Направих една лига в Fantasy-to който иска да заповяда.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Isco написа:Forum - Gong.bg - 638012-158961
Направих една лига в Fantasy-to който иска да заповяда.
Холандецът Ибрахим Афелай премина в Стоук Сити, похвалиха се от лагера на „грънчарите”.
29-годишният футболист пристигна като свободен агент и подписа договор за два сезона.
Нападателят Джордан Аю премина в отбора на Астън Вила, съобщава сайтът на клуба от Бирмингам.
Ганайският нападател подписа договор за пет години.
За правата на 23-годишния футболист Лориан ще получи 14 милиона евро.
Съндърланд се съгласи да продаде нападетеля Конър Уикъм на Кристъл Палас. Параметрите по договора на 22-годишния таран не бяха съобщени. Той напуска "Стейдиъм ъф Лайт" след четири не особено впечатляващи години, в които реализира 11 гола в 74 мача и няколко пъти бе пращан в други отбори под наем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Вила правят интересни трансфери. Ако се напаснат добре, мисля, че няма да се борят за оцеляване, а по-скоро за нещо от рода на топ 10, но да видим.
Ливърпул продаде ненужния Рики Ламбърт на Уест Бромич. Сделката беше финализирана днес, след като играчът премина успешно медицинските прегледи и сложи подписа си под договор за 2 години. Засега двата клуба отказват да разкрият стойността на сделката, но според медии става дума за около 3 млн. паунда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост