Milkoy написа:PSvilenov написа:Milkoy написа:Много бързо се забравят хубавите неща, но това е нормално за нашата нация. Защо аз давам още един шанс на Роджърс - заради сезон 2013/14. Отборът игра красив, атакуващ и агресивен футбол. Ако някой мисли, че Суарес и Стъридж едва ли не сами са почнали да играят добре - за мен той не разбира от футбол. Роджърс дойде и започна да следва начертаната политика за постепенно изграждане на боеспособен отбор, като планът беше тригодишен и не бе определен от него. Още на втората година той бе на път да я спечели с отбор, струващ 5 пъти по-малко от този на противниците му. И само късметът му попречи да я спечели. Да, именно късметът, защото ако някой твърди, че голът на Демба Ба е плод на тактическа грешка, тойима повърхностни познания върху играта. Хора, годината е 2015, конкуренцията е много по-жестока и ввторото място означава много повече, дори от това на Рафа. Не отричам грешките на Роджърс, но провалът от миналата година е следствие в голяма степен на загубата на Суарес, контузиите на Стъридж и бавната интеграция на някои от новите. Роджърс направи грешки, но кой не прави? Моуриньо? Анчелоти? ЛВГ? Пелегрини? За мен провалът на Пелегрини този сезон е далеч по-голям. Дори прословутите смени на позициите, за които говорите, са всъщност част от добър тактически отговор, защото след лошото начало, Роджърс все пак успя да направи повече от прилична серия с непривична схема, което говори за тактическа гъвкавост. Естествено от това страдаха типичните крила, но в една част от сезона играехме наистина добре. Относно трансферите, Роджърс искаше много играчи, които отказаха да дойдат по една или друга причина. Купи играчи, които не отговориха на очакванията, но и такива, които със сигурност имаха нужда от повече адаптация и ще покажат много повече. Политиката, която се следва от клуба и своите недостатъци, но пък успехите ще бъдат по-сладки. Мисля, че в този форум е пълно с хора, които умират от кеф да дават негативни прогнози и после доволстват, ако излязат прави.Мисля, че Роджърс заслужава шансът, който получава и малко повече респект. Сезонът ще е труден, но аз вярвам в Роджърс и не мисля, че в момента има по-подходящ човек за политиката на клуба. Хайде, нападайте
Добре, почваме да нападаме щом си казал. Така е , тия неща дето си ги изброил Роджърс има голем принос. Кажи ми обаче в същият тоя ПРОЧУТ ЗЛАТЕН НЕРЕЛЕАН БОЖЕСТВЕН ПОЛОВИН-ТИТЛЕСТ сезон кой доведе олигофрена Али Сисоко, кой доведе вечноото чудо на Уигън Виктор Моузес, кой доведе ПОРЕДНИЯТ ЯЛОВ НАПАДАТЕЛ Яго Аспас , кой доведе Луис Алберто който не мое си намери място 2 години по късно, кой разкара Джонджо Шелви след като и слепите разбраха, че е футболист на място , кой каза на Сусо ,че е излишен в отбора и още от тогава определи бъдещето на един прекрасен талант като аутсайдер от отбора . Испанчето се кълнеше в Ливърпул, преди да дойде в нашата школа е отрязал испанските колоси за да има бъдеще при нас, а Роджърс му се изплю в лицето . Даде си шанса на лакомият английски лайнар да се развива , а Сусо го изхвърли с некъв смешен наем в Алмерия.
Това е за селекцията , да продължавам ли ? Твърдите всички, че Суарез и Стъридж не носеха сезона ? Помните ли коментаторите в Англия кво мото ни беха измислили ? Рецептата на Ливърпул да вкараш повече отколкото ще ти вкарат ? През целият сезон допускахме голове и то не само от големите отбори. Всички помните как сме били Юнайтед на 2 пъти , Арсенал с 5 гола и Сити в края , ама не помните как Стоук Сити , Фулъм , Суонзи, Саутхемптън , Норич , Хъл Сити редовно ни бутаха по 2-3 гола на мач независимо домакини или гости. Ако не беха отпред момчетата в атаката сезона щеше да е повече от посредствен дори. Защитата не е барната. Защитата за нищо не става, преди си ни разпиляваха и сега си ни разпиляват. Да не задълбавам как олигофренският мениджър едва ли не набеди Даниел Агер за виновник за всички тея голове през този ЗЛАТЕН сезон и го изхвърли като куче. Най-отдаденият ни футболист, човек който обичаше Ливърпул изключително силно и не искаше и да чуе за офертите на Барселона и Манчестър Сити и същото лято си татуира YNWA за да изрази на всички кво му е мнението. Човек , който лично по мое мнение беше един от най-добрите защитници в Европа трябваше да се върне в родината си да играе за Брондби защото те са го отгледали. Убиха му кариерата на датчанина и тва никога няма да го забравя. АБСОЛЮТНА ЛЕГЕНДА беше направен за смях.
Въпрос на гледна точка, ти предпочиташ да се фокусираш върху негативните неща, а аз върху позитивните. Лекцията, която изнесе на Венгер ми е донесла много повече радост, отколкото ме събаря това, че Хъл, Фулъм и Норич ни бил вкарали 2-3 гола.
Тоест ти е харесало дуото в атака заедно с Коу и лакомата чернилка ? Да, на всички ни харесваше това, но ето го резултата. Като развиваш отбора наполовина и не обръщаш внимание на защитата ето какво става. Един човек си заминава, оставаш без атака , а отзад същото дередже. Еми само с един Шкъртел не става. В момента сме гола вода отзад, това че вече що годе има няква стабилност от дясно и го няма Джонсън "техниката" не е голем повод за радост .
Не вярвам да ти е харесало как Венгер ни изнасили , уби и зарови миналият сезон. А пък Марк Хюз реши да подобри представянето му като за финал.