Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Мнениеот Alexandrov93 » 27 юли 2015 11:56

yavorescu написа:
NLO написа:Айде бягай и ти какво си се хванал за един Идалго, да не ти говоря само за него, да не си малоумен. Каква работа вършеше Гонзо и каква върши този никаквец, всеки сам да прецени и играчи ти докара и футбол се играеше, сега всичко се унищожи...

Не се играеше извънземен футбол, това е сигурно. На фона на Зафето и последния сезон на Генов беше много добре, но пак си бяхме посредствен отбор. Да видим и кои играчи привлече Гонзо (оценките са мои и естествено субективни):

Симеон Райков -- ОК
Коста Янев -- Тц
Емил Михайлов -- на кантар
Себастиян Комел -- Тц
Кристиан Идалго -- Тц
Брус Инканго -- ОК
Тодор Паланков -- ОК
Даниел Младенов -- Тц
Кирил Котев -- ОК
Стефан Станчев -- на кантар
Иван Коконов -- ОК
Михаил Венков -- ОК
Бакари -- ОК
Даниел Георгиев -- ОК
Стенли Окоро -- Тц
Ник Дашев -- Тц
Димо Атанасов -- Тц
Валери Домовчийски -- Тц

18 играчи, от които 8 са сполучливи трансфери. Дори и да причислиш Станчев към тях (склонен съм да се съглася), това прави 50% успеваемост. Нищо изненадващо, напълно нормално е да се греши при трансферите; дори и на най-добрите треньори се случва. Не разбирам обаче защо непрекъснато се величае Гонзо, при това без да го е заслужил. Свърши прилична работа, нищо повече. А дали е тропал по масата пред шефовете? Съмнявам се много, напуснаха ни основни играчи без да каже "гък". Да не говорим, че последния полусезон се занимаваше повече със селекцията на Левски, отколкото с нашия отбор. Голям професионалист, няма що.

За абсолютно всичко съм съгласен, без - Емил Михайлов (на кантар), този си беше цяло ТЦ, ако питаш мен :D Както и за Окоро. Ако не беше онази изцепка с фланелката, смятам че и ти нямаше да напишеш за него ТЦ. Окоро си беше класа за България.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 юли 2015 12:05

Михайлов беше зле при нас, но в Марек се видя, че никак не е лош вратар. Ако трябва да гледам само представянето му тук, съм съгласен с теб, че е по-скоро ТЦ, отколкото "на кантар". За Окоро няма начин да се съглася -- едно от най-некадърните крила, играли за нас. От 22 мача имаше максимум 3 или 4 на ниво, при това само в определени периоди. Нигерийския Меси, ама друг път. А случая с фланелката го бях забравил...

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 27 юли 2015 12:43

КироВарна написа:
cristely написа:И една добра новина след мача. Днес заведох малкия си племенник за пръв път на стадиона. Много му хареса, няма да му е за последно и...
Черно море от днес има още един фен. Честито!

Това наистина е много добра новина!!!Да ти е жив и здрав племенника!!!Нашият клуб е на повече от 100 години !!!Трябва да мислим за следващите 100 !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

В този ред на мисли, да се похваля и аз :) Синът ми (14 г.) вече е повече от редовен, а от мача с Динамо Минск насам е екипиран и със зелено-бялата фланелка!
За организацията с касите:
1. Трябваше да имат готовност с поне два касови апарата на всяка билетопродавница.
2. Всеки си има оправдание за това, че е отишъл в последния момент на стадиона... Аз си купих билетите в 17:52, чаках точно 3 минути, след това биричка и безалкохолни със сина и приятели на масите пред зала "Владислав"
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 юли 2015 14:07

Явореску, как беше приключението до Беларусия, разкажи все пак?!?!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 27 юли 2015 14:33

