Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2015 21:11

THE G.A.M.E написа:По-скоро ще ни застигне природен катаклизъм, с глобални последици, от колкото в близките 30-на години да станем свидетели на ядрен конфликт.

Д'ет се вика, "природата" ще превари с удара ...

[offtopic]Въпрос на време е да гръмне супервулкан, без значение в коя част на света. А стане ли това...до тук бехме. Почваме от начало, от ранното средновековие. Ама от ония - тъмните векове.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2015 21:20

fcb_bg написа:Еееее, Играта цял следобяд разправя как Щатите а са поискали, а са пръднали и омели китайци и руснаци даже без много-много да си напънат аналните мускули. Вие ся тука му разбихте теорията.

То и аз не му повервах много де... все пак стана година и половина стрелба в Украйна, а могъщото НАТО не смее да въведе ред и нема ни една едничка синя каска там. Що ли тъй? Я да видим как процедираха в други конфликти...

Мда, до доказване на обратното, съм прав. :lol:

Тъй де, и аз мога да попитам, що руснаци и китайци толкова се дърляха на "Янките" за различните конфликти, ама един китаец и руснак не сбра смелост да иде да защити иракчани, афганци и сРъби. :mrgreen:

Аз като цяло съм на мнение, че САЩ и Русия пърдят в едни гащи.
"Гарван-Гарвану, око не вади", е казал народа.

Те в конфликт няма да влязат... Ама ако случйно стане, да се знае, че "Янките" ще са крайният "победител". ;)
"Победител" в кавички, щото може и да не остане някой да им види победата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юли 2015 21:24

pomiqr269 написа:
Такова унищожени ще засегне Европа и Азия, че и до тях може да стигне ядрения прах. САЩ ще си стоят самички на земята при ядрено унищожение на Русия.

Военните не мислят така, и донякъде с право. Смятат, че ако взривовете са високо, след време радиацията ще се разнесе. Конструират се бомби, които да са с минимум радиация и максимум поражения. И наистина ще има достатъчно оцелели, които да поемат управлението на света. Тъжно, но е факт-както споменах, такива стратегии се правят и в двете суперсили. Забележи, че другите ядрени сили нямат нито достатъчно атомни оръжия, нито с какво да доставят тези оръжия над друга територия. Нямат и с какво да се защитят.
Сложна и гадна е тази тема, не ми се захваща с нея-но тука разни идеалисти строят теории как не можело...същите така са викали и преди ПСВ, и преди ВСВ. Почне ли се-няма спиране.
Ама какво щяло да стане-ами каквото стане. Войната е стихиен пожар и няма закони и логика. Тя просто се случва. И който не е готов за нея-тежко му и горко!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2015 21:25

vaskonti написа:
THE G.A.M.E написа:По-скоро ще ни застигне природен катаклизъм, с глобални последици, от колкото в близките 30-на години да станем свидетели на ядрен конфликт.

Д'ет се вика, "природата" ще превари с удара ...

[offtopic]Въпрос на време е да гръмне супервулкан, без значение в коя част на света. А стане ли това...до тук бехме. Почваме от начало, от ранното средновековие. Ама от ония - тъмните векове.[/offtopic]

[offtopic]Според мен тея зачестили земетресения от над 5 по Рихтер, не са на добре.

Обикновено, когато зачестят земетресения, наистина следва изригване на вулкан.
Оня Йелоустоун, казват, че е буден от около 20-на години, а той обхваща толкова пластове, че нищо чудно заради него да тресе често.

То в последните 10 години доста и малки вулкани изригнаха, та определено предстои нещо, което едвали ще се хареса на някого.[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот demy27 » 29 юли 2015 21:40

Синьо сърце написа:
Кашчей написа:
demy27 написа:
balgarinrusofil написа:Ако не беше братска Русия да ни ОСВОБОДИ от 500 годишно турско робство сега щеше да се казваш Хасан, Ахмед ,Ибрахим или Реджеп и в този форум щяхме да си пишем на турски!
Благодарение на братския руски народ България все още съществува!

Аз не бих оставил брат си в робство и за 5 секунди, а те са чакали някакви си 500 години. Браво на братята. Комунистите сигурно затова са избили царското семейство.

Ти някаква представа за историята на Русия от 12-15 век имаш ли?!

