Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

balgarinrusofil
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот balgarinrusofil » 30 юли 2015 00:39

Tommi написа:Тука положението е тежко, направо русофилско :roll: Силно се надявам, че ви плащат за писането на тези... неща. Или най-малкото ги пишете, за да дразните/провокирате останалите и по този начин да се забавлявате. Дано да не си вярвате наистина на работите, които пишете. :roll:

Не ми плащат! Пиша според своите лични убеждения! И да все повече хора стават русофили , защото виждат лицемерието и заплахата от страна на световната мутра САЩ и осъзнават, че Русия е единствената възможна алтернатива да спре плана за поробване на човечеството - НОВ СВЕТОВЕН РЕД! В Русия и Китай е надеждата на нормалните хора да заживеят в един по-спокоен и по-добър свят!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 юли 2015 00:41

Дали са малоумни, глупави или елементарни тролове, няма особено значение. По това можеш да ги разбереш, що за незначителни и безлични хора са в реалността, а тук избиват комплекси до припадък. И не мога да проумея, как е възможно да влагат толкова много енергия и време в това да се правят на олигофрени :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2015 00:41

Tommi написа:Тука положението е тежко, направо русофилско :roll: Силно се надявам, че ви плащат за писането на тези... неща. Или най-малкото ги пишете, за да дразните/провокирате останалите и по този начин да се забавлявате. Дано да не си вярвате наистина на работите, които пишете. :roll:

Кое не ти харесва :roll: :? Просто русофобите са слаба ракия 8-) Неграмотни, ограничени, мързеливи... 8-) Така превъзходството на реалистите и трезвомислещите хора изглежда смазващо 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 30 юли 2015 00:43

CTAHKO написа:

Кое не ти харесва :roll: :? Просто русофобите са слаба ракия 8-) Така превъзходството на реалистите и трезвомислещите хора изглежда смазващо 8-)

Така е СТАНКО , всеки трезвомислещ родолюбец е русофил и осъзнава факта, че България има бъдеще само и близо до братска Русия!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 00:46

Александров/Българинрусофил, Станко (с всичките си профили) и още един-двама, пишат за да дразнят и да се ебават, те са ясни, но такива като Хауснезнамсикаквоси, Баобаб, фсб_бг и сие, наистина си вярват на щуротиите.
Последна промяна от 1982 на 30 юли 2015 00:47, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 юли 2015 00:47

Баси, може ли нормален човек в 0:46 да си комуникира сам със няколко различни никове и това да му харесва !?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юли 2015 00:48

dunavfc написа:Станко, ако някой ден има неблагоразумието да разбере, колко е прост, гаранция ще се обеси !
А оня другият комплексар, който единствената му цел и талант в тоя живот е да троли и който за съжаление се оказва мой съгражданин ще си остане цял живот една отвратителна, самотна чичка, която ни дете ще гледа, ни коте...

Аз съм сигурен, че ако ти, в някой друг живот, разбереш колко си головоден, или ще се гръмнеш, или ще се удавиш в Дунав.
А в гениалното ти писание за мен си забравил запетайките.. По всяка вероятност си ги и изразходвал за Станко и не са ти останали за мен :mrgreen: :mrgreen:

ПП- Когато си пиян е до време, но когато си тъп е за цял живот! Потърси си брус, докато си още млад!

А оня другият комплексар, който единствената му цел и..................

Ако ти направя морфологичен разбор на това уникално изречение... :mrgreen:
Ти надали знаеш какво е морфологичен разбор, както не знае подобно нещо и идолът ти :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2015 00:49

А кой нормален трезвомислещ човек и български патриот, няма да хареса това 8-)

Путин: Струвам ли ви се луд?

Руският президент Владимир Путин, който рядко се появява в западните медии, даде ексклузивно интервю за Швейцарската телевизия. То е направено миналия петък в Санкт Петербург и бе публикувано в понеделник в сайта на канал RTS, пише "Поан".

На въпроса на журналиста от швейцарската телевизия "Какво бихте отговорили на онези, които казват, че след толкова години на власт Путин е полудял?", руският президент отговаря: "По време на нашето интервю сторих ли ви се луд?". След което предупреждава: "Русия няма никакъв интерес да търси конфронтация с другите страни. Но понякога сме принудени да защитаваме интересите си. И ние ще го направим, разбира се".

Запитан за евентуална нова война в Европа, руският президент отговаря: "Надявам се, че не, но бихме искали да видим, че Европа демонстрира по-силно своята независимост и суверенитет". В частност Путин визира Франция и нейните връзки с НАТО, добавяйки: "Малко е любопитно, ако трябва да ходим във Вашингтон, за да дискутираме вътрешните работи с европейските ни партньори".

Според руския президент съживяването на надпреварата във въоръжаването "се дължи на САЩ, то датира от едностранното излизане на САЩ от договора срещу балистичните ракети. Този договор беше крайъгълен камък на цялата система за международна сигурност".

