тука пишете за физическа сме нямали

чакайте да вземем точка

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
svobodni написа:Яд ме е че си взех карта майна, честно. Абсолютна дебилщина и в ръководство и в отбор. За феновете да не говорим, че вече който дойде на Лаута ни надвиква...а и с това "Винаги с Вас" да го пееш на някакви негри дето ги боли хуя за теб е много смешно. Впрочем това е и от причините да останем 500 човека на Лаута. В събота и толкова няма да идем до Коматево...
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
sirakov77 написа:svobodni написа:Яд ме е че си взех карта майна, честно. Абсолютна дебилщина и в ръководство и в отбор. За феновете да не говорим, че вече който дойде на Лаута ни надвиква...а и с това "Винаги с Вас" да го пееш на някакви негри дето ги боли хуя за теб е много смешно. Впрочем това е и от причините да останем 500 човека на Лаута. В събота и толкова няма да идем до Коматево...
Абе по-смешно е да играеш с Берое при резултат 1-1 и да се чува мощно " Ей жълтури майка ви шейба", /така се чува от телевизора буквално/ !!! Поне сменете това жълтури с марули, нали с тях играете!
sirakov77 написа:svobodni написа:Яд ме е че си взех карта майна, честно. Абсолютна дебилщина и в ръководство и в отбор. За феновете да не говорим, че вече който дойде на Лаута ни надвиква...а и с това "Винаги с Вас" да го пееш на някакви негри дето ги боли хуя за теб е много смешно. Впрочем това е и от причините да останем 500 човека на Лаута. В събота и толкова няма да идем до Коматево...
Абе по-смешно е да играеш с Берое при резултат 1-1 и да се чува мощно " Ей жълтури майка ви шейба", /така се чува от телевизора буквално/ !!! Поне сменете това жълтури с марули, нали с тях играете!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта