Забраниха излъчването на мач от "В" група, ако има такова от

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Емигрант 45

Re: Забраниха излъчването на мач от "В" група, ако има таков

Мнениеот Емигрант 45 » 28 юли 2015 23:26

Какво е това В група?Това не са ли селските отбори?Кой ще си губи времето и парите за да ги гледа?! :o

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 28 юли 2015 23:41

Емигрант 45 написа:Какво е това В група?Това не са ли селските отбори?Кой ще си губи времето и парите за да ги гледа?! :o

Пари никой няма да загуби,там е проблема на "платените".
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 29 юли 2015 07:51

Домусчиев и ко управляват.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 29 юли 2015 08:19

Значи миналият сезон мачовете във В група се излъчваха в различно време от А група за да може целокупна България да не изпусне историческия момент в който ЦСКА вкарва гол.А сега ...? Подвеждащо заглавие и поредна журналистическа дивотия.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 29 юли 2015 10:02

Доста смешен опит на Домус, БФС, Делеян и ко. ЦСКА ще си остане най-рейтинговия отбор в България, дори и да се преместим в македонското първенство. Много ви бъркаме май за отбор от В група?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 29 юли 2015 10:21

mimi29 написа: в село БИЛИНЦИ няма фенове на ЦСКА .8 човека живеят и никой не е от ЦСКА лично ги познавам :mrgreen:

Предполагам, ти си осмия! :?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 юли 2015 11:01

Betchualeng Arnaikem написа:
Teo написа:На всички им е ясно, че ЦСКА е най-популярния клуб в България и от сега почват да взимат мерки с платения по*** канал на ДомусБей :idea:
@ ЦСКА ще бъде абсолютен лидер както в телевизионното излъчване, така и на стадиона :!:

Oще колко пъти да ви се каже, че тази клауза я има от времето, когато ЦСКА игра в А група? Не мисля, че когато е подписвано това някой е очаквал ЦСКА и Локо София да играят във В група. Казвам и Локо София, защото станаха фактор в последния шампионат и ако бяха останали в елита все някакъв интерес и те щяха да генерират.

Освен това... щом програмата ще бъде преправена сигурно ще излъчват повечето мачове на ЦСКА. Така че къде ви е проблема?

Проблема ми е ДомусБей да не прави проблеми с излъчването на мачовете на ЦСКА! Не ми пука дали в същия час играят Проекта му или Вие :idea:
@ Привържениците на ЦСКА София ще могат да гледат мачовете на любимия си клуб без да са зависими от комплексирания зализан параход! :idea:
@ Принципно последните 2 години в топ 10 на най-гледаните мачове от А група името на нашия клуб участва в цели 8 от тях!
@ Да, ЦСКА е най-популярния клуб в България и дори във В група ще бъде пак най-гледан от всички и пак ще държи лидерска позиция!
@ А вие си платете на домусбей платения по*** канал и се наслаждавайте на уредени мачове!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 юли 2015 11:13

Подозирам, че ще се наложи да се забрани въобще футболът по телевизията, иначе ще е криза. Щом и В групите са толкова непосилна конкуренция... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юли 2015 11:17

Супер :lol: Ще има повече телевизионно време да се гледат новите туземци от Делиормана 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юли 2015 12:30

Готвача написа:
BRF написа:Голям страх за великата ви А група :lol: !!!Батко ви Венци Дебелия нали беше казал,че неговата Славия била в топ 3 по гледаемост,както и олигофрена-олигарх каза за неговите ферхундета!Смотаняци!

Аз лично нямам нищо против да има мачове по едно и също време от А и В група.Защо не?Това че ще дават ЦСКА по същото време с Черно море,означава само едно.Аз ще си гледам Морето,а червените ЦСКА.НОрмално,нали?Но в случая и едните и другите ще пропуснат другият мач,а това не е добре за феновете/бол ме к... за ТВ/.Пак феновете ще са прецакани.Но ако не са по едно и също време и едните и другите ще гледа ВСИЧКО.Сигурен съм за това.

То и досега по време на мачовете в А група вървяха много други-английски,италиянски,германски,испански,френски.......... всеки си избираше!Аз лично винаги гледах българския мач.Вече нямам интерес към А група(а и си спрях диемата) и не съм гледал нито един мач(освен второто полувреме на Черно море-лудогорец,защото бях на гости).След като ЦСКА не е там,вече ми е все тая кой ще е шампион и така нататък.Сега искам да гледам В група заради моя отбор.Не виждам какъв е проблема да са по едно и също време,за да можем да гледаме,а и да ходим на стадиона.Ако дават ЦСКА-Чико и Милан-Интер,Ливърпул-Ман Ю,Реал-Барса и Байерн-Дортмунд по едно и също време,ще си гледам ЦСКА ;) !Просто не ми се иска мачовете да започват в 13.00 например.Така ще ми се разпокъса деня,а ако съм решил да ходя на стадиона-трудно ще стигна!
п.п. Преди няколко месеца,когато се очакваше ЦСКА да не играе в А група по административни причини-всички обясняваха,че това нямало да се отрази на ТВ рейтинга,даже и се надпреварваха да говорят глупости(Славия била в топ3,лудогорец също).С ръка на сърцето мога да кажа,че А група загуби поне един заклет нейн привържаник(АЗ)!

Върни се в “Футбол - България”