По повод скандала във ФИФА, който тръгна от САЩ, Владимир Путин обвинява Вашингтон, че е действал заради собствените си интереси. "Мисля, че САЩ бяха кандидати за домакин на Световната купа през 2022 г. Техният най-близък съюзник в Европа, Великобритания, беше кандидат за 2018 г. И тази борба срещу корупцията, по начина, по който се води, ме кара да се питам дали това не е продължение на борбата за домакинство на шампионатите през 2018 и 2022 г.", коментира Путин.

На въпрос за надигането на крайнодесните партии в Европа, някои от чиито лидери подкрепят неговата политика, като "Националният фронт" на Марин Льо Пен, Владимир Путин отговаря: "Те подкрепят не толкова мен. В тези движения има истинско осъзнаване на техните национални интереси, такива, каквито те ги виждат. В света и в европейските страни се наблюдават тектонични промени в общественото мнение. И те са в смисъл на защита на националните интереси".

Ето го и цялото интервю 8-)

http://www.rts.ch/play/tv/videos-en-bre ... id=6967471
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 юли 2015 00:53

Кашчей написа:
dunavfc написа:Станко, ако някой ден има неблагоразумието да разбере, колко е прост, гаранция ще се обеси !
А оня другият комплексар, който единствената му цел и талант в тоя живот е да троли и който за съжаление се оказва мой съгражданин ще си остане цял живот една отвратителна, самотна чичка, която ни дете ще гледа, ни коте...

Аз съм сигурен, че ако ти, в някой друг живот, разбереш колко си головоден, или ще се гръмнеш, или ще се удавиш в Дунав.
А в гениалното ти писание за мен си забравил запетайките.. По всяка вероятност си ги и изразходвал за Станко и не са ти останали за мен :mrgreen: :mrgreen:

ПП- Когато си пиян е до време, но когато си тъп е за цял живот! Потърси си брус, докато си още млад!

А оня другият комплексар, който единствената му цел и..................

Ако ти направя морфологичен разбор на това уникално изречение... :mrgreen:
Ти надали знаеш какво е морфологичен разбор, както не знае подобно нещо и идолът ти :mrgreen:

Чичка, ти си тотално деградирал тип, който на сума ти и години живее сам, като самотно куче и изживява сигурно последното си десетилетие от жалкият си и безсмислен живот, тръгнал да ми говори за морфология, синтаксис и запетайки...
Дали наистина осъзнаваш, че си на дъното !? На мен грамотността да ми е проблема, кажи ми на теб, кое е ти е хубавото !?

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 30 юли 2015 00:55

CTAHKO написа:А кой нормален трезвомислещ човек и български патриот, няма да хареса това 8-)

Путин: Струвам ли ви се луд?

Руският президент Владимир Путин, който рядко се появява в западните медии, даде ексклузивно интервю за Швейцарската телевизия. То е направено миналия петък в Санкт Петербург и бе публикувано в понеделник в сайта на канал RTS, пише "Поан".

На въпроса на журналиста от швейцарската телевизия "Какво бихте отговорили на онези, които казват, че след толкова години на власт Путин е полудял?", руският президент отговаря: "По време на нашето интервю сторих ли ви се луд?". След което предупреждава: "Русия няма никакъв интерес да търси конфронтация с другите страни. Но понякога сме принудени да защитаваме интересите си. И ние ще го направим, разбира се".

Запитан за евентуална нова война в Европа, руският президент отговаря: "Надявам се, че не, но бихме искали да видим, че Европа демонстрира по-силно своята независимост и суверенитет". В частност Путин визира Франция и нейните връзки с НАТО, добавяйки: "Малко е любопитно, ако трябва да ходим във Вашингтон, за да дискутираме вътрешните работи с европейските ни партньори".

Според руския президент съживяването на надпреварата във въоръжаването "се дължи на САЩ, то датира от едностранното излизане на САЩ от договора срещу балистичните ракети. Този договор беше крайъгълен камък на цялата система за международна сигурност".

По повод скандала във ФИФА, който тръгна от САЩ, Владимир Путин обвинява Вашингтон, че е действал заради собствените си интереси. "Мисля, че САЩ бяха кандидати за домакин на Световната купа през 2022 г. Техният най-близък съюзник в Европа, Великобритания, беше кандидат за 2018 г. И тази борба срещу корупцията, по начина, по който се води, ме кара да се питам дали това не е продължение на борбата за домакинство на шампионатите през 2018 и 2022 г.", коментира Путин.

На въпрос за надигането на крайнодесните партии в Европа, някои от чиито лидери подкрепят неговата политика, като "Националният фронт" на Марин Льо Пен, Владимир Путин отговаря: "Те подкрепят не толкова мен. В тези движения има истинско осъзнаване на техните национални интереси, такива, каквито те ги виждат. В света и в европейските страни се наблюдават тектонични промени в общественото мнение. И те са в смисъл на защита на националните интереси".

Ето го и цялото интервю 8-)

http://www.rts.ch/play/tv/videos-en-bre ... id=6967471

Много добро интервю на Владимир Путин! Това е политик от класа! Дано и ние някога си имаме българския Владимир Путин!
Пожелавам му е жив и здрав и да ръководи Русия поне още 20 години!

Върни се в “Свободна зона”