Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 01.08, 21:00

Мнениеот BRF » 28 юли 2015 11:41

W84me написа:
BRF написа:Чернокожите футбалери на едробоеца ще вкарат няколко гола на безобидния Левски!

Както на вас ви правят 4 или как? И колко по 4 трябва да ви вкарат, че да млъкнете? :mrgreen:

Мисля,че ако ББ позволи четворката ще е на полувремето!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юли 2015 11:52

BRF написа:Мисля,че ако ББ позволи четворката ще е на полувремето!

Бъркаш отборчетата, или вече си придобил Стокхолмския синдром? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2015 12:03

W84me написа:

Знам какво е това,но не намирам връзката!Всъщност слабо ме интересува как ще завърши този "мач"!Просто прогнозирам разгромяваща загуба за вас,ама и обратното да стане,все ми е тая!
Много ви отива ролята на примиреното малко братче,на което му разрешават от време на време да победи батко си,ей така!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 юли 2015 13:02

BRF написа:
W84me написа:

Знам какво е това,но не намирам връзката!Всъщност слабо ме интересува как ще завърши този "мач"!Просто прогнозирам разгромяваща загуба за вас,ама и обратното да стане,все ми е тая!
Много ви отива ролята на примиреното малко братче,на което му разрешават от време на време да победи батко си,ей така!

Слабо го интересува, но е написал 3 от последните пет мнения.

Каква съдба, паланки и села...

SPECIAL OLYMPIGS DAY
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2015 13:03

DrAvalanche написа:
BRF написа:
W84me написа:

Слабо го интересува, но е написал 3 от последните пет мнения.

SPECIAL OLYMPIGS DAY

:lol: Надежди говежди :mrgreen: !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юли 2015 13:14

DrAvalanche написа:Слабо го интересува, но е написал 3 от последните пет мнения.

SPECIAL OLYMPIGS DAY

Те не гледат А група, обаче при 2:1 за Литекс оняден бяха много активни, после естествено угаснаха...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2015 14:26

W84me написа:
DrAvalanche написа:Слабо го интересува, но е написал 3 от последните пет мнения.

SPECIAL OLYMPIGS DAY

Те не гледат А група, обаче при 2:1 за Литекс оняден бяха много активни, после естествено угаснаха...

Онзи ден по време на мача ви си пуках поредното уиски,след като бях пил шампанско под съпровода на две цигулки,и около час и половина разходка в морето с яхта 8-) !Вашето мачле ми беше през оная работа,както и това разбира се!Просто дадох прогноза,която на всичкото отгоре ще се сбъдне!
Последна промяна от BRF на 28 юли 2015 14:49, променено общо 1 път.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 28 юли 2015 14:46

River Plate написа:
Captain Stottlemeyer написа:
River Plate написа:
Captain Stottlemeyer написа:
petko.h.markov написа:...Ако стадиона е бил собственост на общината,защо стана с подписа на Софиянски,като министър-председател.

Ами Софиянски освен министър-председател (за 3-4 месеца на служебно правителство) беше и кмет на София с 3 мандата. Защо смяташ, че е подписал договора точно по времето и в качеството си на министър-председател!?... :roll: А СО прие собствеността на стадиона от МВР... 8-)

Знаеш ли, какъв наем плащате на МВР? :roll:

Много отдавна не плащаме наем на МВР, защото стадионът е предаден на клуба за безвъзмездно ползване срещу задължението за поддръжка и подобрения, каквито (за разлика от кочината, кой знае защо наречена стадион "Българска армия") ПФК "Левски" е направил на стадион "Георги Аспарухов". ;) Понастоящем МВР не е собственик на стадиона... 8-)

А на кой е собственост? :roll:

В коя друга демократична държава, държавата предоставя безвъзмездно своя собственост на частна фирма, без да има дивидент от това?

Истината е, че винаги сте били галениците на властта и преди 44-та година, правите опит да откраднете ст. Юнак от ФК'13, които са били законните собственици и са го построили с техни средства.
Същия манталитет носихте от 1914г. до днес ;)

Колега никога не е късно да станеш за резил, спортните дружества едва ли са били частни фирми по онова време и в момента законодателството предлага възможност за безвъзмездно ползване при определени условия, но това че ти не си грамотен не е нужно да го разбира цяла България ;) Също така със заповед на областния управител през 96/97 не си спомням точно всички държавни стадиони се прехвърлят за стопанисване на общините с малки изключения, но ти може да си го прочетеш това вместо да киснеш във форума и да пишеш небивалици ;) и откъде накъде да плащаме наем на МВР стадиона не е строен от МВР за разлика от "Българска армия" който е построен от БНА ;)

Потребителски аватар
velomaster
Контакти:

Мнениеот velomaster » 01 авг 2015 10:52

Милионната селекция на Домуса срещу децата на Гонзо.Ако не си дават много зор-4:0 :)
Защото словото на кръста е глупост за тия дето погиват,а за нас които се спасяваме е Божия сила!
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 авг 2015 21:16

Дайте линк йо.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Лудогорец”