Не съм очаквал чудеса от героизъм за този мач..още повече,бях наясно за физическото и емоционално състояние на отбора..Мача го загубихме първото полувреме просто...Пълна десинхронизация на централни защитници с цялата защитна линия,всеки пас,хвърлен в дълбочина в центъра,вещаеше голова опастност..Бързите им нападатели ни направиха..мармалад...особено при честите им контраатаки,когато се оголвахме,търсейки така ценния за нас гол...Няма я стабилността,с която сме свикнали в защита..Мисля,че проблема там е по голям,отколкото в липсата на голаджия отпред..Виждаше се желанието на момчетата,но...за съжаление това са моментните възможности на отбора...Бурабия често беше повече ефектен,отколкото ефективен..Васев...почна с желание момчето,но...То и аз имах желание да вляза 2 полувреме..:)))) Провали 2-3 нарисувани атаки по крилото..от които миришеше страшно много на гол...Дано не са му това възможностите...Съдията не искам да коментирам,не търся въобще вината в него...На мача бях с приятел,който живее в Норвегия...Запазих му седалка в добро състояние,дойде с 20 мин закъснение,заради неуредиците на касите..След мача,когато хората се разотидоха и грейна цялостното състояние на трибуните...приятелчето се хвана за главата...попита ме няколко пъти толкова ли много се иска,за да се подобрят условията на стадиона-седалки,тоалетни,вход...Толкова ли нямат средства собствениците на отбора..? Помолих го да спре...измъкнах се с оправданието,че съм ядосан и не ми се говори...ГОСПОДА СОБСТВЕНИЦИ,ТОВА ЛИ Е НАЧИНА ВИ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ОТБОРА,ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ИМУЩЕСТВОТО И БАЗАТА..??????? АКО ТОВА ВИ Е МАРКЕТИНГА..ПЛЮЯ НА ВАС...ВИЕ СТЕ БЕЗХАБЕРНИЦИ ,НА КОИТО ОТБОРА ЯВНО Е НАТРЕСЕН...И НЕ СЕ ВЛАГА ДОРИ И МИНИМАЛНОТО,ЗА ДА МОЖЕ ДА ИМА ЩО ГОДЕ ПРИЛИЧНИ УСЛОВИЯ ЗА ФУТБОЛ И ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ..КАКТО БЕШЕ В РАЗГРАД,КЪДЕТО ИМАШЕ ДЕЦА,ЖЕНИ,МОМИЧЕТА,ВЪЗРАСТНИ...ПРОСТО...НЯМАМ ДУМИ... :o

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 юли 2015 14:38

Късно е либе за плюнки!
Аз колко съм ги плюл мутрите в този форум ... файда йок :mrgreen: .