То българската история не знае, ти къде отиде? Питай за текстове на Азис и Джена, кво го занимаваш с глупости? Тия са бетер Безкомпромисен, само комунисти и сърпочукове са им в главата...и все те им пречат-инак са начетени, умни, кадърни, предприемчиви, ама лошите руснаци-комунисти им провалят всичко. Ходят да търкат задници и да мият кенефи по Европа и се барат за преуспели. И основна теза: що никой не ходи в Русия?
Ами щото там такива прошлеци не им трябват, елементарно! В Русия без език, умения и знания си умрял от глад. Но в Европа все ще ти намерят гъз за бърсане, да изкараш колко за хляба и ракията. Мдааааа...

Ще се изненадаш какво знам, но не си ти човека пред когото да се доказвам. Не се виждаш че, само ЦРУ, евреи, хамериканска пропаганда, нов световен ред и педали са ти в устата, а си тръгнал да говориш за другите. Ти като си с уменията, езика и знанията, защо не отиваш да пробиваш в Русия, а сипеш дивотии тук?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юли 2015 21:44

Тук за несведущите и неразбиращи варварските езици ще спомена, че отдавна в някои руски новинарски сайтове има отдел и зона "Третья мировая". И че хората там са уверени, че Русия ще бъде атакувана. Ако идиот като Сталин е проспал дислокацията на над 4 млн германски войници с цялата техника на изток през 1941, то днес идиоти, които не виждат настъплението на натовските бази на изток и развитието на американско ПРО, "насочено срещу Иран и терористите"( :) :) :) ), ами такива идиоти няма. Притеснения у руснаците няма, но подготовката си върви с пълна пара. Страх също няма, не им е привичен. Обаче има сериозна загриженост-няма как да е другояче.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юли 2015 21:49

Янките ше са победители, ама само ако пратят "Ню Йорк янкийс" да играят бейзбол срещу "Московия".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 29 юли 2015 21:52

fcb_bg написа:Еееее, Играта цял следобяд разправя как Щатите а са поискали, а са пръднали и омели китайци и руснаци даже без много-много да си напънат аналните мускули. Вие ся тука му разбихте теорията.

То и аз не му повервах много де... все пак стана година и половина стрелба в Украйна, а могъщото НАТО не смее да въведе ред и нема ни една едничка синя каска там. Що ли тъй? Я да видим как процедираха в други конфликти... ех какви здрави названия на мисиите измисляха, а?

Случайно да се сещаш САЩ да са омели някога,някого???Коя война са спечелили,че не се сещам???

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2015 21:56

demy27 написа:
Синьо сърце написа:
Кашчей написа:
demy27 написа:
balgarinrusofil написа:Ако не беше братска Русия да ни ОСВОБОДИ от 500 годишно турско робство сега щеше да се казваш Хасан, Ахмед ,Ибрахим или Реджеп и в този форум щяхме да си пишем на турски!
Благодарение на братския руски народ България все още съществува!

Аз не бих оставил брат си в робство и за 5 секунди, а те са чакали някакви си 500 години. Браво на братята. Комунистите сигурно затова са избили царското семейство.

Ти някаква представа за историята на Русия от 12-15 век имаш ли?!

То българската история не знае, ти къде отиде? Питай за текстове на Азис и Джена, кво го занимаваш с глупости? Тия са бетер Безкомпромисен, само комунисти и сърпочукове са им в главата...и все те им пречат-инак са начетени, умни, кадърни, предприемчиви, ама лошите руснаци-комунисти им провалят всичко. Ходят да търкат задници и да мият кенефи по Европа и се барат за преуспели. И основна теза: що никой не ходи в Русия?
Ами щото там такива прошлеци не им трябват, елементарно! В Русия без език, умения и знания си умрял от глад. Но в Европа все ще ти намерят гъз за бърсане, да изкараш колко за хляба и ракията. Мдааааа...

Ще се изненадаш какво знам, но не си ти човека пред когото да се доказвам. Не се виждаш че, само ЦРУ, евреи, хамериканска пропаганда, нов световен ред и педали са ти в устата, а си тръгнал да говориш за другите. Ти като си с уменията, езика и знанията, защо не отиваш да пробиваш в Русия, а сипеш дивотии тук?

Чакам вижданията ти за историята на Русия в посоченият от мен интервал. Няма да те питам изобщо за следващите векове, войните с шведи, литовци, поляци, когато самото съществуване на държавата е на карта, за да мисли за друг, освен за себе си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

pomiqr269

Мнениеот pomiqr269 » 29 юли 2015 21:57

Бях гледал американски документален филм, в който казаха, ме по време на "Студената война" руснаците са вкарали ядрени бомби на територията на САЩ през мексиканската граница на части, за да отговорят при ядрена атака от страна на САЩ.

Върни се в “Свободна зона”