Няма ли модератор който да поразчисти плявата че ще набуи, но в грешната градина!
Прогноза 2:1
Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | ''А'' група - 3.кръг | 01.08, 21:00
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t1.0-9/s851x315/10525793_775657619151566_3416972426850621933_n.jpg?oh=b63467c920621bc9f578362f4eddeaf9&oe=54881AA8&__gda__=1422795789_c3cb4cd1ca598c1e764ff7c634e80bc9[/rimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Нали знаете като няма риба и рака е риба!
Та и розовите така, като го няма комунистическото нищо не значещо четирибуквие в А група, то всеки нов противник на Левски през сезона в А група е комунистическото нищо не значещо четирибуквие!
-Що се касае за мача, резултатите в момента за нас са е без никакво значение поне за още месец, а може дори 2. Докато изцяло се окомплектова състава и изиграят поне по 3, 4 мача заедно! Сега при положение, че една част са на 10 дни подготовка дошли от плажовете, другите са юноши, третите нямат картотеки а четвърти се чакат още да дойдат и да подпишат е несериозно да се очаква и чака какъвто и да е резултат на момента!
Та и розовите така, като го няма комунистическото нищо не значещо четирибуквие в А група, то всеки нов противник на Левски през сезона в А група е комунистическото нищо не значещо четирибуквие!
-Що се касае за мача, резултатите в момента за нас са е без никакво значение поне за още месец, а може дори 2. Докато изцяло се окомплектова състава и изиграят поне по 3, 4 мача заедно! Сега при положение, че една част са на 10 дни подготовка дошли от плажовете, другите са юноши, третите нямат картотеки а четвърти се чакат още да дойдат и да подпишат е несериозно да се очаква и чака какъвто и да е резултат на момента!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
paro24 написа:По-мощни са естествено(подставени лица на Боко, на Лаафка и на Батков). Зад държавния отбор е държавата, стадиона ви е даден незаконно и се строй с държавни пари,
лиценза ви бе платен от герб и дпс, а трибуните ви ще се изплащат 35921 дни на фирмите, като получат някоя поръчка обаче ще забравят за тях. Пълна пародия с отбора на всички власти.
Не съм фен на нито един от двата гранда, но фактът, изложен от теб, е лъжа. Стадион "Васил Левски" е домът на сините, но след окачествяването му като национален, той е взет от Левски, а е даден спортният комплекс в околността на стадион "Георги Аспарухов" за безвъзмездно ползване. Многократно ръководни фактори на сините са показвали нотариален акт за "Васил Левски".
Прогнозата ми за срещата е 0:0
- Синьо сърце
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Нали знаете като няма риба и рака е риба!
Така си е. Аз дори съм изненадан от играта и резултатите в първите мачове. А инак на клипчето ти от Лазур на хореографията има едно-единствено място с жълти знаменца. Едно от тях съм аз...

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Captain Stottlemeyer
kalata98 написа:paro24 написа:По-мощни са естествено(подставени лица на Боко, на Лаафка и на Батков). Зад държавния отбор е държавата, стадиона ви е даден незаконно и се строй с държавни пари,
лиценза ви бе платен от герб и дпс, а трибуните ви ще се изплащат 35921 дни на фирмите, като получат някоя поръчка обаче ще забравят за тях. Пълна пародия с отбора на всички власти.
Не съм фен на нито един от двата гранда, но фактът, изложен от теб, е лъжа. Стадион "Васил Левски" е домът на сините, но след окачествяването му като национален, той е взет от Левски, а е даден спортният комплекс в околността на стадион "Георги Аспарухов" за безвъзмездно ползване. Многократно ръководни фактори на сините са показвали нотариален акт за "Васил Левски".
Не е точно така, извинява те само обстоятелството, че не си фен на "Левски".

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 юли 2015 11:21, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
bobo_13 написа:...Кажи и коя е тази фирма дето строи с/u бъдеща евентуална печалба от билети, дето ще си връщат парите 20 години. Да идат и на Ботев Пд да построят стадион, там гарантирано по-бързо ще си възвърнат парите дадени за трибуната от продажба на билети.
Със сигурност - след нежните мъжки закачки между футболисти и фенове в Монтана сега всички педали от Пловдив и областта ще си купят абонаментни карти.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:kalata98 написа:paro24 написа:По-мощни са естествено(подставени лица на Боко, на Лаафка и на Батков). Зад държавния отбор е държавата, стадиона ви е даден незаконно и се строй с държавни пари,
Не е точно така, извинява те само обстоятелството, че не си фен на "Левски".Стадионът на "Левски" е разрушен в началото на 50-те години, за да бъде построен националният стадион "Васил Левски". Преди да бъде построен стадион "Георги Аспарухов" (1963 г.) отборът на "Левски" играе на други софийски стадиони. Спортният комплекс и стадионът са различни неща, комплексът се ползва включително от най-различни клубове, които нямат нищо общо с ПФК "Левски".
Стадион "Георги Аспарухов" е даден за безвъзмездно ползване на клуба въз основа на договор със Столична община, при условие че той се поддържа и се правят подобрения. Новостроящият се сектор "А" на стадиона е собственост на ПФК "Левски" за срок от 20 години.
Ако стадиона е бил собственост на общината,защо стана с подписа на Софиянски,като министър-председател.
2:0 минимум, ако подпишат с Кафу и има право да играе до тогава ще е повече от 2:0. Играта на Лудогорец започва да се вижда малко по малко. С този обновен отбор дори по добре че няма да играят в Европа, трябва сработване, то се вижда. Колкото до другите отбори в групата за тях не е добре че Лудогорец няма мачове в Европа, сега ше им се стовари върху останалите всичко 

- Captain Stottlemeyer
petko.h.markov написа:...Ако стадиона е бил собственост на общината,защо стана с подписа на Софиянски,като министър-председател.
Ами Софиянски освен министър-председател (за 3-4 месеца на служебно правителство) беше и кмет на София с 3 мандата. Защо смяташ, че е подписал договора точно по времето и в качеството си на министър-председател!?...

-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:petko.h.markov написа:...Ако стадиона е бил собственост на общината,защо стана с подписа на Софиянски,като министър-председател.
Ами Софиянски освен министър-председател (за 3-4 месеца на служебно правителство) беше и кмет на София с 3 мандата. Защо смяташ, че е подписал договора точно по времето и в качеството си на министър-председател!?...А СО прие собствеността на стадиона от МВР...
Нищо не смятам.Това,което съм прочел е,че точно тогава става.И защо СО ще приема собствеността на стадиона?Само
грижи!