е пълен крах и е много жалко. Пишат ми се българи а наричат майка друга страна. Национални предатели! Като много ви харесва скапаната просия си ходете там и хич не се и връщайте!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 30 юли 2015 13:14

Tommi написа:
Синьо сърце написа:
Роскомнадзор предупреждает российских пользователей, что в понедельник, 27 июля 2015 года, отдельные указатели страниц сервиса YouTube будут включены в реестр нарушителей авторских прав.

Чети, чети... само отделни страници, зарад нарушени авторски права, след оплакване от носителя и решение на съда! И то до отстраняване на проблема. Коментар, или нямаш?

Не!!!Вярно е,че е в списъка с нарушителите на авторски права!!!Само че заглавието на темата е "Путин забранява Ю туб в Русия",а не "Ю Туб е сред най-големите нарушители на авторските права в Русия"!!!Според теб има ли разлика???

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 13:17

1982 написа:Разбира се, че Финландия е друга галактика, сравнена с Русия. За щастие, финландците не са имали "честта" да ги управляват "велики" политици като обожествявания тук Путин, та нека им е зле сега.

Да поне засега, докато Путин с неговата просия не ни освободи всички в Европа и САЩ от лошите капиталисти. После гледай каква мизерия ще има навсякъде.Нали това им е мотото, че Русия тръгва на война и ще громи запада. Могат да го направят , ама на компютърна игра :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 13:20

Tzar_Kiro написа:
Tommi написа:
Синьо сърце написа:

Не!!!Вярно е,че е в списъка с нарушителите на авторски права!!!Само че заглавието на темата е "Путин забранява Ю туб в Русия",а не "Ю Туб е сред най-големите нарушители на авторските права в Русия"!!!Според теб има ли разлика???

Какви заглавия бре, аз съм написал, че е в регистъра на забранени сайтове и Синьото сърце ми опонира, че не е било вярно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 13:25

В САЩ, Великобритания и т.н., има гета, където се живее бедно, ала в Русия има цели градове и региони, където е тотална мизерия, това е огромната разлика. Дори, с изключение на няколко от големите градове, мизерията е навсякъде из Русия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 13:29

Гета има навсякъде, но бедните в САЩ са над 40 милиона. И по-интересен е материалът на DW за инфраструктурата им...такива стълбове няма и по селата в Странджа Сакар! Инак много приказки и дуене, ама на гол гъз-чифте пищови.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 13:31

Що се правиш на идиот като ония! Само отделни страници са под възбрана. Влез в Русская весна, примерно-всички клипове са от ютуба! Това на спрян сайт да ти прилича?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 30 юли 2015 13:31

Tommi написа:Какви заглавия бре, аз съм написал, че е в регистъра на забранени сайтове и Синьото сърце ми опонира, че не е било вярно.

А защо не си написал и причината,заради която е в списъка???

Върни се в “Свободна зона”