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 юли 2015 14:39

Изгледах мача спокойно на запис и ясно се вижда,че съдийството е ужасно тенденциозно!Както във всички мачове с помазани отбори,ако наш футболист докосне с малкия пръст,на лявата си ръка топката....веднага се свири фаул!!!Без значение дори,че въпросния състезател е съборен на земята!Примерът е от вчера,всички го видяхме.Случи се точно пред сектора на агитката.На няколко метра от това място,при друга ситуация и наша атака.....топката срещна ръката на разградски футболист.И това го видяхме всички,но сигнал не последва.Как се тълкува подобен,различен съдийски критерий?Почувствали топлото и нежно съдийско рамо,гостите си позволяваха доста твърди влизания,които им носеха комфорт в неутрализирането на уморените от тежкия цикъл наши играчи!!!От друга страна,беше достатъчен един малко по строг поглед от страна на наш защитник или халф.....за да му се покаже картон!!!Всичко това не е ново за нас и знаем,че няма полза да повтаряме едно и също!!!Проблемът не е само наш!!!Да се покровителстват силните на деня,по партийна или по финансова линия отдавна е част от БГ футболът....и не започва от Разград.Не им прави чест,че тръгват по пътеките на едни други.Това убива футбола и гони публиката!Но аз няма да обсъждам футболната мафия,че скоро ще обядвам и не искам да си развалям апетита...гнуслив съм!За вчерашната загуба сме виновни ние и само ние!!!Отборът е съсипан от умора и това се вижда от вертолет!Поправимо е,защото тежките мачове и пътувания през 3 дена,за добро или за лошо свършиха!!!Момчетата ще се възстановят и всичко ще си дойде на мястото!!!Въпреки очевадното физическо изтощение,АДМИРАЛА игра офанзивно и не се затвори да търси равенство!!!Това е добре,но с оглед на изтощението на основните футболисти и слабата форма на някои заместници,мисля че можеше да се потърси малко по внимателна игра.Не критикувам КОЛЬО,даже го поздравявам за смелостта!Но точката си е точка!Особено срещу Лудогорец!За да играем силно изнесени напред,трябва да имаме желязна защита.Особено,когато срещу нас играе отбор с милионна селекция,чиито футболисти могат да дават перспективни пасове.....между несработените ни защитници и да правят светкавични контри!!!Затова головете им бяха лесни и навременни!!!Те не се свеняха да бавят,да се търкалят и да спорят със съдиите!!!Македонското селянче Дяков постоянно си вреше дългия нос в косматите уши на Г.Йорданов.....но това не е наш проблем!!!Нашият проблем,според мен е че надценяваме силите си,подценяваме определени ситуации....и това води до наивни загуби!!!Аплодирам смелата постройка на НИКОЛА СПАСОВ,но по мое скромно мнение в играта на отбора трябва да има повече практичност!!!И вчера,и в Минск,всеки наш халф или нападател беше атакуван от трима противникови футболисти!!!Ние и в двата посочени мача,във фаза защита играхме далеч от халфовете им и те извеждаха своите бързи нападатели в огромните празни зони,между нашите бранители!!!С една дума искам да кажа,че увлечени в атаки....забравяме за защитата!Пускаме леки голове и се хвърляме да гоним Михаля.Очевидно е,че за да играеш офанзивно и да създаваш положения....трябва голаджия,който да материализира усилията на отбора!!!Така може,ако ти вкарат 3....ти да вкараш 4 !!!Но се вижда,че с БИЖЕВ и ПЕТКОВ не става.Не са лоши момчета,но още доста им трябва за да станат водачи на атаката!!!Всички наши футболисти се стараха и ги поздравявам!!!Много дълъг стана фермана,затова не ми се пише за отделни играчи!Иска ми се обаче,да отбележа прекрасното включване на ТРАЯН ТРАЯНОВ !!!Висок,снажен и здрав-истински централен защитник!!!Дано и другите нови попълнения да заиграят вече адекватно!!!Това ще даде опции на АДМИРАЛА и нещата полека-лека ще тръгнат!!!Не е тайна за никого,че едно участие в ЕКТ носи много усложнения във всички аспекти.От подготовка до селекция,през психика и адаптация!!!Затова да не съдим момчетата,а да ги подкрепяме!!!Защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 юли 2015 14:44

rodman написа:
КироВарна написа:
cristely написа:И една добра новина след мача. Днес заведох малкия си племенник за пръв път на стадиона. Много му хареса, няма да му е за последно и...
Черно море от днес има още един фен. Честито!

Това наистина е много добра новина!!!Да ти е жив и здрав племенника!!!Нашият клуб е на повече от 100 години !!!Трябва да мислим за следващите 100 !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

В този ред на мисли, да се похваля и аз :) Синът ми (14 г.) вече е повече от редовен, а от мача с Динамо Минск насам е екипиран и със зелено-бялата фланелка!
За организацията с касите:
1. Трябваше да имат готовност с поне два касови апарата на всяка билетопродавница.
2. Всеки си има оправдание за това, че е отишъл в последния момент на стадиона... Аз си купих билетите в 17:52, чаках точно 3 минути, след това биричка и безалкохолни със сина и приятели на масите пред зала "Владислав"

