ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 13:51

inivanov написа:
Beladona написа:
inivanov написа:
Beladona написа:вероятността да се паднат същите числа следващия тираж е равна на тази да се паднат които и да е 6 числа ...аре малко да сме учили Теория на вероятностите , Пич !!!

Не става само с учене. Трябваше да си вземеш изпита :)

оспорваш моето твърдение ли ????

Да. Има разлика във вероятността да се изтегли конкретно число или някое от останалите 48 ;)

момент . ти твърдиш, 4е вероятността да изтеглим числото 7 от 49 числа е различна от тази да изтеглим примерно 44 от 49 числа ???? така ли ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 13:52

EmilCSKASOFIA написа:
Beladona написа:
EmilCSKASOFIA написа:Инджов и Ганчев нямат никакви акции в ''ПФК ЦСКА''АД там собственици са Милко и малкия Минджуков.

имат пълномощни да правят каквото си искат с акциите

Те имат,но за да проработи схемата трябва да нямат нищо общо със старото ЦСКА (формално)
Кредиторите пият ледена вода,държавата малко или много ще получи нещо.

ааа, блажени са вярващите !!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юли 2015 13:53

BRF написа:Колкото до вас-да имаш задължения към НАП(4.5 милиона) да не можеш да си довършиш трибуната(държавата ще плаща козирката) и да правиш планове за другия сектор :? ?Това е все едно сега ние да почнем да правим планове за нови сектори на Армията :? !Може и да стане,ако бенжалюновците и градевците се съгласят да им платим сумите в следващите 15 години от приходите в А сектор на Армията :? ?!

Държавата плати на Лц сектора, ще плати и на нас козирката. Какво е било досега, няма значение-то е минало. Дължимото ще бъде изплатено. А пък Б сектор е много по-евтин от А...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 13:56

Синьо сърце написа:
BRF написа:Колкото до вас-да имаш задължения към НАП(4.5 милиона) да не можеш да си довършиш трибуната(държавата ще плаща козирката) и да правиш планове за другия сектор :? ?Това е все едно сега ние да почнем да правим планове за нови сектори на Армията :? !Може и да стане,ако бенжалюновците и градевците се съгласят да им платим сумите в следващите 15 години от приходите в А сектор на Армията :? ?!

Държавата плати на Лц сектора, ще плати и на нас козирката. Какво е било досега, няма значение-то е минало. Дължимото ще бъде изплатено. А пък Б сектор е много по-евтин от А...

аман от тая държава бре ....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2015 13:57

Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:
Васко, ЦСКА е управляван изключително зле през последните 25 години , включително и от черепа . Същото може да се твърди и за левски

Аз нещо друго ли казвам?

Ти казваш, че литекс се е управлявал добре, което според мен не е вярно и по-напред съм ти отговорил защо

Това за Литекс го твърдях в съвсем друг контекст от настоящия. Върни се към написаното от Синьо сърце и пробвай пак.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 29 юли 2015 13:59

Синьо сърце написа:

Само за вас ли има помощ ? Кога са помагали на ЦСКА ? ЦСКА е единствения отбор,който плаща наем за стадиона си,а вие даже нямате и подписан договор.

ПП:Този Левски не е Левски,който е бил преди 1995.Този отбор е признат от ДС за истинския отбор,истинския Левски не играе никъде.

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юли 2015 14:00

vaskonti написа:
Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:
Васко, ЦСКА е управляван изключително зле през последните 25 години , включително и от черепа . Същото може да се твърди и за левски

Аз нещо друго ли казвам?

Ти казваш, че литекс се е управлявал добре, което според мен не е вярно и по-напред съм ти отговорил защо

Това за Литекс го твърдях в съвсем друг контекст от настоящия. Върни се към написаното от Синьо сърце и пробвай пак.

сега пък контекста е грешен...ти да не си политик ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2015 14:00

Beladona написа:
inivanov написа:
Beladona написа:
inivanov написа:
Beladona написа:вероятността да се паднат същите числа следващия тираж е равна на тази да се паднат които и да е 6 числа ...аре малко да сме учили Теория на вероятностите , Пич !!!

Не става само с учене. Трябваше да си вземеш изпита :)

оспорваш моето твърдение ли ????

Да. Има разлика във вероятността да се изтегли конкретно число или някое от останалите 48 ;)

момент . ти твърдиш, 4е вероятността да изтеглим числото 7 от 49 числа е различна от тази да изтеглим примерно 44 от 49 числа ???? така ли ?

Разбира се, че е различно защото в единия случай очакваш именно 7 да се изтегли, а в другия случай предварително е все тая дали ще изтеглиш 44 или кое да е друго число. Става въпрос за едно правило от физиката, че самия акт на наблюдение променя резултата, ама едва ли точно тук е мястото да ги говоря за квантова механика. Хич не се и опитвай да се отплесваш в тая посока - първо защото нямаш шанс и второ защото темата е съвсем друга.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2015 14:02

Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:

Аз нещо друго ли казвам?

сега пък контекста е грешен...ти да не си политик ?

Не, но очаквам когато някой говори с мен да се придържа към темата, а не като питам колко е часа да ми отговаря с данни за нивото на Дунав в сантиметри.
[/center]

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 29 юли 2015 14:04

Beladona написа:момент . ти твърдиш, 4е вероятността да изтеглим числото 7 от 49 числа е различна от тази да изтеглим примерно 44 от 49 числа ???? така ли ?

[offtopic]Твърдя, че ако сме изтеглили числото 7 от 49 числа, вероятността да изтеглим пак числото 7 е по-малка от тази да изтеглим кое да е друго число. Сам си го написал: "вероятността да се паднат същите числа следващия тираж е равна на тази да се паднат които и да е 6 числа"[/offtopic]
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Върни се в “Архив”