W84me написа:BRF написа:Чернокожите футбалери на едробоеца ще вкарат няколко гола на безобидния Левски!
Както на вас ви правят 4 или как? И колко по 4 трябва да ви вкарат, че да млъкнете?
Мисля,че ако ББ позволи четворката ще е на полувремето!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
W84me написа:BRF написа:Чернокожите футбалери на едробоеца ще вкарат няколко гола на безобидния Левски!
Както на вас ви правят 4 или как? И колко по 4 трябва да ви вкарат, че да млъкнете?
BRF написа:Мисля,че ако ББ позволи четворката ще е на полувремето!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:BRF написа:Мисля,че ако ББ позволи четворката ще е на полувремето!
Бъркаш отборчетата, или вече си придобил Стокхолмския синдром?
BRF написа:W84me написа:BRF написа:Мисля,че ако ББ позволи четворката ще е на полувремето!
Знам какво е това,но не намирам връзката!Всъщност слабо ме интересува как ще завърши този "мач"!Просто прогнозирам разгромяваща загуба за вас,ама и обратното да стане,все ми е тая!
Много ви отива ролята на примиреното малко братче,на което му разрешават от време на време да победи батко си,ей така!
DrAvalanche написа:BRF написа:W84me написа:BRF написа:Мисля,че ако ББ позволи четворката ще е на полувремето!
Знам какво е това,но не намирам връзката!Всъщност слабо ме интересува как ще завърши този "мач"!Просто прогнозирам разгромяваща загуба за вас,ама и обратното да стане,все ми е тая!
Много ви отива ролята на примиреното малко братче,на което му разрешават от време на време да победи батко си,ей така!
Слабо го интересува, но е написал 3 от последните пет мнения.
Каква съдба, паланки и села...
SPECIAL OLYMPIGS DAY
DrAvalanche написа:Слабо го интересува, но е написал 3 от последните пет мнения.
SPECIAL OLYMPIGS DAY
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:DrAvalanche написа:Слабо го интересува, но е написал 3 от последните пет мнения.
SPECIAL OLYMPIGS DAY
Те не гледат А група, обаче при 2:1 за Литекс оняден бяха много активни, после естествено угаснаха...
River Plate написа:Captain Stottlemeyer написа:River Plate написа:Captain Stottlemeyer написа:petko.h.markov написа:...Ако стадиона е бил собственост на общината,защо стана с подписа на Софиянски,като министър-председател.
Ами Софиянски освен министър-председател (за 3-4 месеца на служебно правителство) беше и кмет на София с 3 мандата. Защо смяташ, че е подписал договора точно по времето и в качеството си на министър-председател!?...А СО прие собствеността на стадиона от МВР...
Знаеш ли, какъв наем плащате на МВР?
Много отдавна не плащаме наем на МВР, защото стадионът е предаден на клуба за безвъзмездно ползване срещу задължението за поддръжка и подобрения, каквито (за разлика от кочината, кой знае защо наречена стадион "Българска армия") ПФК "Левски" е направил на стадион "Георги Аспарухов".Понастоящем МВР не е собственик на стадиона...
А на кой е собственост?![]()
В коя друга демократична държава, държавата предоставя безвъзмездно своя собственост на частна фирма, без да има дивидент от това?
Истината е, че винаги сте били галениците на властта и преди 44-та година, правите опит да откраднете ст. Юнак от ФК'13, които са били законните собственици и са го построили с техни средства.
Същия манталитет носихте от 1914г. до днес
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта