Синьо сърце написа:BRF написа:Колкото до вас-да имаш задължения към НАП(4.5 милиона) да не можеш да си довършиш трибуната(държавата ще плаща козирката) и да правиш планове за другия сектор?Това е все едно сега ние да почнем да правим планове за нови сектори на Армията
!Може и да стане,ако бенжалюновците и градевците се съгласят да им платим сумите в следващите 15 години от приходите в А сектор на Армията
?!
Държавата плати на Лц сектора, ще плати и на нас козирката. Какво е било досега, няма значение-то е минало. Дължимото ще бъде изплатено. А пък Б сектор е много по-евтин от А...
Така е преценила,така е направила!Смята ,че лудогорец няма възможност да си плати сам трибуната и им помага!Решила е ,че ЦСКА може да се справи със всичко сам и го е оставила!На вас ще ви направят втори сектор,както ти твърдиш,който обаче струвал по-малко!
Това е все едно сега аз да си направя ремонт на апартамента ми(който е ипотекиран заради заем да го закупя) и да си взема един гараж на изплащане(щото е по-евтино) и държавата да ми поеме разходите и по ипотеката и по ремонта и по гаража.Пък аз да давам съвети на хората,които сами си плащат всичко как да спестяват пари за да си плащат