Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

svetli-lz
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот svetli-lz » 27 юли 2015 11:32

Rivaldo10 написа:Клуба не е виновен този път! Билети се продаваха няколко дни предварително, ние винаги чакаме последния момент... ;)
Вчера видях огромните опашки и след това хвърлях по едно око на влизащите по-късно, до 35 минута влизаха хора!

Клубът е виновен и този път, както и на контролата с Локо пд , тогава проблем имаше с абонаментните карти.
Онзи ден работеха три каси и по едно време се усетиха и пуснаха още две, но се оказа, че нямат билети и трябваше да печатат билети. ;)
На кой от ръководството му пука, че отвън има ЛЕВСКАРИ на собствения ни стадион и не може да влезем заради пропуски в организацията.
Голяма простотия беше и на мача с Разград за купата и някой трябва да започне да си върши работата а не да се движи по течението, ако трябва Иво Тонев ще продава билети нали сме зле финансово защо отблъскваме хората които искат да гледат Левски на живо?
Нека някой да погледне статистиката за последните 10 години по колко хора сме били на откриването на сезона и да каже дали онзи ден бяхме повече и затова е имало затруднения с продажбата на билети.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 юли 2015 12:05

boabbb написа:Тоя вашия вратар ... Втория гол си е чисто негов, не е за оценка 9.5, според мене :roll:

Такива голове влизат на всички вратари, даже и на най-добрите. Значи няма нито един вратар за 9.5 по тая логика.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юли 2015 12:52

Nuke написа:
boabbb написа:Тоя вашия вратар ... Втория гол си е чисто негов, не е за оценка 9.5, според мене :roll:

Такива голове влизат на всички вратари, даже и на най-добрите. Значи няма нито един вратар за 9.5 по тая логика.

Мишо Иванов е за 10 пълно :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 юли 2015 12:58

boabbb написа:
Nuke написа:

Мишо Иванов е за 10 пълно :lol: :lol: :lol:

:mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2015 14:27

drvasko98 написа:
metodito написа:

Оценки по десетобалната:
Йорга - 9.5
Кернер - 7
Дидо - 7
Де Ноойер - 6.5
Прохазка -9.5
Костадинов - 8
Минев - 6.5
Боби Цонев - 7.0
Краев - 7.0
Бедоя - 8.0
Махмудов - 6.5

Пич, оценките ти са просто несериозни. Вратарят има вина за гола, не е огромна, но има такава, а ти му даваш 9,5. Прохазка има вина и за двата гола (за първия косвено, но все пак дойде от зейналата негова зона, а за втория директно изостана от притивника), вярно отбеляза хубав гол и важен такъв и след него игра много добре до края, но все пак...Махмудов беше доста по-добър в сравнение с Боби Цонев и Краев, които също имат вина съответно за първия и втория гол в нашата врата, освен, че изработиха нашия гол

Първо, оценките ми не са на база на представянето на двата отбора, а на представянето на нашия тим. Еми, сега, дали греша или не, човек, не знам (тоест за себе си знам). Само че според мен, ако в защита бяха Аймен и Борко, а на вратата - Пламен, резултатът щеше да е съвсем различен. Не мислиш ли? Предполагам, че шут попаднал в ръцете на вратаря да речем, го броиш за лесна топка. Не е. И това е нашето малко, като спор между оптимиста и песимиста. Аз виждам какво е спасил, ти - какво е изпуснал. Йорга има много добро позициониране, което на седем метрова врата е нещо изключително важно. Освен, ако не си татко Барба, разбира се. Той е и много стабилен. В смисъл, не подскача насам-натам и лови здраво (две неща, които изядоха главата на моя любимец Пламен, като продължавам да твърдя, че той беше пуснат невъзстановен от контузия и се чувстваше, че не е уверен в хващанията). След това Кернер и Дидо. И на двамата съм склонен да им простя малки грешки, така, както изчаквах Белаид и Борко. Но онези бяха просто... Дидо на няколко пъти, и тук и в мача с Локо, ходи напред. Аз не помня... от времето на Топчо и Рабех централен защитник не е правил това на Герена. При отменения им гол, много добро впечатление ми направи, че не тръгнаха към него. Забележи разположението им. Това беше невъзможен удар за изпълнение. Ако пък някой от тях беше тръгнал, щяха да открият пътя към вратата. Дидо имаше супер добра намеса през второто полувреме и такава през първото именно срещу Асприля. Не го подценявай. Този наистина е сериозен футболист. Това е следващата добра продажба на Литекс. Другото, което казах е норвежеца. Тоя определено е човек, дето може да вкара от никакво положение, а онзи прехвърлящ удар в ЛЕ... какво да си говорим. Класа. Мачът беше супер здрав. Както можеше да бием, така и да загубим. И за мен поне, играч на мача е Бедоя. Не знам откъде има толкова въздух това човече. Ако имаше статистика за отнетите му топки и пробягане на мача, то той щеше да е MVP на мача. За съжаление, хората гледат тези де вкарват головете. За вината на малките, няма да го коментирам. Не съм съгласен с теб. Поздрави и хубав ден!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2015 14:56

