ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 19:53

Кашчей написа:
Beladona написа:аз пък някъде мернах, че кредиторите били притеснени, че се отива на Н

Кредиторите явно четат тази тема, в този форум, и са притеснени от твоите писания 8-)
Примерно, защо само се пише, но няма официална позиция, че заради това неплатено, онова неплатено, ЦСКА ще започне с минус 90 точки, е така, за всеки случай?!

кой да го напише , те всички са на море :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2015 19:58

Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:аз пък някъде мернах, че кредиторите били притеснени, че се отива на Н

Кредиторите явно четат тази тема, в този форум, и са притеснени от твоите писания 8-)
Примерно, защо само се пише, но няма официална позиция, че заради това неплатено, онова неплатено, ЦСКА ще започне с минус 90 точки, е така, за всеки случай?!

И сал ти един, като истински Бориджуджечката, пазиш святото име на ЦСКА тук, като едновременно с това пророкуваш, като Делфийския оракул, несъстоятелност до ден-два.
На това му се казва Възраждане :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 20:05

Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:

И сал ти един, като истински Бориджуджечката, пазиш святото име на ЦСКА тук, като едновременно с това пророкуваш, като Делфийския оракул, несъстоятелност до ден-два.
На това му се казва Възраждане :mrgreen:

аз съм против култа към личността, иначе като е решил малкият наполеончо от микре сакар да си дава парите по ЦСКА , не мога да не го приветствам :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 20:10

честно казано ме боли, джудже ли е , минжи ли са , череп ли ше е , милко и морко ли ше са .... само не искам да чувам и гледам глупости , затова си драскам тук и каквото науча го поствам .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2015 20:15

Beladona написа:честно казано ме боли, джудже ли е , минжи ли са , череп ли ше е , милко и морко ли ше са .... само не искам да чувам и гледам глупости , затова си драскам тук и каквото науча го поствам .

Минджа означава топка на румънски. Само за справка, защото думата се използва много непрофесионално у нас. А глупости и ще чуваш, и ще четеш,че и ще пишеш-с всички е така 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 юли 2015 20:18

Гриша Ганчев също се нае да възражда съществуващото дружество с милионни задължения. Задачата му изглежда неизпълнима, тежка, с предизвестен край.

Всички трябва да подкрепим това начинание - кой колкото и както може!
Ако и така не стане остава един изход - ново дружество и пълен рестарт.

Всичко е казано още в първото ми мнение по темата.

[offtopic]Колкото до числата и тотото - преди години хванах 5-ца в 6 от 49, след 1 месец същите 5 числа се паднаха, но не бях заложил фиш.[/offtopic]

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 21:40

Кировец написа:
Гриша Ганчев също се нае да възражда съществуващото дружество с милионни задължения. Задачата му изглежда неизпълнима, тежка, с предизвестен край.

[offtopic]Колкото до числата и тотото - преди години хванах 5-ца в 6 от 49, след 1 месец същите 5 числа се паднаха, но не бях заложил фиш.[/offtopic]

Пълният рестарт го каза хитрият черепко ( днес има рожден ден ) , но глупавите минджи и мики го отърваха да потроши няколко десетки милиона , заедно с амбициозните му лъвчета цецко и митко ...а и доста тъпи форумци не разбраха за кво става въпрос , само параолимпиици сме се събрали тук ....каши, да не си на армейско ???

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2015 21:47

Beladona написа:
Кировец написа:

Пълният рестарт го каза хитрият черепко ( днес има рожден ден ) , но глупавите минджи и мики го отърваха да потроши няколко десетки милиона , заедно с амбициозните му лъвчета цецко и митко ...а и доста тъпи форумци не разбраха за кво става въпрос , само параолимпиици сме се събрали тук ....каши, да не си на армейско ???

Требе да съм луд, или да си мразя вкусовите рецептори, за да пия ломска бира :evil:
Обаче аз все още не чета инфо от СГС, а ти бе така възторжено уверен за днес. Мидгетите да не са платили на НАП, докато съм си пил бирата :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 22:10

Кашчей написа:
Beladona написа:
Кировец написа:

Требе да съм луд, или да си мразя вкусовите рецептори, за да пия ломска бира :evil:
Обаче аз все още не чета инфо от СГС, а ти бе така възторжено уверен за днес. Мидгетите да не са платили на НАП, докато съм си пил бирата :roll:

Гледай сега , вчера сашето е уведомил НАП, днес трябва да е уведомил и СГС чрез пълномощник . имам оперативни данни , че е на море из южното черноморие . Не ми се вярва вчера да биеш камбаната в НАП, а да пропуснеш СГС . А инфото ми за НАП е 10000 % сигурно ! Така че, чакай благата вест скоро.

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 22:16

Ама дори и да фалираме ...какво ??? А окръжна ли, В група в несъстоятелност ли ....купуване на друг клуб от В група ли, от Б група ли ....преименуване на литекс ли ...с мики ли, с ам гъл ли ...все е тая ! Даже си мисля дали да не поканя доц симеон симеонов за армейски президент :)

Върни се в “Архив”