В 58-та минута в игра се завърна възстановеният от контузия Фабрегас, който замени Денилсон.
Седем минути след появяването си в игра в 65-та Фабрегас изпълни по чудесен начин пряк свободен удар и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на безпомощния Фридъл.
Арсенал удвои своята преднина в 81-та минута, когато Диаби подаде добър пас към Уолкът, който напредна и изведе зад гърба на защитата на Вила Фабрегас, който с техничен удар покрай Фридъл отбеляза своя втори гол в срещата.
Испанецът обаче получи контузия, след като вкара второто си попадение в срещата и бе принудително заменен от Арсен Венгер, който пусна на негово място Аарън Рамси.
Дано контузията му да не е сериозна , защото се видя , че без него не играем много добре.
Нова контузия за Фабрегас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Нова контузия за Фабрегас
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- battlestar31
- Контакти:
Re: Нова контузия за Фабрегас
Фабрегас спечели мача за арсенал не беше напълно въстановен затова беше и резерва
Дано се оправи по бързо 

- Gunners
- Контакти:
Според мен не е получил контузия, а просто Венгер го замени за да не рискува състоянието му вече след като мача беше решен при 2-0.

Gunners написа:Според мен не е получил контузия, а просто Венгер го замени за да не рискува състоянието му вече след като мача беше решен при 2-0.
Не според теб,а то си е така

По късно вечерта ще се знае на 100 % какво точно е станало. Дано няма кунтузия и продължи да ни радва
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Спокойно, нищо му няма, ще е готов за седващия мач! Но се видя, че е голям играч, влезе за 30мин, оправи мача и си излезе. Без него се виждаше,че нямаме идея в нападение, а и спокойствието, което дава Фабрегас е огромно. До преди да влезе, Аршавин примерно беше абсолютен дърводелец, имах чувството че сефте играе футбол, като влезе Сеск се разигра както може.
Венгер: Сеск усложни травмата в подколянното сухожилие
За всички разбирачи. АКо гледахте, щяхте да видите, че след 2-0 той накуцваше, Венгер се намръщи и го смени.
За всички разбирачи. АКо гледахте, щяхте да видите, че след 2-0 той накуцваше, Венгер се намръщи и го смени.
САМО ЛЕВСКИ
- originalni.be
- Контакти:
За мен няма какво феновете на Арсенал да се радват толкова на Секс като се има предвид че до година и половина най - късно ще бъда пак в Каталуния , където е неговият дом 

ORIGINALNI...BE =)
originalni.be написа:За мен няма какво феновете на Арсенал да се радват толкова на Секс като се има предвид че до година и половина най - късно ще бъда пак в Каталуния , където е неговият дом
Фабрегас скоро няма да се върне в Барселона , слушай ми думата ..
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- Gunners
- Контакти:
originalni.be написа:За мен няма какво феновете на Арсенал да се радват толкова на Секс като се има предвид че до година и половина най - късно ще бъда пак в Каталуния , където е неговият дом
Някой да ти е искал мнението тук ?