9,5 очаквам да получи играч за супермач, без грешки. А освен за втория гол, той и при някои центрирания не се намеси успешно. Не казвам, че е играл слабо, но заслужава средно висока оценка - 6-7 примерно. Освен това наскоро гледах головете от мача Левски-Гент, честно казано чак тогава загрях кой е пазил на белгийската врата в онзи мач. И точно това добро пласиране в рамката не се вижда в този мач, дори напълно напротив, нямам предвид гола на Жоазиньо, а останалите два. Сбърка и в двата случая. Вярно, че в сравнение с левашките изяви на Петков в онзи мач, неговите някак бледнеят, но не могат да се пропуснат. Йорга не е достатъчно добър вратар, но в нашия отбор си е направо класа.
Дидо има потенциал наистина и за него нищо не съм казал. Дори не съм оценявал индивидуалната игра в защита, а само че колективната игра е зле, което е очаквано с оглед фактора време. Дори бих казал, че Дидо е най-напред като футболист от всички млади нищо че е играл само 2-3 официални мача.
На малките също им прощавам и не ги обвинявам, но грешките са факт.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2015 15:50

Не знам. Лично аз тук осмърдях форума за кво ни е тоя Йоргачевич, но с хода на мачовете... Относно онзи мач с Генк... Мач с мач не си приличат. За мен той имаше грешка само за гола на Сержиньо, но не забравяй, че вратаря има защита. ;) Аз не съм гледал статистика за мача, но според мен спаси три или четири удара. Като имаше два много силни шутове. А и иначе не крия, че съм фен на Пламен и исках той да остане като втори вратар. И пак ще кажа: от видяното, аз съм оптимист, и то много. А за Люпко Петрович и Литекс какво да кажем?! Голяма част не само от страничните наблюдатели, но и левскарите са смятали, че тея ще ни опушкат с два-три гола. Е, да, ама не. И точката не е успех, защото Бумал заслужаваше червен картон още преди Веско да излезе, както и дузпа. Е, и на тях им отменуха един гол, де. Това беше много важен мач за самочувствието на отбора и за Стойчо персонално. Отборът ще стане едно, ако вече не е. Убеден съм. Стойчо пък се изправи срещу носител на КЕШ и проведе мача по възможно най-добрия начин - независимо от младостта на този състав и червения картон. Смените му бяха адекватни и навременни, според мен. И не на последно място... играхме без деветка. :!:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 27 юли 2015 16:03

olimpi написа:
ralka_levskarka написа:Гледам продължаваме да окомплектоваме защитата :?

Най добрата защита е нападението.

Иначе от общо 6 защитника, двама са контузени, един е наказан. като гледам Орачев и ми се изправя косата.

СС да връща някой от близнаците като бек или Краев и да пуска Роман в центъра да ги бие.

Мисяк май игра ляв бек в една от контролите :)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 27 юли 2015 17:00

svetli-lz написа:
Rivaldo10 написа:Клуба не е виновен този път! Билети се продаваха няколко дни предварително, ние винаги чакаме последния момент... ;)
Вчера видях огромните опашки и след това хвърлях по едно око на влизащите по-късно, до 35 минута влизаха хора!

Клубът е виновен и този път, както и на контролата с Локо пд , тогава проблем имаше с абонаментните карти.
Онзи ден работеха три каси и по едно време се усетиха и пуснаха още две, но се оказа, че нямат билети и трябваше да печатат билети. ;)
На кой от ръководството му пука, че отвън има ЛЕВСКАРИ на собствения ни стадион и не може да влезем заради пропуски в организацията.
Голяма простотия беше и на мача с Разград за купата и някой трябва да започне да си върши работата а не да се движи по течението, ако трябва Иво Тонев ще продава билети нали сме зле финансово защо отблъскваме хората които искат да гледат Левски на живо?
Нека някой да погледне статистиката за последните 10 години по колко хора сме били на откриването на сезона и да каже дали онзи ден бяхме повече и затова е имало затруднения с продажбата на билети.

От както ходя на мачове (вече 10 години) ВИНАГИ мрънкаме, че не са ни изчакали да влезем, бавно ни пускали и т.н. И във всеки един случай от тогава сами сме си виновни, защото винаги отиваме в последния момент (дали като домакини или гости - няма значение), а ако сме били край стадиона по-рано, чакаме последните 10 минути, за да си купим билет, да се наредим да се бутаме на опашката или да си вземем семки. Няма значение дали е било в София, в Пловдив, в Бургас или в Ловеч, винаги е било така. Много типични в това отношение бяха гостуванията на жълтите на стария стадион, когато имаше една каса с една лелка вътре, хората пристигаха с влакове и автобуси час и половина преди мача и тръгваха да си купуват билети 5 минути преди началото му.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 юли 2015 17:16

metodito написа:Не знам. Лично аз тук осмърдях форума за кво ни е тоя Йоргачевич, но с хода на мачовете... Относно онзи мач с Генк... Мач с мач не си приличат. За мен той имаше грешка само за гола на Сержиньо, но не забравяй, че вратаря има защита. ;) Аз не съм гледал статистика за мача, но според мен спаси три или четири удара. Като имаше два много силни шутове. А и иначе не крия, че съм фен на Пламен и исках той да остане като втори вратар. И пак ще кажа: от видяното, аз съм оптимист, и то много.

За нашата А група Йоргачевич е доста добър вратар. Единственото което не харесвам при него е липсата на добро пласиране при центрирани топки. С Литекс поне на 3-4 пъти го видях да увисва при центрирания от ъглов удар и няколко атаки. Не знам дали поради липсата ръст се дължи този проблем, но трябва да наблегнат на тези неща при тренировките. Друго си е да имаш вратар, който без проблем обира или боксира центриранията.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”