Забраниха излъчването на мач от "В" група, ако има такова от

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Забраниха излъчването на мач от "В" група, ако има таков

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 юли 2015 19:22

Teo написа:На всички им е ясно, че ЦСКА е най-популярния клуб в България и от сега почват да взимат мерки с платения по*** канал на ДомусБей :idea:
@ ЦСКА ще бъде абсолютен лидер както в телевизионното излъчване, така и на стадиона :!:

Oще колко пъти да ви се каже, че тази клауза я има от времето, когато ЦСКА игра в А група? Не мисля, че когато е подписвано това някой е очаквал ЦСКА и Локо София да играят във В група. Казвам и Локо София, защото станаха фактор в последния шампионат и ако бяха останали в елита все някакъв интерес и те щяха да генерират.

Освен това... щом програмата ще бъде преправена сигурно ще излъчват повечето мачове на ЦСКА. Така че къде ви е проблема?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 28 юли 2015 19:25

NOMER14 написа:Пак ще повторя:
Неадекватници отново зорлем ни карат да ставаме расисти - пробутват ни чернилките от А група и ни забраняват да гледаме българчетата във В група.
За тези, които не знаят, аз съм левскар.

Споко и във В група има чернилки.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 28 юли 2015 19:58

Ще си гледам любимия отбор в която и група да се намират,останалите не ме интересуват.САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 юли 2015 20:37

Еми КзаБФС!! НИе сме ЦСКА!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 28 юли 2015 22:32

BRF написа:Голям страх за великата ви А група :lol: !!!Батко ви Венци Дебелия нали беше казал,че неговата Славия била в топ 3 по гледаемост,както и олигофрена-олигарх каза за неговите ферхундета!Смотаняци!

Аз лично нямам нищо против да има мачове по едно и също време от А и В група.Защо не?Това че ще дават ЦСКА по същото време с Черно море,означава само едно.Аз ще си гледам Морето,а червените ЦСКА.НОрмално,нали?Но в случая и едните и другите ще пропуснат другият мач,а това не е добре за феновете/бол ме к... за ТВ/.Пак феновете ще са прецакани.Но ако не са по едно и също време и едните и другите ще гледа ВСИЧКО.Сигурен съм за това.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 юли 2015 22:39

Не знам, дали има или няма подобни клаузи в договорите за излъчване на мачове по телевизията, но честно казано няма и голямо значение. Интересно ми е обаче, какъв би бил проблемът на това - мачовете на ЦСКА да се засичат с такива от групата на т.нар. "майстори"... Кое е толкова смущаващо, че толкова сте се напрегнали по темата? Айде от БФС са ясни, ама не разбирам този вой, който се надава от феновете на други отбори във форума. Нали вашите ПФК-та генерират интереса!? Нали при вас е парата от ТВ правата!? Уж цяла България сега вази гледа, пък сте се наплашили от някакви си аматьорски тимчета, да не би да ви засенчат по гледаемост. Аз пък, ако бях на вас въобще нямаше да ми пука или пък да се притеснявам от това, че докато играят велики колоси като Лудогорец, Берое и ЧМ, по някаква си треторазрядна кабеларка вървят мачове от Югозападната В-група...

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 28 юли 2015 22:48

Няма град или село в България където да няма фенове на ЦСКА .Телевизията е начина на по-голямата част от тях да гледат любимия си отбор.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 28 юли 2015 22:51

Може и пък да не дават аматьорски срещи по телевизията .Баба ми едно време все е гледала мачове от В група как овце и крави пасат покрай тъчлинията :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 28 юли 2015 22:56

amoros написа:Няма град или село в България където да няма фенове на ЦСКА .Телевизията е начина на по-голямата част от тях да гледат любимия си отбор.
в село БИЛИНЦИ няма фенове на ЦСКА .8 човека живеят и никой не е от ЦСКА лично ги познавам :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 28 юли 2015 23:03

RedeviL написа:Не знам, дали има или няма подобни клаузи в договорите за излъчване на мачове по телевизията, но честно казано няма и голямо значение. Интересно ми е обаче, какъв би бил проблемът на това - мачовете на ЦСКА да се засичат с такива от групата на т.нар. "майстори"... Кое е толкова смущаващо, че толкова сте се напрегнали по темата? Айде от БФС са ясни, ама не разбирам този вой, който се надава от феновете на други отбори във форума. Нали вашите ПФК-та генерират интереса!? Нали при вас е парата от ТВ правата!? Уж цяла България сега вази гледа, пък сте се наплашили от някакви си аматьорски тимчета, да не би да ви засенчат по гледаемост. Аз пък, ако бях на вас въобще нямаше да ми пука или пък да се притеснявам от това, че докато играят велики колоси като Лудогорец, Берое и ЧМ, по някаква си треторазрядна кабеларка вървят мачове от Югозападната В-група...

Мда, да си дойдем на думата.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Футбол - България”