Дълъг живот,здраве и щастие и на твоя син!!!В децата ни е надеждата,че ТИЧА винаги ще е пълен!Дано поне те да седят на нормални седалки!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 юли 2015 15:16

black sea написа:
Eastern написа:Жалко е на такова подобие на стадион да му се дава лиценз!Един голям К.. за нашето ръководство и собственици, вече се замислям дали да ходя на домакинските ни мачове и съм сигорен че доста хора повече няма да стъпят на стадиона заради това отношение и условия.Поне още два входа да направят колко му е пет стълби и една врата!Но тяхната цел е да няма интерес и отбора да си маждука в средата на таблицата, когато Гонзо сработи отбора те го разбиха като подариха най добрите ни играчи, Спасов взе купата и им обърка сметките, с парите от лига европа можеха да купят поне двама класни футболисти но не НИЕ НЕ ИСКАМЕ ЧЕРНО МОРЕ ДА Е СИЛЕН и освободиха 3,4 важни играчи и така приятели с тези собственици толкова.Мача не мога да го коментирам защото половината го изтървах заради ОГРОМНИЯТ ИНТЕРЕС И КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ОПАШКИ, 1ЧАС ПРЕД СТАДИОНА!!!!!От това което видях, нашите са много изморени и тромави но в това време футбол не се играе ДРАГИ СОБСТВЕНИЦИ, без нападател нищо няма да се получи, а в защита мисля че получаваме едни и същи голове просто сме ясни на всички отбори(само без на едни идиоти :mrgreen: ).Лудогорец ми направи много лошо впечатление със симулациите и селското бавене на играта не им прави чест на евробойците да играят по този селски начин но явно градът в който живеят си оказва влияние.[/quote

+1000000...
После нека някои от нашите фенове не се сърдят, че много плюем по ТИМ. Просто това, което казва колегата си е реалност и самата истина и всички много добре го знаем това. Едва ли на някой му е харесала организацията по и за мача. Аматьорска работа, просто не им отива на самочувствието и претенциите на шефовете, че са силни, богати и известни бизнесмени...
По отношение на мача - питам се защо излязохме с резервите срещу все пак най-добрия отбор в България. Конкретно си мисля, че голямата грешка беше оставането на резервната скамейка на Клок, Райков и може би Паланков. Знам, че Адмирала обича да експериментира, но точно в този мач...
Неприятно впечатление направи също мрънкането му след мача от съдийството. По принцип той не е такъв човек, а и ние като фенове също рядко плачем, както правят някои други. Това негово поведение малко ме тдразни, защото според мен нямаше някакви фрапиращи съдийски грешки. А и това мърморене служи като един вид оправдание за поредния ни не особено добър мач, меко казано. Определено няма да ми е такова мнението, ако си сложа зелените очилца, но аз съм си ги махнал отдавна...
Говори се, че Адмирала искал нов нападател. Бих му казал следното, без да се заяждам и подигравам: ''Добър ден, г-н Спасов!"
В общи линии с тези играчи - толкова. Не, че са лоши и слаби футболисти, но с тях целите са пето-шесто място. Това е реалността...

Никаква организация и пълна незаинтересованост и простотия показаха от Ръковоьството за този мач.Мачът бе започнал ,а отвън останаха поне 3-4000 хиляди фена ,които нямаха как да успеят да си купят билет дори до края на срещата.Една женичка продаваше на касата и процедурата с казосия апарат отнемаше по минута на човек!За това и 90% от чакащите на опашката побързаха да се върнат обратно по домовете си или по близките кафета за да гледат мача барем по ТВ.
Стадионът пълна гробница.То на гробниците и археологическите открития има някаква подръжка-на стадиона -йок.Без елементарни условия за хората дошли да наблюдават все пак Носителя на Купата и Шампиона.Не само срамно,ами отвратително.
Иначе за мача защо не бе насрочен за понеделник при положение ,че имахме само2 дена за почивка.И от какъв зор Пирин и Славия играят понеделник?Ако Лудогорец бяха продължили в ШЛ и имаха мч идния четвъртък-да,но при положение ,че и двата отбора отпаднаха БфС трябваше да насрочи този мач поне за понеделник.То и за това и Спасов се чудеше на кого да даде почивка и какви смени да завърти'защото всички бяха гроги след дългите пътувания до Минск и обратно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2015 15:19

Явно футболът е тотално отписан вече, защото посещаемост над 1000 зрители "изненадва" силно организаторите. Същото нещо и на Герена. Мутрите и призводните ми "бизнесмени" искат клубовете само за тях и феновете само им пречат, няма друго обяснение.

Върни се в “Черно море”